نویسنده |
پیغام |
فرزاد26
|

سلام استاد عزیز حمیدجان...واقعا بخاطر همچین دستگاهی ازتون متشکرم ایشالله خدا همه چی بهت بده هرچی بخوای بهت بده....استاد دیشب دستگاه رو بردم بیرون تو به قبرستون کاووش داشتیم یکی ازبچه ها دستگاه سی تی مینیلب داره آورده بوداونم...یه جارو با دستگاه گرفتم ..دستگاه سی تی دوستم هیچ عکس العلمی نداشت اما دستگاهمون با عدد تفکیک حول 40 تا 50 قشنگ گرفتش حذف آهن روی 15 میزارم عالی جواب میده اما حذفش نکرد...حتی تا 30 هم حذف نشد...بعد از حفاری تو عمق 2.30 رسیدیم به دوتا کاسه مفرقی البته ارزشی نداره اما واقعا خیلی خوشحال شدم....جالب اینجاست دستگاه فوق العاده با ثبات بود تک توکی تک بوق داشتم اما چیزه خاصی نبود که بخواد اذیت کنه...واقعن متشکرم مهندس عزیز...تنظیماتم فرکانس 107..پهنای250.دیلی50.انتگرال60 و برا رفع تک بوق 56 یا 58 میزاشتم...گرند3.اسپید7...حدف آهن 15...واقعا با ثبات بود...لوپم 60 عنکبوتی هستش فقط هم با این لوپ کار میکنم ..اهمش حدود 8.هستش...هشت دهم با کابل رابط....حاجی آخرش اینوبگم دمت گرم کارت درسته....و یه چیزه دیگه من پست های تواین انجمن رو مرتب دنبال میکنم عدهای گفتن این از لورنز هم بهتره و عده ای به شدت جبهه گرفتن..اما من نطر خودمو میگم کاری به بقیه ندارم...با لورنزکارنکردم اماگرت و سی تی رو کارکردم...خداییش نسبت به قیمتش و عمقش و ثباتش و تنظیمات عالیش که دست اپراتور رو باز میزاره عالیه و نمرش 20 هستش...من حدود یک نیم میلیوتومن تقریبا براساختنش برام هزینه داشت شاید خیلیا ارزونتر بسازن آخه من سه تا ساختم ازش تا چهارمی شد اونی که میخواستم و حتی 5 تا لوپ 60 ساختم...واقعن راضیم...مهندس گرند دستگاه موردعالی هستش جالبه رو گرند انگار عملکرد دستگاه مثل نوارضربان قلب هستش مرتب برد دستگاه کم زیاد میشه اما تو کسری از ثانیه...البته ورژن جدیدو ندارم اونم امتحان میکنم...مهندس متشکرم...دوست داریم...خدا کمکت کنه....موفق باشی همیشه... 
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 7:57pm |
|
 |
شکارچی
کاربر حرفه ای
|
درود این دوست خارجیمون 1تغییراتی تو پیسیبی داده بجز ولتاژ12ولت جای 2تا4700uf 1دونه 10000گذاشته مهندس حمید عزیز این تغییرات مشگلی بوجودنمیاره؟ چه تاثیری داره؟
علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن پیامبراکرم(ص)
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 8:18pm |
|
 |
شکارچی
کاربر حرفه ای
|
Mojtaba195 نوشته است: سلام دوستان مدار منم بالا اومده ولی یه مشکل دارم اول اینکه سه ولت من به این صورته 12.37 9.72 5.22 سه عدد باطری 6 ولت 2.8 آمپر سری کردم و وصلش کردم به مدار ولتاژی که نشون میده 18.9 ولت است ولی ولتاژی که مولتی متر نشون میده 19.9 ولت است حالا سوال من اینه که این همه خطا تو این مدار میتونه ناشی از خطای مولتی متر باشه؟(مولتی من از اون ارزوناست که تازه خریدم) مولتی متر اهم مقاومت هارو درست نشون میده. میتونه توی نشون دادن ولت ها خطا داشته باشه؟. بله امکانش هست خطا داشته باشه/ مولتیمتر بنده هم همینطوره شما میتونید پشت مولتیمتر باز کنید وبا مولتی ترن 2.2k ولتاژ هم تنظیم کنید
علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن پیامبراکرم(ص)
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 8:21pm |
|
 |
haikel774
کاربر فعال
|
hi all
walkaman hi are you .i can use this version it work
thank you
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 8:22pm |
|
 |
پوریا
کاربر حرفه ای
|
با سلام ایشون که 8 در8 سانت در اورده.مهندس دیگه وقتشه smd طراحی کنی 5 در5 دیگه این خارجی ها هم خیالشون راحت بشه.فکر کنم این فلزیاب مهندس اخرش تو جیب جا بشه و از جیب هم راحت بیاد بیرون 
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 8:25pm |
|
 |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1912 محل اقامت: کوردستان
|
شکارچی نوشته است: درود این دوست خارجیمون 1تغییراتی تو پیسیبی داده بجز ولتاژ12ولت جای 2تا4700uf 1دونه 10000گذاشته مهندس حمید عزیز این تغییرات مشگلی بوجودنمیاره؟ چه تاثیری داره؟ اینکه بجای دو تا خازن 4700 یک خازن 10000 گذاشته ، کار خوبی نکرده مقدار کلی خازن رو آورده پائین همچنین اگر بجای خازن 10000 ، از دو عدد خازن 4700 استفاده کنیم ، مقدار ESR ( مقاومت داخلی خازن ) پائین میاد و در راندمان کاری مدارات فلزیاب موثر است .
لا اله الا هو
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 8:57pm |
|
 |
seid reza
|

فرزاد26 نوشته است: سلام استاد عزیز حمیدجان...واقعا بخاطر همچین دستگاهی ازتون متشکرم ایشالله خدا همه چی بهت بده هرچی بخوای بهت بده....استاد دیشب دستگاه رو بردم بیرون تو به قبرستون کاووش داشتیم یکی ازبچه ها دستگاه سی تی مینیلب داره آورده بوداونم...یه جارو با دستگاه گرفتم ..دستگاه سی تی دوستم هیچ عکس العلمی نداشت اما دستگاهمون با عدد تفکیک حول 40 تا 50 قشنگ گرفتش حذف آهن روی 15 میزارم عالی جواب میده اما حذفش نکرد...حتی تا 30 هم حذف نشد...بعد از حفاری تو عمق 2.30 رسیدیم به دوتا کاسه مفرقی البته ارزشی نداره اما واقعا خیلی خوشحال شدم....جالب اینجاست دستگاه فوق العاده با ثبات بود تک توکی تک بوق داشتم اما چیزه خاصی نبود که بخواد اذیت کنه...واقعن متشکرم مهندس عزیز...تنظیماتم فرکانس 107..پهنای250.دیلی50.انتگرال60 و برا رفع تک بوق 56 یا 58 میزاشتم...گرند3.اسپید7...حدف آهن 15...واقعا با ثبات بود...لوپم 60 عنکبوتی هستش فقط هم با این لوپ کار میکنم ..اهمش حدود 8.هستش...هشت دهم با کابل رابط....حاجی آخرش اینوبگم دمت گرم کارت درسته....و یه چیزه دیگه من پست های تواین انجمن رو مرتب دنبال میکنم عدهای گفتن این از لورنز هم بهتره و عده ای به شدت جبهه گرفتن..اما من نطر خودمو میگم کاری به بقیه ندارم...با لورنزکارنکردم اماگرت و سی تی رو کارکردم...خداییش نسبت به قیمتش و عمقش و ثباتش و تنظیمات عالیش که دست اپراتور رو باز میزاره عالیه و نمرش 20 هستش...من حدود یک نیم میلیوتومن تقریبا براساختنش برام هزینه داشت شاید خیلیا ارزونتر بسازن آخه من سه تا ساختم ازش تا چهارمی شد اونی که میخواستم و حتی 5 تا لوپ 60 ساختم...واقعن راضیم...مهندس گرند دستگاه موردعالی هستش جالبه رو گرند انگار عملکرد دستگاه مثل نوارضربان قلب هستش مرتب برد دستگاه کم زیاد میشه اما تو کسری از ثانیه...البته ورژن جدیدو ندارم اونم امتحان میکنم...مهندس متشکرم...دوست داریم...خدا کمکت کنه....موفق باشی همیشه...  دوتا کاسه مفرقی تو عمق 230 اونم با لوپ 60!!!!!؟ 
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 10:06pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|

فرزاد26 نوشته است: سلام استاد عزیز حمیدجان...واقعا بخاطر همچین دستگاهی ازتون متشکرم ایشالله خدا همه چی بهت بده هرچی بخوای بهت بده....استاد دیشب دستگاه رو بردم بیرون تو به قبرستون کاووش داشتیم یکی ازبچه ها دستگاه سی تی مینیلب داره آورده بوداونم...یه جارو با دستگاه گرفتم ..دستگاه سی تی دوستم هیچ عکس العلمی نداشت اما دستگاهمون با عدد تفکیک حول 40 تا 50 قشنگ گرفتش حذف آهن روی 15 میزارم عالی جواب میده اما حذفش نکرد...حتی تا 30 هم حذف نشد...بعد از حفاری تو عمق 2.30 رسیدیم به دوتا کاسه مفرقی البته ارزشی نداره اما واقعا خیلی خوشحال شدم....جالب اینجاست دستگاه فوق العاده با ثبات بود تک توکی تک بوق داشتم اما چیزه خاصی نبود که بخواد اذیت کنه...واقعن متشکرم مهندس عزیز...تنظیماتم فرکانس 107..پهنای250.دیلی50.انتگرال60 و برا رفع تک بوق 56 یا 58 میزاشتم...گرند3.اسپید7...حدف آهن 15...واقعا با ثبات بود...لوپم 60 عنکبوتی هستش فقط هم با این لوپ کار میکنم ..اهمش حدود 8.هستش...هشت دهم با کابل رابط....حاجی آخرش اینوبگم دمت گرم کارت درسته....و یه چیزه دیگه من پست های تواین انجمن رو مرتب دنبال میکنم عدهای گفتن این از لورنز هم بهتره و عده ای به شدت جبهه گرفتن..اما من نطر خودمو میگم کاری به بقیه ندارم...با لورنزکارنکردم اماگرت و سی تی رو کارکردم...خداییش نسبت به قیمتش و عمقش و ثباتش و تنظیمات عالیش که دست اپراتور رو باز میزاره عالیه و نمرش 20 هستش...من حدود یک نیم میلیوتومن تقریبا براساختنش برام هزینه داشت شاید خیلیا ارزونتر بسازن آخه من سه تا ساختم ازش تا چهارمی شد اونی که میخواستم و حتی 5 تا لوپ 60 ساختم...واقعن راضیم...مهندس گرند دستگاه موردعالی هستش جالبه رو گرند انگار عملکرد دستگاه مثل نوارضربان قلب هستش مرتب برد دستگاه کم زیاد میشه اما تو کسری از ثانیه...البته ورژن جدیدو ندارم اونم امتحان میکنم...مهندس متشکرم...دوست داریم...خدا کمکت کنه....موفق باشی همیشه...   خيلي خوشحال كننده هست كه شما به همچين موفقيتي در عمق 2.30 با لوپ 60 سانت رسيديد ، واقعاً عاليه 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 10:09pm |
|
 |
فرزاد26
|
جناب روت عزیز..من نمیدونم شما اصلا کی هستی و چیکاره ای که به من میگی خودتی هدایتی جان...من شمارو نمیشناسم این آغا روهم که میگی نمیشناسم...من فقط اومدم اینجا از مهندس تشکر کنم...بابت طرح عالیشون....و یه چیزی که اینجا باید بگم آقای عزیز اینقد نسبت به بقیه سو ظن نداشته باش...حاظرم شرط ببندم خود شما یه مشکل داری که به بقیه شک و تردید داری.....پس همون شعر سهراب چشم هارا باید شست......موفق باشی
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 11:22pm |
|
 |
فرزاد26
|
دوست عزیز برا من مهم نیس که شما باور کنی یانه....برا من چیزی که مهمه صداقت مهندس حمید هستش و ادب حکم میکنه ازشون تشکر کنم....دوست عزیز یه کاسه تقریبا به قطر 15 سانت توش پراز خاک سرخ بود یکی دیگش تقریبا ظرفی به انداره غذاخوری پراز خاکستربود....حالا نمیدونم چه جای تعجب داره....به هر حال موفق باشی رفیق....مهندس جان بازم ازشمامتشکرم
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 11:28pm |
|
 |
|