انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 19 تیر1404 - 4:45am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1417 , 1418 , 1419 , 1420 , 1421 , 1422 , 1423 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

بله ظاهرا یک طرف فیبر رو ایشون زمین مدار گرفتن. در خصوص نحوه زدن فیبر دو رو قبلا در بخش اموزش الکترونیک بحثهایی داشتیم. بله میشه با روش اطو هم این کار رو کرد ولی یک کار چند مرحله ای و نسبتا مشکلی هست. اگر تجربشو ندارین اصلا توصیه نمیکنم این کار رو بکنین چون به احتمال زیاد بار اول موفق نمیشین! بهرحال منظور من از اینکه ممکنه اون فیبر کمی بهتر جواب بده این نبود که در کارایی نهایی دستگاه تاثیر محسوسی داره.

چهارشنبه 29 مهر1394 - 2:08pm
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
وقتي 2 تا كاسه مفرقي رو در 2.30 دوستان با لوپ 60 گرفتن ديگه چه نيازي به حاشيه هست ؟!

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 29 مهر1394 - 3:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
بله ظاهرا یک طرف فیبر رو ایشون زمین مدار گرفتن. در خصوص نحوه زدن فیبر دو رو قبلا در بخش اموزش الکترونیک بحثهایی داشتیم. بله میشه با روش اطو هم این کار رو کرد ولی یک کار چند مرحله ای و نسبتا مشکلی هست. اگر تجربشو ندارین اصلا توصیه نمیکنم این کار رو بکنین چون به احتمال زیاد بار اول موفق نمیشین! بهرحال منظور من از اینکه ممکنه اون فیبر کمی بهتر جواب بده این نبود که در کارایی نهایی دستگاه تاثیر محسوسی داره.

ممنون استاد عزیز جوابمو کامل گرفتم . لطف عالی مستدام .

چهارشنبه 29 مهر1394 - 3:21pm

سلام من پی سی بیش رو که مهندس حمید طراحی کرده زدم.برای طراحی جعبه و پنلش کمکمیخوام.کسی طراحی پنل داره بزاره؟
برای قاب لوپ با چی تهیه کنم ؟ با چوب بهتره یا ....
منون

چهارشنبه 29 مهر1394 - 3:56pm

راستی برای دکمه هاش هم کسی اگه کلید خاصیدیده تو بازار به بقیه معرفی کنه.مث دکمه گوشی موبایل یا... که چسبده به هم وکامل هس

چهارشنبه 29 مهر1394 - 4:00pm
کاربر فعال
کاربر فعال

seid reza نوشته است:
فرزاد26 نوشته است:
سلام استاد عزیز حمیدجان...واقعا بخاطر همچین دستگاهی ازتون متشکرم ایشالله خدا همه چی بهت بده هرچی بخوای بهت بده....استاد دیشب دستگاه رو بردم بیرون تو به قبرستون کاووش داشتیم یکی ازبچه ها دستگاه سی تی مینیلب داره آورده بوداونم...یه جارو با دستگاه گرفتم ..دستگاه سی تی دوستم هیچ عکس العلمی نداشت اما دستگاهمون با عدد تفکیک حول 40 تا 50 قشنگ گرفتش حذف آهن روی 15 میزارم عالی جواب میده اما حذفش نکرد...حتی تا 30 هم حذف نشد...بعد از حفاری تو عمق 2.30 رسیدیم به دوتا کاسه مفرقی البته ارزشی نداره اما واقعا خیلی خوشحال شدم....جالب اینجاست دستگاه فوق العاده با ثبات بود تک توکی تک بوق داشتم اما چیزه خاصی نبود که بخواد اذیت کنه...واقعن متشکرم مهندس عزیز...تنظیماتم فرکانس 107..پهنای250.دیلی50.انتگرال60 و برا رفع تک بوق 56 یا 58 میزاشتم...گرند3.اسپید7...حدف آهن 15...واقعا با ثبات بود...لوپم 60 عنکبوتی هستش فقط هم با این لوپ کار میکنم ..اهمش حدود 8.هستش...هشت دهم با کابل رابط....حاجی آخرش اینوبگم دمت گرم کارت درسته....و یه چیزه دیگه من پست های تواین انجمن رو مرتب دنبال میکنم عدهای گفتن این از لورنز هم بهتره و عده ای به شدت جبهه گرفتن..اما من نطر خودمو میگم کاری به بقیه ندارم...با لورنزکارنکردم اماگرت و سی تی رو کارکردم...خداییش نسبت به قیمتش و عمقش و ثباتش و تنظیمات عالیش که دست اپراتور رو باز میزاره عالیه و نمرش 20 هستش...من حدود یک نیم میلیوتومن تقریبا براساختنش برام هزینه داشت شاید خیلیا ارزونتر بسازن آخه من سه تا ساختم ازش تا چهارمی شد اونی که میخواستم و حتی 5 تا لوپ 60 ساختم...واقعن راضیم...مهندس گرند دستگاه موردعالی هستش جالبه رو گرند انگار عملکرد دستگاه مثل نوارضربان قلب هستش مرتب برد دستگاه کم زیاد میشه اما تو کسری از ثانیه...البته ورژن جدیدو ندارم اونم امتحان میکنم...مهندس متشکرم...دوست داریم...خدا کمکت کنه....موفق باشی همیشه... :x

دوتا کاسه مفرقی تو عمق 230 اونم با لوپ 60!!!!!؟ :-?

چه اشکالی داره مگه؟ منم دقیقا همینو چند روز پیش داشتم یه کاسه با قطر سی سانت رو با لوپ 60 تو عمق 2.3 زیر خاک سنس داشتم

چهارشنبه 29 مهر1394 - 7:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

Hello everyone
.
someone could help me to have the pcb file in pdf format that can properly demensions.pour the printer on photo paper
I have nothing to do with the pdf file in the first page

thank you all

چهارشنبه 29 مهر1394 - 8:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

haikel774 نوشته است:
Hello everyone
.
someone could help me to have the pcb file in pdf format that can properly demensions.pour the printer on photo paper
I have nothing to do with the pdf file in the first page

thank you all

Hello dear friend all the files on the front page is

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

چهارشنبه 29 مهر1394 - 8:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال

dear brothers,
I add pcb lay files.

چهارشنبه 29 مهر1394 - 10:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

files add. Regards

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 29 مهر1394 - 10:50pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1417 , 1418 , 1419 , 1420 , 1421 , 1422 , 1423 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 252 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure