انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 5 تیر1404 - 12:07am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1378 , 1379 , 1380 , 1381 , 1382 , 1383 , 1384 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

زاگرس نوشته است:
منم میخوام یکی بخرم کامل بالوپ وباطری گفتید500 تومان میشه؟
من یه فلزیاب دیدم دست سازمهندس مصطفی اسمش رکتور1000 بود به نظرشمابدردمیخوره

دوست عزیز عرض کردم این طرح برای انتشار عمومی هست و چیزی برای فروش موجود نیست! قیمتی که عنوان شد بصورت حدودی برای هزینه ساخت دستگاه کامل بود که اگر کسی بتونه برای شما زحمتشو بکشه. انجمن در این زمینه مسئولیتی نمیپذیره و ذینفع هم نیست.
در خصوص اون فلزیاب هم قبلا توی انجمن بحث کاملی داشتیم که میتونین در قسمت پالسی ها پیداش کنین. از نظر من در مقابل این طرح حرفی برای گفتن نداره.

جمعه 10 مهر1394 - 2:30pm
مدیر کل
مدیر کل

sina45563 نوشته است:
مهندس حمید عزیز سلام
ممنون از توجه شما باعرض معذرت من یه اشتباه تایپی داشتم مقاومت لوپم 7 دهم اهم شده ویه قوطی روغن لحیم به قطر 6 سانت رو تو70 سانت سنس دارم ویک فیبر مسی 10*8 روتوی 85 سانت گفتم شاید اهم لوپم پایینه یا ماسفتم خوب نیست خواستم از تجربه شما الگو بگیرم ودستگاه رو تکمیل کنم چون برای تست واقعی باید امادش کنم .
ممنون از توجه شما موق باشید.

خواهش میکنم.
خب پس مشخصات لوپ شما درسته. اون فیبر مسی هم با لوپ 50 باید تا 85 سانت قابل سنس باشه که بازم درسته. پس فکر نمیکنم هیچ مشکلی در مدار یا لوپ شما وجود داشته باشه. دیگه باید برای بهره برداری نهایی آمادش کنین.

جمعه 10 مهر1394 - 2:32pm
مدیر کل
مدیر کل

mehrdad00 نوشته است:
ممنون از راهنماییتون حمید جان
اول اینو بگم که ما یه کیت داشتیم که موقع جستو جو همش بوق میزد دیدیم همش سفال میزنه بعد اوردیم خونه اجر گرفتیم جلوش اونم زد خخخخخ منم زدمش تو دیوار دیگه بوق نزنه
دنبال کیتی هستم که اصلن به سفال و اجر نزنه
و اگر امکان داره یه نفر از دوستانو معرفی کنید که ما این کیتو سفارش بدیدم کامل مونتاِژ شده به ما بده
یا اگر هم امکانش نیست خودتون بهترین لوازم این کیتو که وجود داره رو به ما بدید که ما بدیدم مونتاژ کار واسمون جمع کنه طوری باشه که فردا ما جمع کردیم کیتو باز نیاز به تقویت و عوض کردن مقاومت و این چیزا نداشته باشه ممنون
راستی یه لوپ هم بادسته و کامل میخوام رو همین کیت که به این کیت بخوره
ممنون از راهنمایی های دوستان @};-

بنده هم اینو بگم که تقریبا همه مداراتی که تا بحال بصورت عمومی وجود داشته یا ساختم یا تست کردم یا انالیز کردم! پس چیزی که در این طرح میبینید حاصل یک فعالیت آماتوری نیست و نتیجه و شکل کار بخوبی نشون میده. اما اگر توقع شما از یک دستگاه مثل بسیاری از کاوشگران خیالپردازی که ما میبینیم در حدی باشه که حتی دستگاههای حرفه ای هم از براورده کردنش عاجز باشن ؛ طبیعتا این طرحی که باید بصورت دستساز ساخته بشه دیگه جای خود داره! لذا این رو به شما عرض کنم بصورت مطلق ما فلزیابی نداریم که اصلا سفال و آجر رو سنس نکنه! همه فلزیاب ها حداقل در حالت خاصی و با تنظیمات خاصی این مواد رو هم کم و بیش سنس میکنن. این مسائل رو در راهنما توضیح دادم میتونین با دقت مطالعه کنین.
انجمن در حال حاضر در زمینه فروش این دستگاه و حتی قطعاتش هیچ فعالیتی نداره. بنده هم نمیتونم کسی رو به شما پیشنهاد کنم. وانگهی فایلهای ارائه شده در پست اول در حدی دقیق و کامل هستن که اگر شما این فایلها رو در اختیار هر کسی که تجربه مونتاژ الکترونیک داشته باشه قرار بدین میتونه براحتی براتون بسازه. کافیه کلمه به کلمه راهنما با دقت مطالعه بشه. همین!
مدار هم در حال حاضر نهایی هست و نیاز به تعویض قطعه ای نداره. فایلهای پست اول هم نهایی هستن. فقط هر از گاهی ممکنه برنامه دستگاه آپدیت بشه که در همونجا قرار میگیره.

جمعه 10 مهر1394 - 2:39pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
نمیدونم که دوستان چرا اینقدر از سنس سفال بدشون میاد

مطمئن باشید بسیاری از زیرخاکی ها اگه تو کوزه و سفال نبودن براحتی توسط دستگاه ها سنس نمیشدن . خیلی از اشیای ریز ، شبیه اشیا داخل قبرهای گبری ( دستبند و زیورآلات) ، براحتی توسط فلزیاب سنس نمیشن و خود سفال هست که کلی به سنس شدن کمک میکنه . بعد اپراتور فکر میکنه که دستگاهش تونسته دو تا دستبند و گردنبند رو تو 170 بزنه :-o .

اون درصد کمی از جاها هم که سفال ریخته زمین ، نسبت به دفینه های واقعی خیلی کمه . مگر اینکه کسی قبل شما کل کاسه کوزه رو شکسته باشه رو هم و شما برید ببینید باری که برده تو چه کوزه ای بوده :D

اگه در جاهای خاصی شبیه قلعه ها ، هم جنس وجود داشته باشه و هم زمین به سفال و آجر آلوده باشه ، دیگه راهی جز این نداره که با تنظیمات سفال رو حذف کنی و فقط برای فلز سنس داشته باشی . البته کمی از میزان عمقزنی دستگاه کاسته میشه که طبیعیه .

لا اله الا هو

جمعه 10 مهر1394 - 3:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سنه دژ نوشته است:
نمیدونم که دوستان چرا اینقدر از سنس سفال بدشون میاد

مطمئن باشید بسیاری از زیرخاکی ها اگه تو کوزه و سفال نبودن براحتی توسط دستگاه ها سنس نمیشدن . خیلی از اشیای ریز ، شبیه اشیا داخل قبرهای گبری ( دستبند و زیورآلات) ، براحتی توسط فلزیاب سنس نمیشن و خود سفال هست که کلی به سنس شدن کمک میکنه . بعد اپراتور فکر میکنه که دستگاهش تونسته دو تا دستبند و گردنبند رو تو 170 بزنه :-o .

اون درصد کمی از جاها هم که سفال ریخته زمین ، نسبت به دفینه های واقعی خیلی کمه . مگر اینکه کسی قبل شما کل کاسه کوزه رو شکسته باشه رو هم و شما برید ببینید باری که برده تو چه کوزه ای بوده :D

اگه در جاهای خاصی شبیه قلعه ها ، هم جنس وجود داشته باشه و هم زمین به سفال و آجر آلوده باشه ، دیگه راهی جز این نداره که با تنظیمات سفال رو حذف کنی و فقط برای فلز سنس داشته باشی . البته کمی از میزان عمقزنی دستگاه کاسته میشه که طبیعیه .

دوست عزیز تنظیمات برا حذف سفال و آجر چی هست؟ لطفا یه توضیح مختصر بدید. تشکر

جمعه 10 مهر1394 - 4:52pm

http://8pic.ir/images/hlieb469uraa1n8dm32n.jpg
این فلزجوی ارتشی منه کاملا استتار شده .جا داره از مهندس حمید هم بخاطر زحماتشون تشکر بلاخره تونستیم با کترین هزینه فلزیاب داشته باشیم و لذت استفاده رو داشته باشیم تنها مشکلی که من دارم الان این هستش که روی چاله میتر منفی ندارم چه زمانی که فیبر مسی رو داخل چاله میزارم و چه زمانی که هیچی درون چاله نیست انگار که دستگاه چاله رو حس نمیکنه ایا این بد هستش ؟

جمعه 10 مهر1394 - 7:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

aryan_CSP نوشته است:
http://8pic.ir/images/hlieb469uraa1n8dm32n.jpg
این فلزجوی ارتشی منه کاملا استتار شده .جا داره از مهندس حمید هم بخاطر زحماتشون تشکر بلاخره تونستیم با کترین هزینه فلزیاب داشته باشیم و لذت استفاده رو داشته باشیم تنها مشکلی که من دارم الان این هستش که روی چاله میتر منفی ندارم چه زمانی که فیبر مسی رو داخل چاله میزارم و چه زمانی که هیچی درون چاله نیست انگار که دستگاه چاله رو حس نمیکنه ایا این بد هستش ؟

مبارک باشه
دوست عزیز این دستگاه فقط جاهایی میتر منفی میندازه و میشه حفره یابی کرد که دستگاه به خاک اون منطقه حساس باشه خاک بعضی از مناطق الودگی کمی دارن و خوشبختانه با نزدیک کردن لوپ به زمین دستگاه واکنشی نشون نمیده و طبیعتا توی این نوع خاکها دستگاه نمیتونه حفره یابی کنه و در عوض روی این زمینها میشه از تمام قدرت دستگاه برای فلزیابی استفاده کرد

جمعه 10 مهر1394 - 7:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان در مورد سفال همانطور که مهندس فرمودند هیچ فلزیابی وجود نداره که اصلا سفال و خشتو سنس نکنه و هرچی قدرت فلزیاب بیشتر باشه امکان سنسشم بیشتره. طبق توضیحاتی که مهندس فرمودند برای حذف این مورد ابتدا باید دیلی دستی بیشتر در نظر بگیریم و همچنین فرکانس و درجه حساسیت و دیگر تنظیماتو بصورت صحیح تنظیم کنیم. که برای اینکه از این موضوع اطمینان حاصل کنیم بهتره از سفال و یا خشت مدفون در همون منطقه استفاده کنیم و رو سطح زمین انباشته کرده و دستگاهو بالانس کنیم. در همه مناطق تنظیمات به یه شکل نیست و بهتره در هر منطقه تنظیمات با سفال و خشت همان منطقه انجام بشه

جمعه 10 مهر1394 - 7:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: ایران
سلام مهندس حمید ودوستان خسته نباشید لطفا برای رفع مشکل سیستم من بنده حقیر را راهنمای فرمایید دستگاه در حین کاوش اکثر وقتها سنس بیخود داره وصداش هم زود به زود قطع ووصل میشه در حمین حال با قطع شدن بوغ نوشته های صفحه یا کمرنگ میشن یا کولن از صفحه میره دوباره با بوق میادواین عمل تند تند اجرا میشه که باعث میشه محل هدف رو نتونم مشخص کنم به نظر شما مشکل از کجاست البته در هر دو لوپ این مشکل هست هم50 سانتی هم1متری

جمعه 10 مهر1394 - 10:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ayhan نوشته است:
سلام بر همگی .من یه درخواستی دارم از استادان و مخصوسا استاد حمید که یه مداری رو برای شارژ باطری خشک 18 ولت بزارن که شارژ رو هم نشون بده و هم شارژ کنه چون احتمالا 80 درصد کسایی که این مدارو ساختن از باطری خشک استفاده کردن.ممنون و متشکر

یک دونه شارژر ترانسی 18 ولت 1 آمپر بگیر در حالت عادی 21 ولت نشون میده کل هزینه هم 20 تومن بیشتر نمیشه . من شش ماهه از باطری 6 و 12 استفاده میکنم راضی هم هستم .
با شارژر لپ تاپ شارژ میشه اما زود خالی میکنه برای باطری خشک مناسب نیست.

موفق باشید. :-BD

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

شنبه 10 مهر1394 - 12:12am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1378 , 1379 , 1380 , 1381 , 1382 , 1383 , 1384 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 77 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure