حمید نوشته است:
Mojtaba195 نوشته است:
مهندس یک سوال داشتم اگه ابتدایی بود معذزت میخوام
برای افزایش برد قلزیاب باید میدان مغناطیسی اون تقویت بشه و این تقویت رابطه مستقیم با شدت جریان عبوری از لوپ داره
شدت جریان عبوری از لوپ نمیشه زیاد کرد تا میدان بزرگتری ایجاد نمود؟
ببخشید اگه سوالم ابتدایی بود
خواهش میکنم.
بله راه اصلی تقویت برد فلزیاب از طریق بخش فرستنده همین هست. البته نوع لوپ هم بخودی خود در شدت و تمرکز میدان تاثیر داره که تا الان نوع تخت و عنکبوتی بهترین بودن. برای افزایش آمپر عبوری از لوپ میشه عرض پالس رو افزایش داد. اما این کار بدون کم کردن مجموع مقاومت ماسفت و لوپ و کابلش زیاد جواب نمیده. لذا برای رسیدن به نتیجه ای با قدرت بسیار بالا باید از ماسفتی با Rds زیر 0.2 اهم و لوپ با مقاومت زیر 0.3 اهم و کابل لوپی با مقاومت مجموع شیلد و مغزی کمتر از 0.1 اهم استفاده کنین تا توام با افزایش تنظیم عرض پالس ؛ امپر عبوری از لوپ تا حد قابل ملاحظه ای افزایش پیدا کنه. دقت کنین همه این شرایط باید فراهم باشن و حتی اگر یکی از این موارد وجود نداشته باشه تفاوت محسوسی ایجاد نخواهد شد. در صورت اجرای این موارد طبق محاسبه من سکه 500 تومنی حتی تا 75 سانت هم قابل سنس خواهد بود! هر چند برای کار روی زمین ؛ ثبات افت قابل ملاحظه ای پیدا میکنه.
ممنون مهندس از راهنمایی خوبتون
بنده در حدی نیستم که بتونم در مقابل شما چیزی واسه بیان داشته باشم ولی یک پیشنهاد دارم که فکر کنم خواست اکثریت هم همین باشد و اگه صلاح دونستین در ورژن جدید اعمال کنین
شیلد کردن لوپ به این صورته که ما یک چیزی که رسانایی داشته باشد ولی به عنوان فلز سنس نشود در لوپ استفاده کنیم
خب پس ما عملا میخواییم زمین رو به سیستم بشناسونیم تا به زمین کمتر واکنش بده(فکر کنم خود زمین بهتریت شیلد واسه لوپ باشه)
میخواستم اگه صلاح بدونین در گزینه ها یک مورد به عنوان شیلذ لوپ گذاشته بشه با لول های مختلف برای زمین های مختلف
به این صورت که بتوان اثرات زمین های مختلف و مناطق مختلف رو بدون شیلد لوپ کمتر کرد.
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
بار دیگر سپاس بنده رو از به اشتراک گداشتن این مدار پذیرا باشین