خوب خدارو شکر راستش بنده روی فلزجو تست نکردم واون زمان رو تی ال تست کردم
جواب دادنش که جواب میده ولی برای من در مقایسه با لوپ معمولی با همون مشخصات ضعیفتر بود ومشکل بعدیش هم به دلیل اختلاف فاصله بسیار زیاد قطر داخلی وخارجی یه جورای میدان مغناطیصی ایجاد شده توسط اون غیر متمرکز میشه ودر نتیجه لوپ تقریبا در هشتاد در صد سطح خودش دارای سنس یکسانی میشه که این هم باعث حساسیت خیلی بیشتر به زمین میشه وهم مثل هلو همه ذرات موجود در خاک رو میگیره
قطر لوپ همون جوری که خودتون خیلی بهتر از بنده میدونید به قطر خارجی اون میگن که در لوپهای موجود اختلاف قطر خارجی وداخلی در نهایت سه تا چهار سانت بیشتر نیست ودر حقیقت به دلیل تمرکز میدا لوپ در وسط اون بیشترین سنس در اون نقطه وبا بیشترین قدرت انجام میشه (چیزی شبیه امواج انعکاسی از یک دیش) ولی برای این نوع لوپ تعریف دقیق قطر کمی مشکل به نظر میاید
بحث تست وعملکرد روی هوا با زیر زمین قطعا متفاوت خواهد بود وتایید یا رد نهایی عملکرد این روش تنها با آزمایشات میدانی وشبیه سازی شده با محیط واقعی تنها در زیر خاک امکان پذیر خواهد بود تا اثرات سایر عوامل تاثیر گذار در اون هم به شکل کامل لحاظ بشه
در هر صورت شاید من لفظ درستی به کار نبردم وباید میگفتم نسبتا برای بنده جواب خوبی نداده وشاید شمابا اجرای تکنیکی خاص موفق به رفع نواقص وارد به اون بشید که اون هم به امتحانش می ارزه
در آخر هم بیشک مهندس حمید دارای تجربه ودانش بسیار بالاتری نصبت به بنده هستن واحتمالا این روش رو هم امتحان کرده باشن ونظر ایشون که تایین کنندست وشایدخلاف نظر بنده باشه که منهم خوشحال میشم مطلب جدیدی یاد بگیرم وبی صبرانه منتظر آموزشهای ایشون در این رابطه هستم

ضمن عذرخواهی از شما به دلیل به کار نبردن لفظ درست براتون آرزوی موفقیت دارم وچنانجه کمکی ازدستم بربیاد بی دریغ در خدمت تون خواهم بود
صبح بخیر