نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
daryoshroz نوشته است: سلام خدمت اساتیت و استاد مهندس حمید شکر خدا مونتاژ کامل مدارم تموم شد فقط یه مشکل دارم که مدار به دستوراتم دیر جواب میده در لحظه اول روشن کردن هم نزدیک یک دقیقه طول میکشه تا نوشته فلزجو و ورژن برنامه بره بعدش هم با زدن دکمه ها دیر دستوراتو اعمال میکنه.لطف کمک کنید که ایرادم کجاست ممنون از همه فیوز بیتهای میکرو رو درست پروگرام نکردین. اون بخش راهنما رو با دقت بخونین.
|
چهارشنبه 20 بهمن1395 - 11:27pm |
|
 |
بهرنگ
کاربر حرفه ای
|
daryoshroz نوشته است: سلام خدمت اساتیت و استاد مهندس حمید شکر خدا مونتاژ کامل مدارم تموم شد فقط یه مشکل دارم که مدار به دستوراتم دیر جواب میده در لحظه اول روشن کردن هم نزدیک یک دقیقه طول میکشه تا نوشته فلزجو و ورژن برنامه بره بعدش هم با زدن دکمه ها دیر دستوراتو اعمال میکنه.لطف کمک کنید که ایرادم کجاست ممنون از همه مشکل از تنظیم فیوز بیت هاست !
|
چهارشنبه 20 بهمن1395 - 11:54pm |
|
 |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1912 محل اقامت: کوردستان
|
بله مشکل از تنظیم فیوز بیت هاست حالا یا درست تنظیم نکردین ، یا پروگرامرتون درست کار نکرده دوباره با دقت انجام بدید ، نباید اینقدر آهسته باشه
لا اله الا هو
|
چهارشنبه 20 بهمن1395 - 11:59pm |
|
 |
great-arman
کاربر فعال
|
درسته مشکل از فیوز بیت میباشد. با دقت پروگرم کن. 
|
پنج شنبه 20 بهمن1395 - 1:03am |
|
 |
بهرنگ
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: اخرین نسخه در حال حاضر 3.35 هست و فقط این نسخه مورد تایید بندست. با این حال مساله ای که فرمودین ربطی به نسخه برنامه نداره. چند تا از دوستان که مدارشون مشکل داشت با این مساله مواجه بودن و ظاهرا مشکل رو برطرف کردن ولی یادم نمیاد هیچکدوم این دوستان قید کرده باشن که چطور این مشکل رو رفع کردن و ایراد مدارشون کجا بوده. لذا با توجه به این درجه همراهی دوستان بنده هم نمیتونم به شما کمکی بکنم!!! در اینکه دوستان بعد ساخت و استفاده کمک میکنن شکی نیست !! در هر صورت این مشکل فک نمیکنم بتونه از نصب اشتباه قطعه ای باشه . فقط یک دلیل بیشتر پیدا نمیشه که 357 هست . با این حالت هم مشکل خاصی در سنس یا قدرت وجود نداره فقط بخش تفکیک اینطوره . اینم بگم با لوپ مختلف تست شد و فرو بیشتر زمان سنس روی 90 و بالاتر هست نرمال بودنش نمیدونم !
|
پنج شنبه 20 بهمن1395 - 2:45am |
|
 |
بهرنگ
کاربر حرفه ای
|
بهرنگ نوشته است: حمید نوشته است: اخرین نسخه در حال حاضر 3.35 هست و فقط این نسخه مورد تایید بندست. با این حال مساله ای که فرمودین ربطی به نسخه برنامه نداره. چند تا از دوستان که مدارشون مشکل داشت با این مساله مواجه بودن و ظاهرا مشکل رو برطرف کردن ولی یادم نمیاد هیچکدوم این دوستان قید کرده باشن که چطور این مشکل رو رفع کردن و ایراد مدارشون کجا بوده. لذا با توجه به این درجه همراهی دوستان بنده هم نمیتونم به شما کمکی بکنم!!! در اینکه دوستان بعد ساخت و استفاده کمک میکنن شکی نیست !! در هر صورت این مشکل فک نمیکنم بتونه از نصب اشتباه قطعه ای باشه . فقط یک دلیل بیشتر پیدا نمیشه که 357 هست . با این حالت هم مشکل خاصی در سنس یا قدرت وجود نداره فقط بخش تفکیک اینطوره . اینم بگم با لوپ مختلف تست شد و فرو بیشتر زمان سنس روی 90 و بالاتر هست نرمال بودنش نمیدونم ! مشکل از تقلبی بودن 357 هست .
|
پنج شنبه 20 بهمن1395 - 2:48am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
بارها گفتیم برای بررسی صحت عملکرد مدار قبل از هر چیز به اعداد 3 گانه و دیلی لوپ توجه کنین. مشخصات تفکیک چند فلز مختلف هم در راهنما قید شده که میتونین مقایسه کنین. اشاره کردم اگر برای همه فلزات فرو خیلی کم یا خیلی زیاد ظاهر بشه بخش تفکیک مشکل داره و قطعا یکی از کاندیدهای اصلی علت این مشکل آیسی 357 هست.
|
پنج شنبه 21 بهمن1395 - 1:54pm |
|
 |
toorani
|
با سلام خدمت دوستان واستاد عزیز مهندس حمید این نتایج تست با لوپ ۶۰ هست که بدست اوردم من سعی کردم از قطعات اصلی استفاده کنم ولی نمیدونم چرا برد دستگاهم کمه برای سینی ۶۰ سانتی استیل تو فاصله ۲متر و برای سینی ۳۰ سانتی تو فاصله ۱۷۰ سنس دارم lf هم اصلی از چهره ۳۵تومن گرفتم خیلی ممنون از پاسختون
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
.No matter how the speed of light is high , Darkness is one step ahead
|
پنج شنبه 21 بهمن1395 - 6:58pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

دوست عزیز ابتدا خواهش میکنم یا فقط در خصوصی از بنده سوال کنین یا بصورت عمومی! وگرنه من نمیتونم یک بار در خصوصی پاسخ بدم و یک بار هم دوباره به نوعی دیگه در عمومی پاسخگوی همون مطلب باشم. در مورد اعداد تفکیکی که زحمت کشیدین یادداشت کردین فقط دو مورد هست که میتونم با نتایج خودم تطبیق بدم. یکی عدد تفکیک سکه 500 تومنی که برای من حدود 40 هست و اون رقم 47 که شما بدست اوردین کمی بالاست. به همین صورت برای سیم چین هم باید حدود 65 باشه که شما عدد 70 دراوردین. تنها اشکالش این هست که اگر عدد تفکیک از 75 بیشتر باشه دیگه دستگاه حتی در صورت تشخیص ریاضی فرمول حذف آهن اعلام حذف نخواهد کرد چون هدف به رنج اهداف با ارزش نزدیک میشه! اینکه دستگاه شما فقط چند واحد عدد تفکیک رو بیشتر از دستگاه مورد تست من نشون میده میتونه به فاکتورهای زیادی در مدار و لوپ بستگی داشته باشه. ولی فکر میکنم تاثیر لوپ بیشتر هست. در مورد برد باید عرض کنم سینی 60 سانتی با لوپ 60 باید تا حدود 3 متر سنس بشه. توجه کنین لوپ 60 باید حتما در محیط باز تست بشه وگرنه بردش کم میشه و تفکیکش هم از حالت اصلی خارج میشه. من فکر نمیکنم این موضوع به قطعات مدار شما ربط داشته باشه. ولی کیفیت لوپ و حتی نوع شیلدی که انجام دادین میتونه تاثیرگذار باشه. اگر همین لوپ رو بدون شیلد تست کنین بهتر مشخص میشه.
|
جمعه 22 بهمن1395 - 5:39am |
|
 |
toorani
|

حمید نوشته است: دوست عزیز ابتدا خواهش میکنم یا فقط در خصوصی از بنده سوال کنین یا بصورت عمومی! وگرنه من نمیتونم یک بار در خصوصی پاسخ بدم و یک بار هم دوباره به نوعی دیگه در عمومی پاسخگوی همون مطلب باشم. در مورد اعداد تفکیکی که زحمت کشیدین یادداشت کردین فقط دو مورد هست که میتونم با نتایج خودم تطبیق بدم. یکی عدد تفکیک سکه 500 تومنی که برای من حدود 40 هست و اون رقم 47 که شما بدست اوردین کمی بالاست. به همین صورت برای سیم چین هم باید حدود 65 باشه که شما عدد 70 دراوردین. تنها اشکالش این هست که اگر عدد تفکیک از 75 بیشتر باشه دیگه دستگاه حتی در صورت تشخیص ریاضی فرمول حذف آهن اعلام حذف نخواهد کرد چون هدف به رنج اهداف با ارزش نزدیک میشه! اینکه دستگاه شما فقط چند واحد عدد تفکیک رو بیشتر از دستگاه مورد تست من نشون میده میتونه به فاکتورهای زیادی در مدار و لوپ بستگی داشته باشه. ولی فکر میکنم تاثیر لوپ بیشتر هست. در مورد برد باید عرض کنم سینی 60 سانتی با لوپ 60 باید تا حدود 3 متر سنس بشه. توجه کنین لوپ 60 باید حتما در محیط باز تست بشه وگرنه بردش کم میشه و تفکیکش هم از حالت اصلی خارج میشه. من فکر نمیکنم این موضوع به قطعات مدار شما ربط داشته باشه. ولی کیفیت لوپ و حتی نوع شیلدی که انجام دادین میتونه تاثیرگذار باشه. اگر همین لوپ رو بدون شیلد تست کنین بهتر مشخص میشه. خیلی ممنون استاد عزیز این تستها رو من در محیط باز و دور از فلزات انجام دادم با اون تنظیمات شما یه باره دیگه تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم شیلد لوپ روهم باز میکنم نتیجه رو اعلام میکنم سپاسگذارم
.No matter how the speed of light is high , Darkness is one step ahead
|
جمعه 22 بهمن1395 - 9:51am |
|
 |
|