انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 23 اردیبهشت1404 - 4:49pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2098 , 2099 , 2100 , 2101 , 2102 , 2103 , 2104 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید عزیز،
یه دونه آیسی فلزی Lf157 دارم که دیلی لوپ رو 19 نشون میده و یه Lf357 فلزی دارم که دیلی لوپ رو 21 نشون میده و کارکرد هر دوتاشونم خوبه،
به نظرتون از کدوم استفاده کنم برای فلزجوی نازنین؟؟؟؟ ;;)

جمعه 15 بهمن1395 - 11:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
پندار نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز،
یه دونه آیسی فلزی Lf157 دارم که دیلی لوپ رو 19 نشون میده و یه Lf357 فلزی دارم که دیلی لوپ رو 21 نشون میده و کارکرد هر دوتاشونم خوبه،
به نظرتون از کدوم استفاده کنم برای فلزجوی نازنین؟؟؟؟ ;;)

با سلام
دوست عزیز،اگه اعدادسه گانه در محدوده قابل فبول باشن از هر دوشون میتونید استفاده کنید.
اما LF157 اگه اصلی باشه پایداری حرارتی بالاتری داره،بنابراین اولویت استفاده از این آیسی است.
موفق باشید

جمعه 15 بهمن1395 - 12:47pm
مدیر کل
مدیر کل

پیرو فرمایش صحیح پویای عزیز باید عرض کنم اصولا آیسی های آپ امپ حتی از نوع اصلی بلحاظ داشتن تولرانس در پارامترهای داخلی خودشون دقیقا با هم یکسان نیستن و البته این میزان تفاوت که مثلا منجر به اعلام دیلی 19 یا 21 میشه برای کار ما اهمیتی نداره.

جمعه 15 بهمن1395 - 1:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس عزیز خسته نباشید
میخواستم بدونم اگه یکی از سلولهای باطری در زمان شارژ خراب باشه و شارژر از نوع 7818 باشه چه اتفاقی میوفته .
یعنی شارژ نمیشه یا خوب شارژ نمیشه و یا خطر انفجار هست یا نه .

جمعه 15 بهمن1395 - 2:18pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون.
بستگی داره اون سلول به چه صورت خراب شده باشه! اگر کلا اتصالش قطع باشه که طبیعتا مدار باطریها که بصورت سری هست قطع میشه و هیچ سلولی شارژ نمیشه. این حالت معمولا کمتر پیش میاد. ولی اگر سلول معیوب باشه و کارایی خودش رو از دست داده باشه و به سرعت به ولتاژ نهایی برسه ؛ زمان شارژ کل باطریها بصورت کاذب کاهش پیدا میکنه و در واقع بطور کامل شارژ نمیشن. معمولا خطری وجود نداره اما اگر اون سلول بیش از حد داغ کنه وضعیت فرق میکنه. کلا چنین حالتی فایده نداره! باید سلول خراب رو هر چه سریع تر تعویض کنین.

جمعه 15 بهمن1395 - 2:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
با اجازه حمید آقا @};-
اگر شارژر اتوماتیک باشه وباطری معیوب بیشتر از 3.2 ولت باشه شارژر در حالت نرمال انجام میشه ولی در حین استفاده بزودی کل پک زود دشارژ میشه.
ولی کمتر از 3.2 ولت شارژر اخطار میده و عملیات شارژ انجام نمیشه.
که باید او باطری معیوب رو جدا گانه با یه منبع تغذیه ولتاژش رو برسونین به بیشتر از 3.2 ولت.
مورد شارژ شما رو استفاده نکردم
ولی به نظرم چون بالانسر نداره و بصورت سری باطری ها شارژ میشن و یکی از باطری ها معیوب است و مقاومت داخلی باطری زیاده بنابرین مرحله شارژ انجام نمیشه یا خیلی خیلی کند شارژ میشه.
نظر من بود اگه اشتباهی بود حمید آقا تصحیح میکنن

جمعه 15 بهمن1395 - 3:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام و خسته نباشید خدمت مهندس حمید عزیز @};- @};- ابتدا عذر خواهی میکنم که این مطلبو اینجا بیان میکنم. مهندس جان چند وقته تعدادی باتری لیتومی تهیه کردم از باتری لپتاپ و میخواستم از شر این باتری خشک راحت بشم. ولی متاسفانه هنوز فرصت نکردم. ضمن اینکه چندین بار هم موضوع انفجار باتری لیتیومی بیان شد در استفاده از این نوع باتری دو دل بودم. X_X ولی دیگه از حمل کردن باتری خشک با اون وزنش خسته شدم.1
1-مهندس جان لطفا یه مدار خوب برای شارژ این باتری معرفی کنید.
2- اینکه برای شارژ باتری میشه از شارژر لپتاپ استفاده کرد؟
3- و ایا شارژری که ما میسازیم مستقیم از برق خانگی استفاده میکنه یا باید یه شارژر دیگه تهیه کنیم؟

جمعه 15 بهمن1395 - 4:00pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام و خسته نباشید خدمت مهندس حمید عزیز
مهندس دستگاه رو تست کردم با لوپ ۶۰ سیم ۰۷ با دیلی ۱۶ لوپ رو شناخت سینی ۲۲در ۳۵ استیل رو تو ۱۴۰سانت تونست بزنه...با اعداد سه گانهa300
B431
c801
فرکانس ۲۵۰
پهنای پالس۱۵۵
انتگرال ۲۰
گراند ۱۰
میخاستم بدونم نظرتون بدونم بعد مشکل کجا مینونه باشه که برد دستگاه کمه با تشکر

جمعه 15 بهمن1395 - 4:55pm
مدیر کل
مدیر کل

milad7 نوشته است:
با سلام و خسته نباشید خدمت مهندس حمید عزیز @};- @};- ابتدا عذر خواهی میکنم که این مطلبو اینجا بیان میکنم. مهندس جان چند وقته تعدادی باتری لیتومی تهیه کردم از باتری لپتاپ و میخواستم از شر این باتری خشک راحت بشم. ولی متاسفانه هنوز فرصت نکردم. ضمن اینکه چندین بار هم موضوع انفجار باتری لیتیومی بیان شد در استفاده از این نوع باتری دو دل بودم. X_X ولی دیگه از حمل کردن باتری خشک با اون وزنش خسته شدم.1
1-مهندس جان لطفا یه مدار خوب برای شارژ این باتری معرفی کنید.
2- اینکه برای شارژ باتری میشه از شارژر لپتاپ استفاده کرد؟
3- و ایا شارژری که ما میسازیم مستقیم از برق خانگی استفاده میکنه یا باید یه شارژر دیگه تهیه کنیم؟

خواهش میکنم.
ابتدا عرض کنم سلولهایی که از پک باطری لپتاپ کارکرده خارج میکنین در بهترین شرایط شاید نیمی از حدود 2 آمپر اولیه خودشون رو داشته باشن! یعنی باید در حد 1 امپر روشون حساب کنین تازه اگر بعضیاشون معیوب نباشن که معمولا بعد چند سال این اتفاق میفته. پس توصیه میکنم چنین کاری نکنین بخصوص که ما 5 سلول نیاز داریم و بعیده بتونین 5 سلول کارکرده سالم گیر بیارین. حتی اگر یکیشون هم مشکل داشته باشه کل باطری شما در حد همون 1 امپر هم قدرت نداره! پس خیلی بهتره 5 سلول نو و با مارک مطمئن تهیه کنین.
1- ساده ترین راه این هست که یک آدابتور سوئیچینگ 1 الی 2 امپر بگیرین و در مسیر سیم مثبت اون 5 دیود 1N4001 یا 1N5401 یا مشابه بطور سری قرار بدین تا ولتاژ نهایی به حدود 21 ولت برسه. بسته به آدابتور اگر ولتاژ بیشتر بود یک دیود دیگه هم اضافه کنین و اگر کمتر بود یک دیود رو حذف کنین. همچنین بطور سری با این دیود ها یک مقاومت 6.8 اهم 5 وات یا 10 وات هم قرار بدین تا جریان شارژ باطریها بدرستی کنترل بشه. البته انتخاب این مقاومت و ولتاژی که عرض شد با توجه به این فرض هست که از 5 باطری لیتیوم 2 امپر استفاده میکنین. چنین شارژری نیمه اتومات هست و هر چقدر هم باطری بهش متصل باشه طوری نمیشه.
2- خیر نمیشه!
3- عرض شد به یک ادابتور نیاز هست. البته در مجموع هیچ روشی بهتر از این نیست که یک شارژر بالانسر اتوماتیک تهیه کنین که شارژ هر سلول بدرستی تحت کنترل باشه. معمولا فروشندگان باطری لیتیوم این مدارات شارژ رو هم دارن.

جمعه 15 بهمن1395 - 5:07pm
مدیر کل
مدیر کل

amid127 نوشته است:
با سلام و خسته نباشید خدمت مهندس حمید عزیز
مهندس دستگاه رو تست کردم با لوپ ۶۰ سیم ۰۷ با دیلی ۱۶ لوپ رو شناخت سینی ۲۲در ۳۵ استیل رو تو ۱۴۰سانت تونست بزنه...با اعداد سه گانهa300
B431
c801
فرکانس ۲۵۰
پهنای پالس۱۵۵
انتگرال ۲۰
گراند ۱۰
میخاستم بدونم نظرتون بدونم بعد مشکل کجا مینونه باشه که برد دستگاه کمه با تشکر

ممنون. خسته نباشین.
لوپ 60 سینی مورد نظر شما رو میتونه تا حد 2 متر سنس کنه. البته این تست باید در فضای باز انجام بشه وگرنه افت برد طبیعیه.
عدد اول و سوم شما طبیعی هست اما اگر عدد دوم رو درست نوشته باشین اصلا عادی نیست و چنین اتفاقی میتونه از آیسی 357 باشه. هر چند خیلی بعید هست چون در واقع به این معنیه که اول و آخر موج شما درسته ولی وسطش مشکل داره!
عرض پالس 155 برای رسیدن به برد نهایی کمی پایین هست. در تست برد نهایی باید ارقام کمی بیشتر مثلا تا حدود 200 رو تنظیم کنین.
بازه انتگرال 20 هم مشخصا کمی افت برد ایجاد میکنه. توصیه میکنم به رقم پیشفرض 44 دست نزنین مگر اینکه واقعا در کار با این تنظیم تجربه کسب کرده باشین.
فرکانس 250 مضرب فرد از فرکانس 50 هرتز برق شهر هست و حداقل در محیط شهری استفاده از این فرکانسها منجر به نویز پذیری قابل ملاحظه میشه! این همه فرکانس عالی برای کار وجود داره شما دقیقا همونی رو انتخاب میکنین که ما در راهنما هم تاکید کردیم نکنین؟! :D

جمعه 15 بهمن1395 - 5:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2098 , 2099 , 2100 , 2101 , 2102 , 2103 , 2104 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , mrj2022 و 133 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure