انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 18 خرداد1405 - 11:08am

پاسخ به موضوع  [ 27890 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2103 , 2104 , 2105 , 2106 , 2107 , 2108 , 2109 ... 2789  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
mole عزیز به فلزجو خوش اومدین.
از فیلمهای شما اینطور متوجه شدم که از دوستان ما در کشور ترکیه هستین. متاسفانه من به زبان ترکی آشنایی ندارم و اگر لازم بود باید دوستانی که همزبان شما هستن و به این طرح هم آشنایی دارن در مواردی پاسختون رو بدن تا شبهات برطرف بشه. توصیه میکنم حتما فایل راهنمای موجود در پست اول تاپیک رو به نوعی ترجمه کنین و مورد استفاده قرار بدین تا بسیاری از ریزه کاریها براتون روشن بشه.
در تصاویری که قرار دادین مشخص هست که تلاش کردین دستگاه رو با کیفیت خوبی بسازین. خسته نباشین. البته در بخش تفکیک بنظر میاد دستگاهتون کمی با ایده آل فاصله داره. مثلا ابزار آهنی دم باریک که ما هم شبیهش رو تست کردیم نباید عدد تفکیک ID بیشتر از 70 داشته باشه و بهتره دور و بر 65 باشه. این کمک میکنه حذف آهن هم بهتر کار کنه. لوپ شما هم دیلی اتوماتیک 33 داشته که چندان مطلوب نیست. عرض کردیم دیلی لوپ نباید بیشتر از 30 باشه و در واقع بین 20 تا 30 جواب خوبی هم از نظر ثبات و هم تفکیک بدست میاد.
در تصویر اسکوپی که قرار دادین متوجه نشدم منظور شما چیه! ولی شکل موج باید همینطور باشه و مشکلی نداره. اگر منظورتون سطح ولتاژ هست ؛ بنده طوری در نظر گرفتم که از بازه کامل 5 ولتی ورودی ADC میکرو یعنی پایه شماره 23 بطور کامل استفاده بشه و در عین حال احتمال معیوب شدن میکرو هم وجود نداشته باشه. لذا اگر اسکوپ رو به پایه 23 میکرو متصل کنین باید پیک تا پیک ولتاژ شما بین 0 تا 5 ولت باشه و خود موج میرای اصلی هم تا حدود 4.8 ولت در سطح نهایی خودش ولتاژ خواهد داشت.
با توجه به اختلاف زبان امیدوارم متوجه توضیحات من شده باشین! :D

ماشاا... بچه های ترکیه چقدر توی آپارات فیلم تست فلزجو رو گذاشتن ! البته باعث افتخاره ؛ عرض کنم که یکی از دوستان اپراتور فرمایش کرده بودن که حذف آهن فلزجو در عمق بالاتر از 1 متر جواب نمیده ! خوب باید بگم به دوستان که حذف آهن بستگی به اندازه فلز و اندازه لوپ به تناسب خاصی بستگی داره که در تست های روی هوا هم مشخصه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 20 بهمن1395 - 11:49am
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت شما دوستان و مهندس حمید عزیز ... به یه مشکلی برخوردم ... اینکه بعد یه مدت دستگاه همش سنس داره و میتر تا500 پر میشه با لوپ دایره 20 تست کردم هیچ فلزی دورو برش نبود بازم سنس داره .... تا چند روز پیش خوب بود یهو اینطوری شد

چهارشنبه 20 بهمن1395 - 2:30pm
مدیر کل
مدیر کل

hosein0066 نوشته است:
سلام خدمت دوستان ومهندس حمید من یه مشکل دارم بچه هاکسی اطلاعاتی داره کمک کنه ممنون میشم .مدارم با ترانس 18 ولت 3 امپر به خوبی کار میکنه ولی وقتی به باطری میزنم نقطه اتصال به باطری جرقه میزنه وروشن نمیشه ولی وقتی یه مقاومت 10 اهم 2وات میزارم بین باطری و مدار روشن میشه وجرقه خیلی کمی میده .باطری هام هم سه تا از این گرد لیتیومی 2 امپره .با یه 2.5 امپره (برا گوشی اس 4 هست ) ویه 4.5 امپر برا تبلت هست که همشو سری کردم و20 ولت شارژکردم .باطری ها 5 تاش لیتیوم یونی هس و همشون سالمه .میترسم به مدارم صدمه بزنه .دلیلشو میدونید یه راهنماییم کنید.

خسته نباشین.
چند بار در مورد این مشکل باطریهای لیتیوم پلیمر توضیح دادم. در واقع اون 3 سلول لیتیوم یون مشکلی ندارن چون مدار محافظ داخلی هم ندارن. ولی باطری موبایل یا احتمالا باطری تبلت شما دارای مدار محافظ داخلی در برابر اتصال کوتاه هست. این مدار باعث میشه با توجه به وجود خازنهای بزرگ در دستگاه ما ؛ مدار باطری در لحظه روشن شدن تشخیص اتصال کوتاه بده و جریان رو قطع کنه. طبیعتا این مشکل با قرار دادن یک مقاومت حل میشه اما این راه درستی نیست و باید مدار محافظ داخلی باطری رو در بیارین و از سلول اصلی بطور خالص استفاده کنین. مساله ای که فرمودین به مدار ما آسیبی نمیزنه. بنظر من بهتره 2 تا سلول لیتیوم دیگه بگیرین و جایگزین باطری موبایل و تبلت کنین تا مجموعه باطری شما همسان باشه.

چهارشنبه 20 بهمن1395 - 3:11pm
مدیر کل
مدیر کل

Rlo نوشته است:
با سلام خدمت شما دوستان و مهندس حمید عزیز ... به یه مشکلی برخوردم ... اینکه بعد یه مدت دستگاه همش سنس داره و میتر تا500 پر میشه با لوپ دایره 20 تست کردم هیچ فلزی دورو برش نبود بازم سنس داره .... تا چند روز پیش خوب بود یهو اینطوری شد

قاعدتا قطعه ای در مدار شما ایراد پیدا کرده. اول از هر چیز مقاومتهای 2 وات و دیودهای 4148 رو تست کنین و بعد هم ماسفت.

چهارشنبه 20 بهمن1395 - 3:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام

ورژن 3 فلزجو بعد ساخت حذف آهن به صورت کاملا برعکس کار میکنه !
برای مس کلا صدا قطع میشه و fe نمایش داده میشه و برای فلزات آهنی برعکس !
تنها چیزی که فک میکنم مشکل دار باشه 357 هست .
سه مدل تسن کردم فرقی نکرد البته سه مدل از یک مارک

/:)

چهارشنبه 20 بهمن1395 - 4:17pm
مدیر کل
مدیر کل

اخرین نسخه در حال حاضر 3.35 هست و فقط این نسخه مورد تایید بندست. با این حال مساله ای که فرمودین ربطی به نسخه برنامه نداره. چند تا از دوستان که مدارشون مشکل داشت با این مساله مواجه بودن و ظاهرا مشکل رو برطرف کردن ولی یادم نمیاد هیچکدوم این دوستان قید کرده باشن که چطور این مشکل رو رفع کردن و ایراد مدارشون کجا بوده. لذا با توجه به این درجه همراهی دوستان بنده هم نمیتونم به شما کمکی بکنم!!!

چهارشنبه 20 بهمن1395 - 10:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید عزیز خسته نباشید
مهندس گفته بودین مشکل ممکنه از ماسفت یا خازن های ۱۱،۱۲ و bs170 باشه همشو تعویض کردم خازن ها هم چکشون کردم سالمن ولی مشکلم برطرف نشد چیکار کنم مهندس؟ممنون میشم راهنمایی کنید

چهارشنبه 20 بهمن1395 - 11:14pm

سلام خدمت اساتیت و استاد مهندس حمید
شکر خدا مونتاژ کامل مدارم تموم شد فقط یه مشکل دارم که مدار به دستوراتم دیر جواب میده
در لحظه اول روشن کردن هم نزدیک یک دقیقه طول میکشه تا نوشته فلزجو و ورژن برنامه بره
بعدش هم با زدن دکمه ها دیر دستوراتو اعمال میکنه.لطف کمک کنید که ایرادم کجاست
ممنون از همه

چهارشنبه 20 بهمن1395 - 11:23pm
مدیر کل
مدیر کل

alireza12345 نوشته است:
مهندس گفته بودین مشکل ممکنه از ماسفت یا خازن های ۱۱،۱۲ و bs170 باشه همشو تعویض کردم خازن ها هم چکشون کردم سالمن ولی مشکلم برطرف نشد چیکار کنم مهندس؟ممنون میشم راهنمایی کنید

تست کردن معیوب بودن خازنها به این راحتی نیست! باید مدار رو بیشتر تست کنین و غیر مقاومتها باقی قطعات رو هم به تدریج تعویض کنین! این مدار چیز خاصی نداره که اینقدر شما رو به دردسر بیندازه!

چهارشنبه 20 بهمن1395 - 11:26pm

alireza12345 نوشته است:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

.No matter how the speed of light is high , Darkness is one step ahead

چهارشنبه 20 بهمن1395 - 11:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27890 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2103 , 2104 , 2105 , 2106 , 2107 , 2108 , 2109 ... 2789  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 346 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure