نویسنده |
پیغام |
lori
|
ما لو پ و وسایل رو با یک ماشین و خود دستگاه رو باماشین دوم حمل میکنیم
|
یکشنبه 9 اسفند1394 - 4:33pm |
|
|
پرستو
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 فروردین1394 - 8:09pm پست: 156 محل اقامت: ایران
|
|
یکشنبه 9 اسفند1394 - 5:37pm |
|
|
hamid_54
کاربر فعال
|
درود بر مهندس حمید اگه امکان داره برنامه باشه که دستگاه رو به حالت تنظیمات اولیه برگردانده یا ریست بشه تا در موقعه لزوم ازش استفاده کرد و یه قسمت تنظیمات سیو شده داشته باشیم برای مناطق مختلف که مثلا برای شرایط رطوبتی تنظیمات مخصوص داشته باشه یا در شرایط دیگه این تنظیمات فرق کنه وتنظیمات ازادهم باشه که بصورت دستی باشه انتخاب با اپراتور باشه با تشکر از جنابعالی
|
دوشنبه 10 اسفند1394 - 6:47am |
|
|
stkmelodi_20
کاربر حرفه ای
|
hamid_54 نوشته است: درود بر مهندس حمید اگه امکان داره برنامه باشه که دستگاه رو به حالت تنظیمات اولیه برگردانده یا ریست بشه تا در موقعه لزوم ازش استفاده کرد و یه قسمت تنظیمات سیو شده داشته باشیم برای مناطق مختلف که مثلا برای شرایط رطوبتی تنظیمات مخصوص داشته باشه یا در شرایط دیگه این تنظیمات فرق کنه وتنظیمات ازادهم باشه که بصورت دستی باشه انتخاب با اپراتور باشه با تشکر از جنابعالی سلام و خسته نباشید خدمت مهندس حمید . یه سوال مهندس جان میشه یه فیلتر برای حذف رطوبت و خیس بودن زمین رو برنامه پیادسازی بشه. من یکم تو این شرایط دستگاهم بی ثبات هستش. یا راه چاره دیگه تو تنظیمات هستش که انجام بشه؟
|
پنج شنبه 13 اسفند1394 - 7:09pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. فلزیاب اصولا به مفهوم واقعی فلزیاب نیست بلکه رسانا یاب هست! همه فلزیاب های دنیا به همین صورت هستن. بنابراین وقتی قدرت یا حساسیت فلزیاب از حدی بیشتر بشه رسانایی خاکی که نزدیک به لوپ هست رو هم میتونه سنس کنه. خیس بودن زمین در کنار وجود املاح به شدت به رسانایی خاک کمک میکنه و این مساله تشدید میشه. لذا فیلتر خاصی نمیشه برای این مساله در نظر گرفت. فقط میتونین تنظیمات قدرتی یعنی پهنای پالس رو کاهش بدین و همینطور دیلی رو بالاتر ببرین و سعی کنین لوپ رو کمی بالاتر از زمین و با حفظ فاصله نگه دارین و کاوش کنین. در نهایت هم تا هر حدی که نیاز بود درجه حساسیت رو کم کنین.
|
پنج شنبه 13 اسفند1394 - 7:31pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مهندس حمید میشه ایتمی رو در برنامه جای بدید که مثلا وقتی حساسیت دستگاه روی 19 هست با تنظیم اعداد ایتمی که مد نظرم هست بشه شروع نمایشگر عددی و بوق سنس و نمایشگر میتر رو تا اعداد دلخواه خودمون تنظیم کنیم . اینطوری از شر بوق های اضافه خلاص میشیم . یعنی اگر تنظیم مورد نظر رو روی عدد میتر 15 بزاریم اونوقت وقتی مکانی سنس قوی باشه و عدد میتر از 15 یا 20 بالاتر رفت تازه صدای دستگاه شنیده بشه . اینطوری میشه با حساسیت بالاتر هم کار کرد و هر جایی سنس قوی بود راحت متوجه میشیم که حتما فلزی رو سنس کردیم ! امیدوارم منظور رو رسونده باشم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 13 اسفند1394 - 8:41pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مهدی جان این نظر رو بصورتی دیگه قبلا هم مطرح کردین و من پاسخی ندادم چون خودتون در همون پست بدرستی حدس زده بودین که این کار دقیقا همون چیزی هست که تنظیم درجه حساسیت انجام میده! با این تفاوت که شاید شما تست نکردین روی هر درجه حساسیت ؛ سنس هدف با چه درجه میتری به بالا امکانپذیره. چون در واقع درجه حساسیت همین موضوع رو مشخص میکنه که هدف اگر از چه میزان درجه میتری بیشتر سنس داشت ؛ سنس اعلام بشه. بطور مثال برای حساسیت 20 این درجه میتر 1 هست و برای حساسیت 19 معادل 2 و برای حساسیت 18 معادل 3 هست و پس از اون این مقیاس بلحاظ ارتباط مناسب با فاصله بصورت لگاریتمی در نظر گرفته شده تا جاییکه برای حساسیت 10 هدف با میتر کمتر از 15 و برای حساسیت 1 هدف با میتر سنس کمتر از 70 کلا قابل سنس نیست! لذا در مثالی که شما به میتر 15 اشاره کردین باید درجه حساسیت رو روی 10 تنظیم کنین. اینها دقیقا چیزهایی هستن که بنده در برنامه تعریف کردم و مساله ای تصادفی نیست که برای کسی کار کنه و برای دیگری نکنه! میتونین خودتون بسادگی تست کنین. اگر به ارقامی که ذکر کردم دقت کنین متوجه میشین عملا اصرار به تنظیم درجه حساسیت بیش از 15 کاملا بیهوده هست چون روی درجه حساسیت بیش از 15 تنها اهدافی نسبت به درجات حساسیت کمتر بصورت اضافه امکان سنس پیدا میکنن که میتر سنس براشون کمتر از 6 باشه!!! حتما موافق هستین که هدفی که میتر سنس کمتر از 6 داره دیگه اصلا نمیشه روش حسابی کرد و ممکنه خطا یا اثر زمین باشه و تفکیک خوبی هم برای این سنسهای ضعیف نداریم. بنابراین درجات 20 گانه حساسیت که بسیار نزدیک به هم هستن نباید موجب نگرانی دوستان بشه. از نظر من درجه حساسیت بین 10 تا 15 برای کاوش عمومی خیلی مناسب تر هست و حتی اگر مجبور بشین کمی کمتر هم بذارین باز مشکلی نیست و اهداف قوی و مطمئن که شانس خطاشون بسیار کم هست در هر صورت حتی روی درجه حساسیت 1 هم سنس میشن. این مطلب رو دوستان بارها در اپراتوری خودشون مورد تایید قرار دادن.
|
جمعه 13 اسفند1394 - 12:13am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
بله مهندس کاملا به این جواب شما بنده رسیده بودم فقط بخاطر این عرض کردم که شاید با این روش بشه با حساسیت های بالاتر هم کار کرد و مقداری برای عمق بیشتر بشه جواب بهتری گرفت .
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 13 اسفند1394 - 1:20am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. خب در واقع کم کردن حساسیت معادل این هست که شما کاری کنین که هدفی با میتر سنس کمتر از حدی مشخص سنس نشه! بنابراین مطلبی که شما دنبالش هستین تناقض مشخص داره و اصلا امکانپذیر نیست.
|
جمعه 13 اسفند1394 - 2:24am |
|
|
یوسفp
کاربر فعال
|
سلام مهندس حمید ایا میشه از چند فرکانس همزمان با هم استفاده کرد مثلا چندتا مربعی چندتا سینوسی چندتا مثلصی .. مثلا چندتا مربعی201-100-35 چندتا سینوسی 180-150-50 چندتا مثلصی ..
ایا باعث عمق بیشتر برای فلزات نرم میشود
ایا باعث رفع اثرات زمین میشود
ایا تاثیر دارد یا نه
|
جمعه 14 اسفند1394 - 11:25pm |
|
|
|