انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 18 تیر1404 - 1:21am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1414 , 1415 , 1416 , 1417 , 1418 , 1419 , 1420 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

losifer نوشته است:
سالح جان ممنونم.دوستان بابت شناسوندن پروگرامر که در چند پست قبلی فرستادم کسی نظری نداره؟ویندوزم سون هست.آیا باید ویندوزمو عوض کنم یا راه دیگه ای داره؟

مشکلوتون دقیقا چیه؟ برنامه نصب نمیشه؟ اجرا نمیشه؟ از اروئر عکس بزارید

دوشنبه 27 مهر1394 - 9:04pm

سلام کسی تا حالا این دستگاه رو دیده
اگه کسی اعتطاعاتی داره در موردش خواهن بگه ممنون

دوشنبه 27 مهر1394 - 11:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

sajad p نوشته است:
سلام مهندس امروز مدار رو با دو سیم پیچ مجزا هر کدام 70 سانت گیرنده جدا از فرستنده بصورت دو تا o درست کردم طوریکه پایه r11 رو از مدار خارج کردم و به سیم پیچ گیرنده وصل کردم مثل دستگاههای وی ال اف سیم پیچ رو تنظیم کردم وقتی خیلی از هم دور میشدن دیلی از 6 پایینتر میامد کویل ارور داد ولی تو یه نقطه تنظیم کردم دیلی شد 14 و جالب اینکه ثبات دستگاه به طرز چشم گیری بالا رفت طوریکه با حداکثر قدرت و حساسیت دیگه خبری از اعداد منفی نبود و جالبتر اینکه قدرت دستگاه بر خلاف انتظارم حدود ده درصد بیشتر شد حالا متوجه میشم چرا لورنز z1 از لوپ دوبل dd استفاده میکنه بزودی بیرون تست میکنم و نتیجه تو خاک رو اعلام میکنم

دوست عزیز کشف بز رگی کردی :ymapplause:
خوب اگه به این سادگی باشه که ما حالا فلزیابی مثل مینلب ولورنز داریم ونگفتی تفکیکش چطوره یا باید خوب جواب نده یا خیلی بهتر جواب بده
خوب اگه اینطور باشه ما باید یک سیم فرستنده به فیش وصل کنیم ویکی گیر نده ویکی زمین وتو مدار اونا رو جدا کنیم تا فرستند ه وگیرنده با هم ارسال نشن وفقط از فیش لوپ برای لوپ مونو فرستنده و گیرنده را بهم وصل کنیم به همین راحتی
وبایدم ثبات داشته باشه چون دوتا موج باهم داخل یک سیم نیستند وتداخلی روی هم ندارند

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

سه شنبه 27 مهر1394 - 12:20am
مدیر سایت
مدیر سایت

سلام
فعلا آقا سجاد قرار شده تست هاي لازم رو انجام بدن و نتيجه رو اعلام كنن ، انشاا.. كه با خبرهاي خوش برگرده

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 27 مهر1394 - 12:52am
کاربر فعال
کاربر فعال

Hi friends, My draw Felezjoo PCB
I can't find full hex files

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 27 مهر1394 - 2:44am
مدیر کل
مدیر کل

Welcome to FelezJoo.
You can download it from first post of this topic. Last version is 3.05 at this time.

سه شنبه 28 مهر1394 - 5:17pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان لطفا توجه داشته باشین در خصوص ارتباط ضخامت سیم و اهم لوپ با میزان حساسیت به زمین یا ذرات ؛ حرف و حدیثهای زیادی در فلزیاب های پالسی وجود داره که به ویژه این روزها میشنوم در موردش بحث میکنن! بنده سعی میکنم علت اینکه گفته میشه لوپ با اهم بالاتر و سیم نازک تر به زمین کمتر حساس هست رو در چند بخش براتون موشکافی کنم تا اگر کسی میخواد نتیجه ای بگیره بر اساس واقعیات فنی باشه. بهرحال در دنیای فلزیابی هر چیزی دلیلی داره و بحث کاملا علمی هست. چیزی شانسی و بی دلیل نیست!
1- تغییر آمپر عبوری از لوپ: خب چیزی که واضحه اگر ما فقط اهم لوپ رو بواسطه نازکتر گرفتن ضخامت سیم بالا ببریم ؛ حداکثر جریان عبوری از لوپ کاهش پیدا میکنه و در واقع عملا میدان ضعیف تری اطراف لوپ خواهیم داشت. این مشخصا به افت برد منجر میشه و حساسیت به زمین هم کمتر میشه. اما در این طرح بدلیل امکان تنظیم پهنای پالس از میزانی خیلی کم تا خیلی زیاد دیگه ما نیازی به تغییر در اهم لوپ نداریم. چرا که جریان عبوری از لوپ بسادگی با کم کردن پهنای پالس کاهش پیدا میکنه و همون نتیجه لوپ اهم بالا بدست میاد.
2- ولتاژ کار قسمت پالس: در بعضی مدارات قسمت پالس لوپ بجای 12 ولت با ولتاژی بیشتر تغذیه میشه و اگر اهم لوپ همین 1 اهم باشه جریان عبوری از لوپ هم بیشتر خواهد بود که میتونه بی ثباتی و حساسیت اضافی بوجود بیاره. پس در اون تیپ مدارات که اغلب تنظیم پهنای پالس هم ندارن استفاده از لوپی که اهم بالاتر داشته باشه شاید حتی ضروری هم باشه. اما در اینجا باز هم با توجه به وجود امکان تنظیم پهنای پالس ما حتی نیاز به استفاده از ولتاژ بیش از 12 هم نداریم. در واقع این مساله هم باز به تنظیم پهنای پالس بستگی داره.
3- تغییر دیلی لوپ: با بالا رفتن اهم لوپ و استفاده از سیمی نازکتر معمولا ظرفیت خازنی لوپ کمتر شده و دیلی اتوماتیک لوپ کاهش پیدا میکنه. منظور مقدار زمانی هست که پس از قطع پالس طول میکشه تا ما شروع موج میرا رو داشته باشیم. این چیزی هست که در این مدار بهش دیلی اتومات میگیم. در سایر مداراتی که تنظیم دیلی ندارن و حتی دیلی لوپ هم پیدا نمیشه و همه اینها معمولا بصورت ثابت در داخل مدار تعریف شده ؛ پایین اومدن دیلی اتومات لوپ سبب میشه مدار عمل انتگرالگیری رو از ناحیه دورتری از موج میرا انجام بده. این عمل هم که مشخصا معادل استفاده از دیلی دستی بالاتر در این مدار هست منجر به کاهش حساسیت به زمین میشه و تاثیر زیادی هم خواهد داشت. اما در این مدار بدلیل مشخص بودن لحظه دیلی اتوماتیک و امکان تنظیم دیلی دستی این مورد هم عملا کاربردی نداره و بسادگی با تنظیم دیلی میشه به همون نتیجه رسید و حساسیت به زمین و ذرات رو کم کرد.
4- تاثیر نویز: اصولا سیم ضخیم تر در لوپ سبب جذب نویز بیشتر میشه! علتش هم این هست که کلا سیم ضخیم تر امواج بیشتری رو به خودش جذب میکنه. بر خلاف 3 موضوع قبلی این مساله برای همه فلزیاب ها عمومیت داره و لذا توصیه میشه از سیمی خیلی ضخیم تر از حد توصیه شده استفاده نشه.
بهرحال دوستان باید توجه داشته باشن ما الان دیگه خیلی خوب میدونیم که لوپهای مینلب که کارکرد مشابهی دارن دارای مقاومت زیر 1 اهم هستن. در واقع برای رسیدن به قدرت نهایی این فاکتوری هست که ضرورت داره. باقی مسایل رو میشه از طریق انتخاب سیم با کیفیت مناسبتر و روش پیچیدن و شیلد و تنظیمات دستگاه اصلاح کرد.

سه شنبه 28 مهر1394 - 5:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

متشکرم از توضیح کامل شما آقا حمید @};-

سه شنبه 28 مهر1394 - 7:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

walkman نوشته است:
Hi friends, My draw Felezjoo PCB
I can't find full hex files

سلام جناب مهندس خسته نباشید این دوستمون تو PCB که گذاشتند 12 ولت رو مستقیم به پایه 3 اپ امپ دادند به نظر شما ایراد داره ؟ ممنون از زحمات جنابعالی

سه شنبه 28 مهر1394 - 7:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

hi brothers,
mistake my first message add draw
new draw add

.Best regards

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 28 مهر1394 - 7:26pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1414 , 1415 , 1416 , 1417 , 1418 , 1419 , 1420 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , Mogtaba.n1 و 304 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure