انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 30 اردیبهشت1404 - 1:37pm

پاسخ به موضوع  [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2190 , 2191 , 2192 , 2193 , 2194 , 2195 , 2196 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

حمید نوشته است:
gogoli نوشته است:
ممنون از پاسختون
مهندس اعداد سه گانم درست هست
من با روش لوله پولیکا درست کردم
یعنی چهارتا لوله پلیکا 50 سانت رو برداشتم و به صورت فریم درست کردم بعد 16 دور پیچیدم
مثل فریم 1 در 1 آقای کوهیار اما این 0.5 در 0.5 متر هست
با این توضیحاتم چند دور باید بپیچم و با سینی 30 چند متر باید بزنه

ممنون ^:)^ ^:)^

خواهش میکنم.
خب احتمال داره کیفیت سیم پیچی شما خوب نباشه. اگر ابعاد فریم 50 در 50 سانت باشه قاعدتا 15 دور جواب خوبی میده. این فریم باید بتونه سینی 30 سانتی رو تا حدود 2 متر سنس کنه.

ممنون از پاسختون
بله درست می گید یکی از گوشه هاش چین چین داره فکر کنم باید با میخ درست کنم که دیوار خراب میشه :-w :-s
دوباره باز می کنم و از نوع می پیچم و یک دور کم می کنم یعنی 15 دورش می کنم انشاالله درست بشه

سوال بعدی من این هست که به عنوان مکمل چه مدار دیگه ای رو پیشنهاد می کنید که مثلا با اون اول بگیره بعد با این چک کنیم
چون چرخوندن لوپ مخصوصا 1در 1 و بالاتر سخت هست خیلی مخصوصا جاهای بوته دار و شیب دار
مثلا با توباکس اول بچرخیم هر جا گیرداد با لوپی چک کنیم چون لوپی اگر بزنه دیگه هدف درست هست البته بعد حجم گیری و ...
در کل بعد پالسی فلزجو برای جستجو سریع چه مداری رو پیشنهاد می کنید
سوال بعدی من این هست که البته جوابش رو می دونم اما می خوام از تجربه شما استفاده کرده باشم
نمی شه با لوپ 50 عمق های بالای 3یا 4 متر زد ،البته با ثبات کامل چون پالسی مخصوصا پالسی فلزجو خیلی بهتر ازمدارات دیگه هست و دیگه مشکل لوپ گردونی هم ندارم با لوپ 50

ببخشید سوال زیاد کردم ^:)^ ^:)^

شنبه 23 اردیبهشت1396 - 8:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خدمت مهندس حمید وقتتون بخیر .مهندس ایسی 357 عوض کردم بجاش ایسی 357H فلزی گذاشتم ولی اعداد سه گانه تغییری نکرد گفته فرمایش شما دور ایسی رو چک کردم مشکلی نبود و تمام قطعات سالم هستن .امکان داره بخاطر لوپ کابلی باشه که قاب نداره و تو خونه تست میکنم اعداد سه گانه اینقدر پایین هست

شنبه 23 اردیبهشت1396 - 10:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس ،دوستان ویاهرکس که تجربه داره
واسه لوپ45و50سیم0.7ولوپ70سیم0.8 بنظرتون خوبه؟(لاکی-البته 45دوتادارم.50سه تادارم.70دوتادارم.میتونید سیم های مختلف روپیشنهادبدید لااقل دارم وقت میزارم سیم های مختلف روتست کنم)
همین سیم ها خارجی اش توبازارهستش؟درغیراینصورت نمونه ایرانیش چه مارکی خوبه!
سیم لیتز تک رشته ای وروکش داره؟ویابصورت کابل چندرشته ای موجوده؟
فیش رابط لوپ بادستگاه چه فیشی باشه فلزی یاپلاستیکی؟
سیم رابط بادستگاه چه جنسی باشه ؟
جعبه دستگاه حتما باید پلاستیکی باشه یابستگی به نزدیک بودن به میدان پالسی دستگاه داره؟

یکشنبه 23 اردیبهشت1396 - 12:06am
کاربر فعال
کاربر فعال

Farhadzare نوشته است:
ممنون از شما مهدی جان عزیز بابت کمکتون . ولی من کلا با مشکلاتی که بعد از چندبار استفاده از این مدار رنج میبرم‌مشکل دارم . من از همین حا دست اقا حمیدو میبوسم ولی خوب اقا حمید بهتر بود بجای اینکه از بنده ناراحت بشند و دیگه جوابمو ندند یه فکری واسه این مشکلات اعم از بی ثباتی دستگاه کنند . البته هیچ انتظاری ازشون ندارم تا همینجاشم خیلی لطف کردند در حق همه ی ما . ولی نظر شخصیه بنده اینه که این ندار با وجود atmega ۳۲۸ نویز پذیریه زیادی داره مخصوصا وقتی که یه مدت با دستگاه کار کنیم . من خودم شخصا مدارات انالوگو خیلی بیشتر قبول دارم . حالا اگه یکی از دوستان یه مدار دیگه انجمنو بهم معرفی کنه ممنونش میشم ‌

سلام دوست عزیز من ک این مدار فلزجو ۳بار درست کردم ۲بار با قطعات معمولی و سومین بار با بهترین قطعاتی که تو بازار گیر اوردم درست کردم .اون ۲تا مداری ام که با قطعات معمولی درست کردم نویز پذیری و بی ثباتی ندیدم چه برسه به سومین مدارم که از بهترین قطعات استفاده کردم اصلا تو حساسیت بالا جیکش در نمیاد انگار که دستگاه خاموشه .خدایی حتی زمین برفی ام رفتیم دستگاه زدیم دستگاه با حساسیت ۱۸ ساکت بود.‌من که از مهندس حمید بابت این زحمات و شاهکارش تشکر میکنم

یکشنبه 23 اردیبهشت1396 - 12:15am
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس ملاک من درسیم پیچیدن 1.2تا1.3دهم اهمه یعنی اول 1.3اهم ازسیم روجدامیکنم بعد میپیچم کارم اشتباه یا مشکلی نداره البته یه بارهم لوپ 50رو11دورپیچوندم شد1.3دهم ولی نقطه آرایش سیم ها که همدیگه روقطع میکردند درهمه خونه ها یکی نبود .خوشم نیومد بعد متوجه شدم تعدادچاک دور درآرایش سیم خیلی تاثیر داره این لوپ 50با15دور.5سانت طول سیم پیچ 1سانت عرض بود.یکی دیگه درست کردم 17دور 3سانت طول سیم پیچ7میل عرض
انوکتانس رو دستگاه تشخیص میده یاباید باسلف سنج باچیزدیگه ای بدست آورد.
خوشحال شدم که امشب وارد جمع دوستان شدم.

یکشنبه 23 اردیبهشت1396 - 12:19am
مدیر کل
مدیر کل

Farshadh54 نوشته است:
سلام خدمت مهندس حمید وقتتون بخیر .مهندس ایسی 357 عوض کردم بجاش ایسی 357H فلزی گذاشتم ولی اعداد سه گانه تغییری نکرد گفته فرمایش شما دور ایسی رو چک کردم مشکلی نبود و تمام قطعات سالم هستن .امکان داره بخاطر لوپ کابلی باشه که قاب نداره و تو خونه تست میکنم اعداد سه گانه اینقدر پایین هست

اگر به توضیحات بطور دقیق توجه کنین هیچ مشکلی پیش نمیاد. عرض کردیم اگر هنگام بررسی اعداد 3 گانه لوپ نزدیک فلزات باشه و حتی مثلا روی یک میز فلزی قرار داشته باشه اعداد بشدت پایین میان. پس اول در این مورد باید مطمئن بشین.

یکشنبه 23 اردیبهشت1396 - 12:22am
کاربر فعال
کاربر فعال

درضما من یه دستگاه دستم بود بی نام ونشان ساخت یکی ازمهندس های کلاهبردار شهرمون که سال 84 دوستان خریدن وبعلت واردنبودن کاراپراتوری باهاش آوردن دادن دست ام 3ماه باهاش تمرین کردم .دروازه آهنی خونه رواز 50سانتی نمیزد بخاطر لایه رنگ روغنی روش.کوچکترین لرزش ایجاد میشد میزد گلد.سنگ آهن داررومیزد.سنگ آهکی رومیزد.سفال رومیزد.سنگ سلیس رومیزد .اما قبرگبرروهم میزد .دفینه روهم میزد چیزی بعنوان نویز کاری به کارم نداشت .بماند که نزدیک ترین دوستم فول فاینر خرید ازدفتری دراصفهان 17میلیون باهاش چاقوی فلزی درآورد گلوله توپ جنگی قدیمی وگرد که فلزبود درآورد .فقط آهن کشف نمود بعد 17میلیون دادن دستگاه اش یه گوشه خونه خاک میخوره .منصفانه فکرکنید واسه ساخت ودونستن خوب یابدبودن این دستگاه مگه چقدرخرج داره .عذرخواهی میکنم اگه نظری دادم

یکشنبه 23 اردیبهشت1396 - 12:35am
مدیر کل
مدیر کل

gogoli نوشته است:

ممنون از پاسختون
بله درست می گید یکی از گوشه هاش چین چین داره فکر کنم باید با میخ درست کنم که دیوار خراب میشه :-w :-s
دوباره باز می کنم و از نوع می پیچم و یک دور کم می کنم یعنی 15 دورش می کنم انشاالله درست بشه

سوال بعدی من این هست که به عنوان مکمل چه مدار دیگه ای رو پیشنهاد می کنید که مثلا با اون اول بگیره بعد با این چک کنیم
چون چرخوندن لوپ مخصوصا 1در 1 و بالاتر سخت هست خیلی مخصوصا جاهای بوته دار و شیب دار
مثلا با توباکس اول بچرخیم هر جا گیرداد با لوپی چک کنیم چون لوپی اگر بزنه دیگه هدف درست هست البته بعد حجم گیری و ...
در کل بعد پالسی فلزجو برای جستجو سریع چه مداری رو پیشنهاد می کنید
سوال بعدی من این هست که البته جوابش رو می دونم اما می خوام از تجربه شما استفاده کرده باشم
نمی شه با لوپ 50 عمق های بالای 3یا 4 متر زد ،البته با ثبات کامل چون پالسی مخصوصا پالسی فلزجو خیلی بهتر ازمدارات دیگه هست و دیگه مشکل لوپ گردونی هم ندارم با لوپ 50

ببخشید سوال زیاد کردم ^:)^ ^:)^

این طرح مثل هر فلزیاب دیگری فقط یک فلزیاب نقطه زن هست. بحث ما در این تاپیک مربوط به کلیت کاوش نیست! پس فرض بر این هست که شما بنا به نیازی که به یک فلزیاب دارین این دستگاه رو میسازین و مورد استفاده قرار میدین. طبیعتا کاوش یک محوطه وسیع با هر سیستم نقطه زنی وقتگیر هست مگر اینکه آثار و نشانه مشخص یا نسخه مطمئنی در اختیار داشته باشین. یا اینکه از سیستمهای ردیاب برای ردگیری اولیه نقاط مشکوک به وجود هدف کمک بگیرین. توباکس هم نوعی فلزیاب هست و امکان ردیابی به شما نمیده. تنها ممکنه 1-2 متر محوطه وسیعتری رو در هر لحظه پوشش بده.
لوپ 50 برد نهایی مفیدش برای فلز بزرگ از نوع جدید حدود 2.6 متر و برای دفینه قدیمی حدود 4 متر هست. این موضوع ربطی به این مدار یا مدار دیگه نداره و به محدودیت پوشش میدان مغناطیسی موثر یک لوپ جهت سنس مطمئن با روش الکترونیکی برمیگرده. لذا این حدود شامل تمام فلزیاب های دنیا میشه و هر کسی جز این ادعایی داشته باشه مطمئن باشین صحیح نیست! از طرف دیگه بین برد و ثبات هم در تمام فلزیاب های دنیا و بر اساس تنظیماتی که اپراتور انجام میده رابطه ای عکس وجود داره. پس هرگز برد نهایی توام با ثبات کامل مفهومی نداره حتی اگر دهها میلیون هزینه کنین. علت هم تاثیر هدایت پذیری الکتریکی خاک بسته به میزان رطوبت و وجود املاح هست که بهرحال روی حساسیت یا قدرت از حدی بیشتر وارد مرز سنس مشترک با فلز شده و این هم بمعنی بی ثباتی دستگاه فلزیاب خواهد بود.

یکشنبه 23 اردیبهشت1396 - 12:35am
مدیر کل
مدیر کل

رهاد نوشته است:
مهندس ،دوستان ویاهرکس که تجربه داره
واسه لوپ45و50سیم0.7ولوپ70سیم0.8 بنظرتون خوبه؟(لاکی-البته 45دوتادارم.50سه تادارم.70دوتادارم.میتونید سیم های مختلف روپیشنهادبدید لااقل دارم وقت میزارم سیم های مختلف روتست کنم)
همین سیم ها خارجی اش توبازارهستش؟درغیراینصورت نمونه ایرانیش چه مارکی خوبه!
سیم لیتز تک رشته ای وروکش داره؟ویابصورت کابل چندرشته ای موجوده؟
فیش رابط لوپ بادستگاه چه فیشی باشه فلزی یاپلاستیکی؟
سیم رابط بادستگاه چه جنسی باشه ؟
جعبه دستگاه حتما باید پلاستیکی باشه یابستگی به نزدیک بودن به میدان پالسی دستگاه داره؟

این مسائل بارها مطرح شده و اکثرشون هم در راهنما قید شده! ضخامت سیمهایی که فرمودین برای اون لوپها مناسب هست. نیازی هم نیست که خودتون تک به تک تست کنین چون صدها بار تست شده! در برخی موارد هم تفاوت محسوسی وجود نداره. در ضمن توصیه راهنما رو در این مورد که با تغییر لوپ ممکنه دیلی و عرض پالس مطلوب تغییر بکنه و نیاز به تنظیم دیگری داشته باشه جدی بگیرین وگرنه براورد شما از تغییری که اتفاق میفته میتونه درست نباشه. فرق پالسی فلزجو با تمامی مدارات موجود هم همین تنظیمات گسترده هست که عملا حتی بجای برخی تغییرات در لوپ میشه اثر اون رو با تغییر تنظیمات هم بدست اورد.
در مورد سیم لاکی نیاز نیست وسواس بخرج بدین. ایرانی و خارجی زیاد فرقی نداره. همین سیم های لاکی مسی موجود در بازار که وطنی هم هستن جواب بسیار خوبی میدن. مارک خاصی هم مدنظر نیست.
سیم لیتز کلا در بازار ایران گیر نمیاد. پس بهتره از خیرش بگذرین! اگر هم موجود باشه به اندازه ای که قیمت بیشتر داره کارایی بهتر نداره!
کانکتور لوپ هم عرض شد نوع پلاستیکی بهتر هست. انواع مختلفی هم در بازار موجوده.
کابل رابط RG-58 بدون فویل تا اینجا تقریبا بهترین جواب رو داده.
جعبه هم خیلی بهتره پلاستیکی باشه. اینها همه در راهنما با دقت و وسواس خاصی بیان شده. لطف کنین قبل از پرسیدن سوالات تکراری و در مراحل ابتدایی این پروژه لطف کنین کمی وقت بذارین بخش مربوطه در راهنما رو مطالعه کنین.

یکشنبه 23 اردیبهشت1396 - 12:44am
مدیر کل
مدیر کل

رهاد نوشته است:
مهندس ملاک من درسیم پیچیدن 1.2تا1.3دهم اهمه یعنی اول 1.3اهم ازسیم روجدامیکنم بعد میپیچم کارم اشتباه یا مشکلی نداره البته یه بارهم لوپ 50رو11دورپیچوندم شد1.3دهم ولی نقطه آرایش سیم ها که همدیگه روقطع میکردند درهمه خونه ها یکی نبود .خوشم نیومد بعد متوجه شدم تعدادچاک دور درآرایش سیم خیلی تاثیر داره این لوپ 50با15دور.5سانت طول سیم پیچ 1سانت عرض بود.یکی دیگه درست کردم 17دور 3سانت طول سیم پیچ7میل عرض
انوکتانس رو دستگاه تشخیص میده یاباید باسلف سنج باچیزدیگه ای بدست آورد.
خوشحال شدم که امشب وارد جمع دوستان شدم.

ببخشید من درست متوجه توضیحات شما نشدم! اگر منظورتون مقاومت لوپ هست زیاد اهمیتی نداره. دهم اهم تاثیری در عملکرد لوپ نمیذاره. از همون مشخصات پیشنهادی ساخت لوپ در راهنما استفاده کنین و همیشه این رو بدونین که برای یک سیم پیچ مهمترین فاکتور ظرفیت یا اندوکتانس اون هست. دستگاه امکان تشخیص ظرفیت رو نداره. پس یا باید از مشخصات پیشنهادی ساخت لوپ استفاده کنین یا از یک سلف سنج کمک بگیرین.

یکشنبه 23 اردیبهشت1396 - 12:49am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2190 , 2191 , 2192 , 2193 , 2194 , 2195 , 2196 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: abd و 202 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure