انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 23 اردیبهشت1404 - 3:00am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2107 , 2108 , 2109 , 2110 , 2111 , 2112 , 2113 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

toorani نوشته است:
شرمنده مهندس جان انقدر من مزاحم شما میشم
اعداد سه گانه رو در عکس ذکر کردم (A 263 B 676 C 796)
مقاومتهای ۲وات رو هم تو پاساژ امجد زیر و رو کردم پیدا نشد فقط فروشگاه قائم داشت اونم به صورت ترکیبی(۲۴۰اهم ۱وات ۰.۱ درصد+۱۵۰ اهم ۱وات ۰.۱ درصد) مجبور شدم بگیرم
نزدیک سیم پیچ لوپ هم چیزی وصل نکردم دوسر کابل RG58 رو مستقیم به دوسر سیم پیچ متصل کردم بعد با چسب حرارتی ولنت برق محکمش کردم کانکتور رو هم پلاستیکی نظامی استفاده کردم

خواهش میکنم.
خب پس مشکلی نیست. اعداد شما هم درست هستن. اما مقاومتها رو بهتره بصورت تکی بذارین. میتونین 3 وات هم بگیرین. در این صورت درصد خطاش چندان مهم نیست. ولی کلا عجیبه چطور با این مقاومتهای 0.1 درصد مدار شما ثبات حرارتی خوبی نداره؟ شاید بعد از روشن کردن اون زمان 1-2 دقیقه رو رعایت نمیکنین یا اینکه ایسی 357 شما کیفیت خوبی نداره.

شنبه 22 بهمن1395 - 2:44am
مدیر کل
مدیر کل

signal نوشته است:
وای نه مهندس

اونا سیم پیچ نیستن اونا در واقع شیلد دستساز هستن که سیم های لوپ1 و2 رو با تراکم زیاد پوشش دادن
اونا باسیم لاکی با مغذی 1میل و شیلد 0.8 درست شدن و کاملا نسبت به هم عایق هستن

بله کانکتور پلاستیکی خیلی بهتره ولی چون فعلا نتونستم پیدا کنم کانکتور کاملا برنجی گذاشتم و انتهای همین شیلد رو اگه دقت کنین به بدنه کانکتور وصل کردم و کلا فاصله نقطه لوپ 1و2 از فیبر تا اتصال کانکتور زیر 2 سانته .

ممنون از حسن توجهتون @};-

خواهش میکنم.
این روش شیلد هم که صحیح نیست! شیلدی که بصورت سیم پیچ باشه چندان اثر مثبتی نداره. ولی نمیشه گفت مشکلی ایجاد میکنه. بهتر این بود که یک تکه از کابل خود لوپ رو برای روی فیبر استفاده میکردین و دیگه نیازی به استفاده از نقطه شیلد نبود. بهرحال تفاوت این حالات در عمل بقدری جزئی هست که نمیشه متوجه شد.
کانکتور برنجی بهتر از آهنی هست ولی پلاستیکی کلا بهتره. اتصال بدنه کانکتور فلزی به شیلد هم کار درستیه.
اگر این فاصله 2 سانت باشه که بهترین کار اینه که یک تکه سیم معمولی بذارین و اصلا اون قسمت رو شلوغ نکنین چون ممکنه اثر معکوس داشته باشه!

شنبه 22 بهمن1395 - 2:50am
مدیر کل
مدیر کل

rasol1377 نوشته است:
سلام وخسته نباشید خدمت اساتید و دوستان عزیز.
میشه راهنمایی کنین.......
قویترین مدار این انجمن کدومه؟؟عمق بالای 4یا5متر بزنه

دوست عزیز وقتی شما با این روش مبتدیانه مثل بسیاری از کاوشگران آماتور سوال میپرسین بنده میتونم بگم بهتره چیزی نسازین که به جواب نمیرسین! شما باید بدونین چه هدفی با چه ابعادی رو میخواین در چه عمقی سنس کنین و برای انجام این کار شرایط کاوش و اپراتوری شما اجازه استفاده از لوپ با چه ابعادی رو میده؟! در غیر این صورت پاسخ مشخصی وجود نداره. مثلا با لوپ 30 یا 45 سانتی رایج در فلزیاب های معتبر و گرانقیمت ؛ هیچکدوم توان سنس حتی یک خزانه رو در بالای 4 متر ندارن چه برسه به اینکه فلز کوچکتری مدنظر شما باشه! در این زمینه مدار و دستگاه آنچنان مهم نیست. همه فلزیاب ها رنج برد مشخص و مشابهی دارن و اگر هم دوستان دقت نظری در این زمینه بخرج میدن مطمئن باشین در حد 10 درصد یا حداکثر 20 درصد تفاوت بین ضعیف ترین تا قویترین مدار و دستگاه هست! اون چیزی که بیشتر مهمه سایز لوپ مورد استفاده و سایز هدف مورد نظر شماست. اگر بخوام دقیق تر جوابی به شما داده باشم باید عرض کنم فریم 2 متری میتونه یک فلز بسیار بزرگ در حد خودش رو تا 8 متر سنس کنه. اما همین فریم یک فلز 50 سانتی رو بیشتر از 4 متر نمیزنه. با توجه به ابعاد بزرگ چنین فریمی که میتونه در کاوش استفاده بشه و سایز فلزات احتمالی مدفون خودتون میتونین جواب سوالتون رو دقیق تر پیدا کنین. مطلب فوق برای فلزیاب معروف لورنز و همین مدار پالسی فلزجو و اکثر مدارات پالسی دیگری که دوستان ساختن صدق میکنه.

شنبه 22 بهمن1395 - 3:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استادعزیزممنون ازجوابتون واقعانمیدونم باچه زبون ازشماتشکرکنم که این موقع شب جواب مارومیدید.
فقط میتونم صمیمانه تشکرکنم .

شنبه 22 بهمن1395 - 3:05am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم. لطف دارین. ما شب و روز نداریم! i-) ;;) :D

شنبه 22 بهمن1395 - 3:11am

هنرجو نوشته است:
دوستان اگه کسی میتونه به این موله کمک کنه
متاسفانه بنده نه از الکترونیک و مدار سر در میارم .نه از انگلیسی و نه استانبولی کامل بلدم .اومدم کلاس بزارم ترکیه ای باهاش حرف بزنم ولی از مدار و قطعات سر در نیوردم موندم تو گل. :)) =))

سلام دوست عزیز اگه لازم باشه من میتونم کمکش کنم البته با مشاوره از اساتید انجمن میتونم ترجمه کنم سوالاشو جوابی که دوستان میدن و در سطحی که خودم بلد هستم در خدمت دوستای ترک هستم .
mutlulug dileyirem abilerim

شنبه 22 بهمن1395 - 3:23am

سلام مهندس جان
در زمان روشن شدن دستگاه من تا ۵ دقیقه صبر میکنم باتوجه به درست بودن اعداد سه گانه یعنی به نظر شما برای افزایش برد باید مقاومت ۲وات و ایسی lf 357 رو عوض کنم؟ تا به برد نهایی ۳متر برسم در مورد تفکیک شما فرمودید میشه صرف نظر کرد
خیلی ممنون از محبتهای شما

.No matter how the speed of light is high , Darkness is one step ahead

شنبه 23 بهمن1395 - 8:45am
مدیر سایت
مدیر سایت

هنرجو نوشته است:
دوستان اگه کسی میتونه به این موله کمک کنه
متاسفانه بنده نه از الکترونیک و مدار سر در میارم .نه از انگلیسی و نه استانبولی کامل بلدم .اومدم کلاس بزارم ترکیه ای باهاش حرف بزنم ولی از مدار و قطعات سر در نیوردم موندم تو گل. :)) =))

با سلام
اتفاقاً بچه های ترکیه چندتایی در یوتوب کلیپ گذاشتن که خیلی عالی و با ثبات مدار رو ساختن !
تست هایی که از فلزجو در خاک شده و آقا مجتبی هم فیلمهاش رو در یوتوب و آپارات گذاشته بسیار عالی و پر قدرت هست که حتی لورنز به گرد پای فلزجو نمیرسه ! زنده باد مهندس حمید @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 23 بهمن1395 - 1:17pm
مدیر کل
مدیر کل

toorani نوشته است:
سلام مهندس جان
در زمان روشن شدن دستگاه من تا ۵ دقیقه صبر میکنم باتوجه به درست بودن اعداد سه گانه یعنی به نظر شما برای افزایش برد باید مقاومت ۲وات و ایسی lf 357 رو عوض کنم؟ تا به برد نهایی ۳متر برسم در مورد تفکیک شما فرمودید میشه صرف نظر کرد
خیلی ممنون از محبتهای شما

اون مقاومتها میتونه روی ثبات حرارتی اثر داشته باشه. ربطی به برد نداره. فکر میکنم باید مدارتون رو دقیق تر بررسی کنین. شاید ایسی 357 یا ماسفت شما مشکلی داشته باشه. چیز دیگری بنظر من نمیرسه.

شنبه 23 بهمن1395 - 2:19pm

سلا م و خسته نباشید خدمت اساتید و مهندس حمید
مهندس مدارم نمیدونم کجاش ایراد داره پدرمو در اورده
من مدارم بعد پروگرامر کردن کند عمل میکرد جوری که تو لحظه اول شروع یه دقیقه طول میکشید تا بیاد بالا
بعد با کمک یکی از بچه های انجمن با یه فیلم اموزشی دوباره پروگرامرش کردم که مدارم این بار خیلی عالی اومد بالا با سرعت نرمال حتی لوپو هم وصل کردم سنس داشتم بعد اینکه مدارم هیج مشکلی نداشت شروع کردم انداختن تو جعبه بعد اینکه گذاشتمش تو جعبه یه بار ولتاژ گیری کردم البته باید بگم موقع ولتازگیری کردن حواسم نبود ای سی ها رو مدار بود بعد اینکه ولتاژ گیری کردم ولتاژام مشکلی نداشت ال سی دی رو وصل کردم روشن کردم صفغحم نور داشت و فقط مربع سطر اول داشتم
بعد کلی در مورد ال سی و پایه هاش بررسی کردم ایرادی نداشت اخر سر میکرو و 357 رو از رو سوکت در اوردم دو باره انداختم رو سوکت روشن کردم مدارم اومد بالا لوپ و هم وصل کردم سنس داشتم
امروز صبح خواستم دوباره مدارو بندازم تو جعبه قبلش گفتم بهتره پایه های سوکت میکرو و 357 رو هم برسی کنم دو تاشم در اوردم اتصالاتشو برسی کردم دیدم مشکلی نداره دوباره انداختم رو سوک خواستم قبل انداختن رو جعبه روشن کنم باز ال سی دی نورش اومد ولی فقط سطر اول مربع اومد
باز کلی این ورو اون ور مدارو نگاه کردم همه اتصالاتو بررسی کردم ولی چیز خاصی ندیدم
بنظرتون مشکل از میکروم هستش یا جای دیگه؟؟
ببخشید طولانی شد ممنونتون میشم کمکم کنید

شنبه 23 بهمن1395 - 4:30pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2107 , 2108 , 2109 , 2110 , 2111 , 2112 , 2113 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: احسان mis و 165 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure