انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 23 اردیبهشت1404 - 3:24pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2099 , 2100 , 2101 , 2102 , 2103 , 2104 , 2105 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید جان سپاس گذارم من با این تنظیمات که فرمودی امتحان میکنم گزارش خدمتتون میدم
باز هم تشکر میکنم از دوست عزیز و زحمتکش مهندس حمید

جمعه 15 بهمن1395 - 6:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام مهندس حمید وخسته نباشید
مدار من مشکل کویل ارور داره .
طبق راهنما ic357 , irf840,ای سی پروگرام و ترانزیستور bs170 را هم با مال دوستم که مدارش سالمه عوض کردم قطعات من روی مدار اون کار دادن و نشون داد که همه سالم هستن . لوپ هم 60 هستش و روی مدار دوستم جواب داده . نمیدونم کدوم قطعه مشکل داره همه چی درست کار میکنه الا کویل ارور لامذهب . ضمنا فلزی نزدیک لوپ نیست .

لطفا راهنمایی کنید .

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

شنبه 15 بهمن1395 - 1:28am
مدیر کل
مدیر کل

ممنون. خسته نباشین.
با توجه به اینکه فرمودین قطعات مذکور روی مدار دیگری تست شده و سالم بوده پس باید ایراد رو در جای دیگری اطراف آیسی 357 پیدا کنین! ابتدا وجود قطعی و اتصالی احتمالی در سیمکشی مدار رو بوسیله ذره بین و زیر نور و در صورت لزوم با اهم متر چک کنین. غیر از قطعات فوق تقریبا همه مقاومتها و خازنهای اطراف 357 و حتی دیودهای 4148 اگر معیوب باشن یا مقدارشون به میزان زیادی اشتباه باشه میتونه منجر به خطای لوپ بشه.

شنبه 15 بهمن1395 - 2:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
milad7 نوشته است:
با سلام و خسته نباشید خدمت مهندس حمید عزیز @};- @};- ابتدا عذر خواهی میکنم که این مطلبو اینجا بیان میکنم. مهندس جان چند وقته تعدادی باتری لیتومی تهیه کردم از باتری لپتاپ و میخواستم از شر این باتری خشک راحت بشم. ولی متاسفانه هنوز فرصت نکردم. ضمن اینکه چندین بار هم موضوع انفجار باتری لیتیومی بیان شد در استفاده از این نوع باتری دو دل بودم. X_X ولی دیگه از حمل کردن باتری خشک با اون وزنش خسته شدم.1
1-مهندس جان لطفا یه مدار خوب برای شارژ این باتری معرفی کنید.
2- اینکه برای شارژ باتری میشه از شارژر لپتاپ استفاده کرد؟
3- و ایا شارژری که ما میسازیم مستقیم از برق خانگی استفاده میکنه یا باید یه شارژر دیگه تهیه کنیم؟

خواهش میکنم.
ابتدا عرض کنم سلولهایی که از پک باطری لپتاپ کارکرده خارج میکنین در بهترین شرایط شاید نیمی از حدود 2 آمپر اولیه خودشون رو داشته باشن! یعنی باید در حد 1 امپر روشون حساب کنین تازه اگر بعضیاشون معیوب نباشن که معمولا بعد چند سال این اتفاق میفته. پس توصیه میکنم چنین کاری نکنین بخصوص که ما 5 سلول نیاز داریم و بعیده بتونین 5 سلول کارکرده سالم گیر بیارین. حتی اگر یکیشون هم مشکل داشته باشه کل باطری شما در حد همون 1 امپر هم قدرت نداره! پس خیلی بهتره 5 سلول نو و با مارک مطمئن تهیه کنین.
1- ساده ترین راه این هست که یک آدابتور سوئیچینگ 1 الی 2 امپر بگیرین و در مسیر سیم مثبت اون 5 دیود 1N4001 یا 1N5401 یا مشابه بطور سری قرار بدین تا ولتاژ نهایی به حدود 21 ولت برسه. بسته به آدابتور اگر ولتاژ بیشتر بود یک دیود دیگه هم اضافه کنین و اگر کمتر بود یک دیود رو حذف کنین. همچنین بطور سری با این دیود ها یک مقاومت 6.8 اهم 5 وات یا 10 وات هم قرار بدین تا جریان شارژ باطریها بدرستی کنترل بشه. البته انتخاب این مقاومت و ولتاژی که عرض شد با توجه به این فرض هست که از 5 باطری لیتیوم 2 امپر استفاده میکنین. چنین شارژری نیمه اتومات هست و هر چقدر هم باطری بهش متصل باشه طوری نمیشه.
2- خیر نمیشه!
3- عرض شد به یک ادابتور نیاز هست. البته در مجموع هیچ روشی بهتر از این نیست که یک شارژر بالانسر اتوماتیک تهیه کنین که شارژ هر سلول بدرستی تحت کنترل باشه. معمولا فروشندگان باطری لیتیوم این مدارات شارژ رو هم دارن.

سپاسگذارم مهندس جان @};- مهندس جان خوب اگه طبق فرمایش شما همون یک آمپر از 2 آمپر داشته باشن.
1-با این شرایط آیا کلا دستگاه روشن نمیشه؟ یا رو قدرت عمق زنی هم تاثیر داره؟ یا اینکه فقط زمان شارژ باتری پایین میاد؟
من 10 تا گیر آوردم که 8 تا ولتاژشون تا 3.80 3.81 نشون میده. ولی 2 تا دیگه 3.72 نشون میده
2- ایا این دوتا مشکل دارن؟
3- ایا وقتی ولتاژ از 3.20 بالاتر باشه باتری سالمه؟ یا اینکه بازم امکان داره آمپرش از 2 کمتر باشه؟
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم @};- @};-

شنبه 16 بهمن1395 - 2:13pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
1- اگر همه سلولها حداقل در حد 1 امپر باشن در این صورت دستگاه با تنظیمات عادی فرکانس و عرض پالس تا حدود 8 ساعت میتونه کار بکنه. این مساله ارتباطی به برد و ثبات نداره و تازمانیکه ولتاژ باطری بالای 15 ولت هست دستگاه از همه نظر درست کار میکنه. ولتاژهایی که ذکر کردین فقط نشون میده سلولها بطور کامل خراب نیستن! اما اینکه میزان سلامتشون تا چه حد هست بعد از شارژ و دشارژ مشخص میشه.
2- خیر مشخص نیست.
3- خیر! باطری معیوب الزاما ولتاژش زیر 3.2 نیست. ولی معمولا وقتی ولتاژ بالای 3.2 در باطری لیتیوم وجود داره به این معنیه که تا حدی میتونه جواب بده. طبیعتا این ولتاژ بعد از شارژ کامل باید به حدود 4.2 ولت برسه. آمپر همه باطری های کارکرده قطعا از حد اولیه کمتر هست. پس روی 2 امپر بودن هیچکدوم نمیتونین حساب کنین. اصولا باطری هم تاریخ مصرف داره که البته به شرایط نگهداریش هم بستگی داره و هم تعداد دفعات شارژ و دشارژ محدود معمولا بین 500 تا 1000 مرتبه که اون هم به کیفیت و شرایط شارژ و دشارژ و استفاده از باطری بستگی داره.

شنبه 16 بهمن1395 - 3:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت مهندس حمید عزیز
مهندس دستگارو بیرون تو بیابون با لوپ ۶۰ تست کردم طبق فرمایش جناب عالی
دیلی اتومات ۱۶ اعداد سه گانه a282 b713 c802
فرکانس ۲۶۲
عرض پالس ۱۵۸
انتگرال ۴۴
سینی استیل ۲۲در ۳۵ در فاصله ۱۸۰ سانتی متر با تک بوق زد
استاد برد دستگاه بنظر کم میرسه مشکل کجاست تک بوق اضافی هم داره
کابل لوپ کابل استریو دو مغزی استفاده کردم که بدون استفاده از سوکت نظامی مستقیم به لوپ وصل کردم دو تا مغزی رو به هم وصل کردم شیلد کابل رو هم طبق دستور خودتون وصل کردم به نقطه ۱.سیم استفاده شده در لوپ عنکبوتی ۰۷ هست مقاومت لوپ با کابل ۱.۷ اهم هست ظرفیتشو نمیدونم.
مهندس مشکل کجا میتونه باشه؟
با تشکر

شنبه 16 بهمن1395 - 6:07pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
خب این بار دیگه اعداد شما درست هستن! بنظر میاد در پست قبلی عدد دوم رو اشتباه نوشته بودین. فرکانس 200 یا 100 انتخابهای بهتری هستن! عرض پالس 158 هم که اصلا در دستگاه وجود نداره! میتونین بین 170 تا 200 بذارین و تست کنین. کابلی که فرمودین چندان مورد توصیه نیست هر چند اعداد شما درسته ولی خود کابل هم میتونه اندکی روی برد تاثیر داشته باشه. توصیه میکنم از کابل RG-58 بدون فویل استفاده کنین. اگر لوپ 60 شما طبق دستور و با سیم 0.7 پیچیده شده باشه با احتساب کابل نباید مقاومتش بیش از 1.5 اهم باشه. حالا یا خطای اندازه گیری بوده یا کابل شما کمی مقاومتش بالاست که در این صورت میتونه منجر به اندکی افت برد بشه. تک بوق اضافی میتونه دلایل زیادی داشته باشه. مثلا تنظیم صحیح فرکانس جهت عدم تداخل نویز مهمه که عرض کردم. تنظیم اسپید هم برای لوپ 60 بهتره 7 یا 8 باشه. اگر 10 بذارین احتمال تک بوق بخصوص در شرایط وجود نویز عادیه. در تست برد نهایی باید درجه حساسیت هم حداقل 17 باشه وگرنه هر چه کمتر بذارین برد هم بتدریج کمتر میشه. کلا اگر راهنما رو درست مطالعه کنین همه نکات ذکر شده. در نهایت باید عرض کنم با وجود تمامی این نکات ریز برد شما فقط 10 درصد کمتر از چیزی هست که باید باشه! این 10 درصد هم به مجموع این نکات و کیفیت لوپ و کیفیت کلی ساخت دستگاه بستگی داره و در مورد ساخت تمام مدارات فلزیاب صدق میکنه.

شنبه 16 بهمن1395 - 6:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون از راهنمایی حمید جان
مهندس من یه عکس از برد میزارم یه عکس از لوپ
مقاومت لوپ تنهایی بدون کابل ۱.۶ اهم هست ممکنه از جنس سیم لاکی باشه
مهندس نظرتون در مورد شیلد کردن لوپ و مدار با زرورق ساندویچ چیه ؟
با تشکر

شنبه 16 بهمن1395 - 8:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال

پیوست:
Screenshot_۲۰۱۷۰۲۰۴-۲۰۲۲۳۲.png
پیوست:
Screenshot_۲۰۱۷۰۲۰۴-۲۰۲۱۱۴.png

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 16 بهمن1395 - 8:26pm
مدیر کل
مدیر کل

کیفیت ساخت مدار و لوپ شما با اینکه خیلی بالا نیست اما من اشکال خاصی هم درش نمیبینم! باقی نکاتی که عرض کردم رو مدنظر قرار بدین. کلا مشکل بزرگی در دستگاه شما وجود نداره. در خصوص شیلد هم این مساله الزامی نیست و بهتره فعلا خودتون رو درگیرش نکنین. اگر اطلاعات بیشتری خواستین بطور مفصل در تاپیک همه چیز درباره شیلد لوپ بیان شده.

شنبه 16 بهمن1395 - 8:34pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2099 , 2100 , 2101 , 2102 , 2103 , 2104 , 2105 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: wajdibrinssi و 94 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure