حمید نوشته است:
اگر از باطری 18.5 ولت یعنی 5 سلول لیتیومی استفاده کنین و رگولاتور مرغوبی استفاده کرده باشین و هیت سینک خوبی رو هم بصورت محکم روی اون پیج کرده باشین افت ولتاژی بوجود نمیاد. کلا هر مساله ای میتونه راه حل های زیادی داشته باشه و در این مورد بهترین و در عین حال ساده ترین روش همین بوده که استفاده کردیم. وگرنه بحث تغذیه ساده تر از این هست که کسی که داره فلزیاب طراحی میکنه از پسش بر نیاد!
بحث جعبه فلزی جداست. در اون مورد هم اگر اتصال زمین شما مناسب باشه اتفاقا وجود جعبه فلزی سبب کاهش قابل ملاحظه نویز میشه نه اینکه خودش راه نویز رو به داخل دستگاه باز کنه. معمولا مشکلات اینچنینی از نامناسب بودن اتصال زمین هست. هیت سینک روی رگولاتور هم که کوچکتر از اینهاست که بخواد تاثیری داشته باشه. اگر به این باشه تیغه فلزی هر دو رگولاتور و زمین خود مدار هم که پهن هست باید اثر منفی داشته باشن!!! درحالیکه اینطور نیست.
فعلا اصلی ترین مشکل باطری هستش

چون 5 سلول در حالت فول شاررژ 21 ولت میشه!!! ولتاژ 18.5 هم یعنی فقط
50 درصد شارژ هستش! در ولتاژ 21 ولت به دلیل داغ شدن حدودی رگولاتور حتی با هیتسینگ باعث بی ثباتی در مدار میشه به دلیل همون تغییر ولتاژ در حد میلی ولت!!! بنابراین من از 4 سلول باطری استفاده کردم در حالت فوف شارژ میشه 16.8 ولت البته تا 17 هم مشکلی نداره. بنابراین برای همین گفتم هشدار مدار رو 13 ولت باشه!!! که البته در این مورد حق باشماست برای رگوله باید حداقل 2 ولت بیشتر از ولتاژ رگولاتور باشه تا رگوله بشه ظاهرا راهی نداره جز اینکه از ماژول کاهنده استفاده بشه که اونم دردسر خودشو داره!!! واینکه من خروجی ماژولهای کاهنده رو تست نکردم ببینم نویز داره یا نه! اگه برای شما مقدوره و اسکوپ خوبی هم دارید

خروجی این ماژولها رو بگیر ببین موج خروجی دقیق صاف هستش یا نه!چون سلف داره به همین دلیل شک دارم ولی در کل باید بدون نویز باشه.
البته ببخشید اگه جسارت کردیم بلاخره چند ساله شاگرد شما هستیم و شما استاد ما