A.D.H1360 نوشته است:
حمید نوشته است:
به عرض دوستان برسونم آقای فرید باقری در اقدامی جدید نسخه عمومی و دموی فلزجو رو با اسم کبرا بلک GFX 7000 برای فروش عرضه کردن! بنده در تاپیک مربوط به اقای باقری در این خصوص توضیح دادم:
viewtopic.php?f=32&t=3890&p=170434#p170434واقعا خسته نباشید وخدا صبرتون بده مهندس
هرچند باشناختی که از شما دارم راحت از پس این کفتار صفتها برمیاید
آدم وقتی فیلمهاشو نگاه میکنه بهش بر میخوره جوری صحبت میکنه که دور از جون انگار داره با بچه یا ....یکی مثل خودش حرف میزنه!!!!!!!!!رسما به شعور بیننده توهین میکنه
دوتا سوال داشتم اول اینکه از آیسی ca3140میشه به جای 357 استفاده کرد یا نه؟
ودوم در صورت امکان این موضوع (چون قبلا تجربه تعویض با ca3130رو داشتم)اعداد سه گانه به نصبت 357 تعقیری خواهند داشت یا نه واگه با تعویض ای سی اعداد مثلا زیاد بالا رفت یا بلعکس بهترین راه حل تصیح اعداد چی هست(تعقیر در لوپ یا سایر قطعات مدار)؟
خواهش میکنم. ممنون.
بله طی این چند سال با خیلی از این افراد مواجه شدیم که جالبه در حال حاضر دیگه از اکثرشون آثاری باقی نیست!

ولی حساب اقای باقری به دلایل مختلف کمی متفاوت هست! من هم با نکاتی که فرمودین موافقم. ولی بهرحال ما بنای دشمنی یا رقابت بیهوده در زمینه ای که اصلا مشابه مسیر ما هم نیست نداریم. اگر چیزی میگیم در جهت دفاع از منافع خودمون هست که هر از گاهی مورد هجوم و تعدی اینجور افراد قرار میگیره و البته اطلاع رسانی به دوستان کاوشگر که مورد سودجویی قرار نگیرن.
در مورد ایسی 3140 باید عرض کنم خیر جواب خوبی نمیده و حتی ممکنه منجر به سوختن میکرو هم بشه! باید از یکی از انواع اصلی 357 استفاده کنین که دیگه الان در بازار فراوان یافت میشه!
ببینید مشکل فقط اعداد نیست! مثلا بنده چندی قبل ایسی 3130 رو تست کردم و با اینکه اعداد فقط کمی مشکل داشت و دستگاه بصورت نصفه و نیمه درست کار میکرد ولی وقتی شکل موج میرا در خروجی ایسی رو با اسکوپ تست کردم متوجه شدم اصلا شکل یک موج میرای واقعی رو نداره! بیشتر شبیه به 2 خط صاف دارای شکستگی بود که فقط شبیه موج اصلی بود!

درحالیکه موج اصلی باید بصورت یک منحنی نمایی بدون شکستگی باشه. وگرنه فلزیاب بدرستی کار نمیکنه.