انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 5 تیر1404 - 1:21am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1379 , 1380 , 1381 , 1382 , 1383 , 1384 , 1385 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

jahanfar.b57 نوشته است:
سلام مهندس حمید ودوستان خسته نباشید لطفا برای رفع مشکل سیستم من بنده حقیر را راهنمای فرمایید دستگاه در حین کاوش اکثر وقتها سنس بیخود داره وصداش هم زود به زود قطع ووصل میشه در حمین حال با قطع شدن بوغ نوشته های صفحه یا کمرنگ میشن یا کولن از صفحه میره دوباره با بوق میادواین عمل تند تند اجرا میشه که باعث میشه محل هدف رو نتونم مشخص کنم به نظر شما مشکل از کجاست البته در هر دو لوپ این مشکل هست هم50 سانتی هم1متری

خسته نباشین.
توقع دارین با چنین دستگاهی که توصیف کردین اصلا بشه هدفی رو درست سنس کرد که حالا نقطه دقیقش مهم باشه؟! :D دوست عزیز شرایطی که فرمودین میتونه نشانگر چند ایراد مختلف باشه! مثلا ما اصلا حالتی نداریم که نوشته ها کمرنگ یا محو بشن! بوق هم ربطی به ال سی دی نداره. فقط احتمالش هست سیستم صوتی شما که به ترانزیستور 337 و قطعات متصل بهش مربوط میشه اشکالی داره که باعث جریانکشی اضافی و افت ولتاژ مدار میشه. این موضوع هم ربطی به لوپ نداره.

شنبه 10 مهر1394 - 1:23am
مدیر سایت
مدیر سایت

mehrdad00 نوشته است:
ممنون از راهنماییتون حمید جان
اول اینو بگم که ما یه کیت داشتیم که موقع جستو جو همش بوق میزد دیدیم همش سفال میزنه بعد اوردیم خونه اجر گرفتیم جلوش اونم زد خخخخخ منم زدمش تو دیوار دیگه بوق نزنه
دنبال کیتی هستم که اصلن به سفال و اجر نزنه
و اگر امکان داره یه نفر از دوستانو معرفی کنید که ما این کیتو سفارش بدیدم کامل مونتاِژ شده به ما بده
یا اگر هم امکانش نیست خودتون بهترین لوازم این کیتو که وجود داره رو به ما بدید که ما بدیدم مونتاژ کار واسمون جمع کنه طوری باشه که فردا ما جمع کردیم کیتو باز نیاز به تقویت و عوض کردن مقاومت و این چیزا نداشته باشه ممنون
راستی یه لوپ هم بادسته و کامل میخوام رو همین کیت که به این کیت بخوره
ممنون از راهنمایی های دوستان @};-

همچین سیستمی فقط در رویا هست ! سیستمهای آنالوگ که همه سفال و خشت رو دریک عمق خاصی میزنن ، فقط بعضی فرکانسها با استفاده از لوپ های بزرگ میتونن تا حدودی سفالها و خشتهای سطحی رو سنس نکنن ! حتی GPX5000 هم سفال رو سنس میکنه و کاملا مطلع هستم ، متأسفانه تبلیغاتهای دروغین بعضی فروشندگان باعث افکار و تفکرات اشتباه در خریداران دستگاه میشه ، خریدارانی که بصورت علمی و منطقی بحث های نقطه زنها و سنس فلزات رو مطالعه کنن حتماً متوجه خیلی از موضوعات اساسی خواهند شد و گول حرفهای کذب فروشندگان رو نخواهند خورد .. و برای خرید منطقی دستگاه تصمیم بهتری خواهند گرفت که مطمئناً به سودشان هم هست . @};- فقط دستگاه های دیجیتالی که تنظیمات متعدد و برنامه ریزی خاصی دارن دست اپراتور رو برای حذف هرچه بهتر ذرات و سفال و انواع خشت باز تر میگذارن و موفق تر هستن در زمینه حذف ذرات ، مثل فلزجو !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 11 مهر1394 - 8:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان و خسته نباشید @};-
ببخشید سوالم تکراریه ولی دفترچه یادداشتم رو گم کردم مجبورم دوباره بپرسم ^:)^
مشخصات لوپ 2*2 و 4*4 رو لطفا بگید چی هستش.
ممنون @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

شنبه 11 مهر1394 - 11:28am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
سلام دوستان عزیز برای اتصال ال سی دی وکلیدها از چه چسبی بهتره استفاده بشه که دوام خوبی داشته باشه

شنبه 11 مهر1394 - 11:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
حمید نوشته است:
jahanfar.b57 نوشته است:
سلام مهندس حمید ودوستان خسته نباشید لطفا برای رفع مشکل سیستم من بنده حقیر را راهنمای فرمایید دستگاه در حین کاوش اکثر وقتها سنس بیخود داره وصداش هم زود به زود قطع ووصل میشه در حمین حال با قطع شدن بوغ نوشته های صفحه یا کمرنگ میشن یا کولن از صفحه میره دوباره با بوق میادواین عمل تند تند اجرا میشه که باعث میشه محل هدف رو نتونم مشخص کنم به نظر شما مشکل از کجاست البته در هر دو لوپ این مشکل هست هم50 سانتی هم1متری

خسته نباشین.
توقع دارین با چنین دستگاهی که توصیف کردین اصلا بشه هدفی رو درست سنس کرد که حالا نقطه دقیقش مهم باشه؟! :D دوست عزیز شرایطی که فرمودین میتونه نشانگر چند ایراد مختلف باشه! مثلا ما اصلا حالتی نداریم که نوشته ها کمرنگ یا محو بشن! بوق هم ربطی به ال سی دی نداره. فقط احتمالش هست سیستم صوتی شما که به ترانزیستور 337 و قطعات متصل بهش مربوط میشه اشکالی داره که باعث جریانکشی اضافی و افت ولتاژ مدار میشه. این موضوع هم ربطی به لوپ نداره.

دوست من این مشکل می تونه از کانکتور یا سیم لوپ نیز باشه بیشتر کانکتور رو تست کنه که لقی نداشته باشه
موفق باشی

شنبه 11 مهر1394 - 1:11pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام میشه لطف کنید آخرین تغییراتی که از اول تا الان روی دستگاه انجام دادین در اینجا قرار بدید؟

شنبه 11 مهر1394 - 4:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به همگی و مهندس حمید عزیز @};-
شرمنده مهندس دوتا سوال داشتم L-)
خازن 5.6 پیکو جنس آلمانی 2% بهتره یا 5 پیکو اس ام دی؟
برای خازن 2.2 میکرو، جنس خوب تانتالیوم(سبز رنگ) بنظرتون بهتر جواب میده یا خازن آلمانی wima 2.2uf 250v mks4
خیلی ممنون

شنبه 11 مهر1394 - 4:28pm
مدیر کل
مدیر کل

در مورد خازن 5.6 پیکو المانی یا 5 پیکو اس ام دی بنظر من تفاوت محسوسی وجود نداره. خازن آلمانی اگر واقعا اصل باشه از نظر من ارجحیت داره.
برای خازن 2.2 میکرو هم از نظر من نوع MKS از تانتالیوم بهتره.

شنبه 11 مهر1394 - 4:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام ی سوال داشتم ایا قسمت تفکیک کار کنیم شامل چه نوع فلزاتی سنس میشن اگر ال متال کار کنیم چه نوع فلزی بیشتر تفکیک کار کنیم یا ال متال

شنبه 11 مهر1394 - 5:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پرستو نوشته است:
سلام دوستان عزیز برای اتصال ال سی دی وکلیدها از چه چسبی بهتره استفاده بشه که دوام خوبی داشته باشه

ال سی دی که نیازی به چسب کاری نداره و جا برای پیچ ومهره تعبیه شده میتونی از اسپیسر 5تا10میل استفاده کنی.کلید ها هم با کمی فشار جای خودشون محکم میشن که اینام چند مدل دارن واگه باز هم کلیدهای کنترل هستن از تک سویچ هم میتونی استفاده کنی مابقی هم که دیگه پیچ خورن...حالا به هر صورتی اگه نمیتونی اوریجینال محکمشون کنی میتونی از چسب دوقولو یا چسب حرارتی استفاده کنی که گزینه اول دیگه راه برگشت نداره :)

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

شنبه 11 مهر1394 - 5:07pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1379 , 1380 , 1381 , 1382 , 1383 , 1384 , 1385 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 69 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure