در خصوص حساسیت به سفال این نکته رو عرض کنم که بنده تا این لحظه هیچ مدار پالسی ندیدم که به سفال حساسیتی نداشته باشه! بخصوص اگر قدرتش بالا باشه. حتی چنس هم در نهایت مشخص شد به همین صورت هست و حتی تفکیکش برای سفال شبیه طلاست!!!

خب بنظر میرسه در این شرایط کار زیادی نمیشه کرد. سفال بخصوص وقتی بصورت دفینه باشه ؛ اثری نزدیک به فلز طلا داره. لذا حتی تفکیک هم خیلی کمک نمیکنه مگر اینکه بر اساس تجربه بالا بشه سفال رو تشخیص داد.
چیزی که بنده تست کردم این هست که با بالا بردن دیلی حساسیت به سفال کم میشه. ولی برای این مساله نیاز به دیلی بالاتر از 20 هست! چون سفال هم مثل طلا روی همون میکرو ثانیه های ابتدایی موج اثرگذاری داره. وقتی دیلی رو بالا میذاریم اون قسمت موج عملا از محاسبه سنس حذف میشه و لذا هم حساسیت به سفال و هم برخی املاح و حتی زمین کمتر میشه. اما بالا بردن دیلی حساسیت به طلای کوچک رو کم میکنه. چیزی که من میتونم بگم این هست اگر دوستان از
لوپ بزرگ طبیعتا برای سنس هدف بزرگ دارن استفاده میکنن ؛ بهتره دیلی تا حدی بالا بره که برد برای فلزات مهم کاهش پیدا نکنه. حتی بعضی فلزات بزرگ با افزایش دیلی قوی تر سنس میشن. در صورتیکه سفال ضعیف تر هم سنس میشه! پس این دقیقا همون چیزی هست که در این شرایط بدرد ما میخوره. خوشبختانه وجود تنظیمات مختلف دست ما رو در پیدا کردن یک مجموعه تنظیم مناسب باز میذاره. طبیعتا نتیجه هیچوقت ایده آل از آب در نمیاد ولی میشه خیلی بهترش کرد.