نویسنده |
پیغام |
signal
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: احسنت از این حس همکاری شما دوست بزرگوار  خواهش میکنم آقا مهدی قابلی نداشت 
آخرین بار توسط signal در جمعه 22 بهمن1395 - 11:18am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 22 بهمن1395 - 10:43am |
|
 |
signal
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت مهندس و دوستان واسه محکم کردن سیمهای مرتب شده روی لوپ از جنس پلاکسی چه چسبی رو پیشنهاد میکنید که مشکل ساز نباشه . چسب حرارتی ، چسب قطره ای (123) ، چسب پی وس سی ، چسب آهن ، چسب شارلاک و...
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
جمعه 22 بهمن1395 - 10:56am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشین. اگر سیم پیچ لوپ عنکبوتی رو خوب و محکم بپیچین دیگه نیازی به استفاده از چسب نیست. بنظر من صلاح نیست هیچ چسبی بطور مستقیم روی سیمها استفاده بشه و در فضای بین سیمها قرار بگیره. با این حال بین این چسبها فکر میکنم چسب حرارتی بهتر باشه. متوجه نشدم این لوپهای عنکبوتی رو دقیقا با چه روشی پیچیدین که این مقدار سیم اضافه در مرکز لوپ باقی مونده؟! اگر صرفا اضافه سیم هست سعی کنین کوتاهترش کنین چون بخصوص روی سنس لوپ کوچکتر میتونه اثر منفی داشته باشه.
|
جمعه 22 بهمن1395 - 2:51pm |
|
 |
mole
تاریخ عضویت: یکشنبه 10 بهمن1395 - 3:25pm پست: 26 محل اقامت: Türkiye
|
signal نوشته است: با سلام خدمت مهندس و دوستان واسه محکم کردن سیمهای مرتب شده روی لوپ از جنس پلاکسی چه چسبی رو پیشنهاد میکنید که مشکل ساز نباشه . چسب حرارتی ، چسب قطره ای (123) ، چسب پی وس سی ، چسب آهن ، چسب شارلاک و... hi all pdf ???
Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde Fani Dünyada Bıraktığın Eserlerede Kıymet verme! Bediiüzzaman
|
جمعه 22 بهمن1395 - 3:22pm |
|
 |
daryoshroz
|
سلام خدمت استاتید و مهندس اقا حمید خدارو شکر مشکل فیوز بیت هام حل شد دیروز دوباره با یه فیلم اموزشی که یکی از بچه های انجمن لطف داد بهم بفرست حل شد بعد پروگرامر کردن دوباره خیلی عالی دستگاه کار چند بارم خاموش روشن کردم هیچ مشکلی نداشت تا اینکه امروز از نشستم مدارو بکنم تو جعبه تو جند جا ولتاژگیری کردم درست بود بعد اینکه ال سی دی رو وصل کردم صفحه ال سی دی روشن شد ولی هیچی نشون نداد تو لحظه روشن شدن بلندگو هم یه لحظه صدا میده ا اساتید لطف کنید کمک کنید مشکل از کجاست؟؟
|
جمعه 22 بهمن1395 - 5:13pm |
|
 |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1912 محل اقامت: کوردستان
|
ولتاژگیری رو قبل از جاگذاری آیسیها باید انجام بدید اگر آیسیها روی مدار باشند ، همه جای مدار حساس میشه و با یک اتصال کوچک بین قطعات در هنگام ولتاژگیری ،مدار معیوب میشه لوپ رو یه جای مطمئن بزارید و دستگاه رو روشن کنید، صبر کنید دستگاه بالا بیاد ،بعد ببینید که با تنظیمات اولیه سنس دارید یا خیر اگر سنس داشتید که احتمال قطع بودن اتصالات ال سی دی یا معیوب شدنش هست اما اگر کلا سنس نداشتید و دستگاه کار نمیکرد ، احتمالا هنگام ولتاژگیری ، پراب به پایه های آیسی میکرو خورده ابتدا 357 رو که آسونتره ، تعویض کنید و اگر درست نشد ، نوبت آیسی میکرو میرسه که باید یدونه نو بزارید برای تست . فعلا این مراحل رو انجام بدید ، ببینید نتیجه چی میشه
لا اله الا هو
|
جمعه 22 بهمن1395 - 6:39pm |
|
 |
هنرجو
کاربر حرفه ای
|
Merhaba mole abi Agem sorumlarin olsa turkce sor arkadaslar yardim ederler ve ya ingilisce sorumlarini sor
انان که دستی را که نانشان میداد گاز گرفتند محکومند به بوسیدن پاهایی که لگدشان می زند.
|
جمعه 22 بهمن1395 - 7:26pm |
|
 |
هنرجو
کاربر حرفه ای
|
دوستان اگه کسی میتونه به این موله کمک کنه متاسفانه بنده نه از الکترونیک و مدار سر در میارم .نه از انگلیسی و نه استانبولی کامل بلدم .اومدم کلاس بزارم ترکیه ای باهاش حرف بزنم ولی از مدار و قطعات سر در نیوردم موندم تو گل. 
انان که دستی را که نانشان میداد گاز گرفتند محکومند به بوسیدن پاهایی که لگدشان می زند.
|
جمعه 22 بهمن1395 - 7:34pm |
|
 |
alireza12345
کاربر فعال
|
سلام مهندس ببخشید از کجا باید بفهمیم که خازن سالم یا خرابه؟
|
جمعه 22 بهمن1395 - 8:34pm |
|
 |
toorani
|
با سلام و خسته نباشید خدمت استاد عزیز مهندس حمید و دوستان مهندس من به دستور شما تنظیماتی که فرمودید رو اعمال کردم و در دو حالت با شیلد و بدون شیلد فلزات مختلف رو تست کردم ولی تغییر قابل ملاحظه ای هم از نظر برد هم تفکیک ندیدم دیلی اتومات هم در هر دو حالت ۲۲ بود ولی زمانی که لوپ با شیلد بود ثبات بهتری داشت در ضمن زمانی که گراند روی خاموش بود مدام از بالانس خارج شد و میتر منفی میداد ولی زمانی که روی ۱۰ بود کاملا ثبات داشت به نظر شما ایراد از لوپ هست یا از برد و اگه از برد هست روی کدام قطعه تمرکز کنم به نظر شما چی کار کنم که برد دستگاه به حد استاندارد برسه۰
با تشکر فراوان از محبت های شما
.No matter how the speed of light is high , Darkness is one step ahead
|
جمعه 22 بهمن1395 - 9:46pm |
|
 |
|