انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 5 تیر1404 - 7:47pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1375 , 1376 , 1377 , 1378 , 1379 , 1380 , 1381 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

میثم نوشته است:
دوستان اینجایی که مشخص کردم همون فریت گرده؟
منم میخوام باطریمو خارج جعبه مدار بزارم و حدودا 30 سانتی متر ازش فاصله داشته باشه. باید حتما این نویزگیری انجام بشه؟؟؟

سلام دوست عزیز
بله اون فریت هست و سیم های که از باطری میاد را دور اون پیچیدم

چهارشنبه 8 مهر1394 - 7:43am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام .من این مدار رو دوباره ساختم.فیوزبیت درست تنظیم شده LFاصل هست و 2.2 UF MKT استفاده کردم طوری که توی مدار قبلی کار میکنن .اما این مدار رو وقتی کویل رو متصل میکنم هنگامی که روبه روی آن چیزی نیست کویل ایرور میده و وقتی که هست دیلی اتومات بالا 120 و 150 میده.خواهشا راهنماییم کنین که از به کودوم قطعات ربط داره؟ خواهشا زود جواب بدین.خیلی لازمم هست

چهارشنبه 8 مهر1394 - 12:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوست عزیز مشکل شما احتمالا اشتباه جا زدن ماسفت هست یه عکس از مدارتون قرار بده

چهارشنبه 8 مهر1394 - 1:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ayhan نوشته است:
سلام .من این مدار رو دوباره ساختم.فیوزبیت درست تنظیم شده LFاصل هست و 2.2 UF MKT استفاده کردم طوری که توی مدار قبلی کار میکنن .اما این مدار رو وقتی کویل رو متصل میکنم هنگامی که روبه روی آن چیزی نیست کویل ایرور میده و وقتی که هست دیلی اتومات بالا 120 و 150 میده.خواهشا راهنماییم کنین که از به کودوم قطعات ربط داره؟ خواهشا زود جواب بدین.خیلی لازمم هست

سلام لوپ تستت اطلاعاتش چیه،شاید اون مشکل داشته باشه(مقاومتش خیلی کم باشه و...)

چهارشنبه 8 مهر1394 - 1:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

b6868 نوشته است:
ayhan نوشته است:

سلام دوست عزیز لوپ تو مدار قبلی به خوبی کار میکنه.ممکنه از تقلبی بودن ماسفت باشه؟؟

چهارشنبه 8 مهر1394 - 2:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال

b6868 نوشته است:
ayhan نوشته است:

سهند نوشته است:
سلام دوست عزیز مشکل شما احتمالا اشتباه جا زدن ماسفت هست یه عکس از مدارتون قرار بده
سلام .ممکنه از تقلبی بودن ماسفت باشه؟من نمیتونم ازش عکس ارسال کنم چون گوشیم خرابه اما مانند مدار قبلی که کار میکنه ساختمش؟

چهارشنبه 8 مهر1394 - 2:38pm

omid66 نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید و عزیزان این انجمن
من یه مشکل عجیب و غریب دارم اونم اینه که وقتی لوپ به مدار وصله مدارم اصلا روشن نمیشه اما وقتی لوپ جدا میکنم مدارم روشن میشه وبعد که لوپو وصل میکنم مرتب کار میکنه میکرو رو عوض کردم وپروگرامم کردم رگولاتور 7812 رو عوض کردم تمامی ولتاژهامم درسته 12.05 ولت برای 12 ولت و 4.95v برای 5 ولت هستش و 9.54v برای 9.5 ولت
فقط باید اول لوپو جدا کنم تا مدار روشن بشه و بعد لوپو وصل کنم ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر فراوان

bs170 عوض کردم درست نشد
مقاومت r13 کاملا سالمه
کابل کویلم اتصالی نداره
روی بردم بارها چک کردم هیچ اتصالی نداره
دیگه اعصاب واسم نزاشته
مطمئنا یکی ار قطعات آسیب دیده ولی کدمومشون نمیدونم
کمک کنیییییییییییییییییییییییییید ممنون

چهارشنبه 8 مهر1394 - 6:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ﺩﺭﻭﺩ ﺑﺮ ﯾﺎﺭﺍﻥ ﺑﯽ ﺭﯾﺎ ﻭ ﺩﺍﺵ ﺣﻤﯿﺪ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﻬﺘﺮ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎﺕ ﺑﺮﺍﯼ ﻟﻮﭖ 60 ﮐﺪﻭﻡ ﻫﺎ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﺑﺎﺷﻪ
ﯼ ﻗﻄﻌﻪ ﺍﻫﻦ 10*10 ﺭﻭ ﺩﺭ ﭼﻪ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺍﯾﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺳﻨﺲ ﮐﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﺯ
ﺳﻼﻣﺖ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﻭ ﻟﻮﭖ ﺧﺎﻃﺮ ﺟﻤﻊ ﺑﺎﺷﯿﻢ
ﺩﻡ ﻫﻤﮕﯽ ﮔﺮﻡ
ﯾﺎﺣﻖ

چهارشنبه 8 مهر1394 - 7:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: آزربايجان جنوبي
با سلام خدمت دوستان
در مورد باطری و شارژر داشتم.
با تحقیق و بررسی و نظر به اینکه نمیخواهم زیاد هزینه کنم به این نتیجه رسیدم باطری خشک بگیرم فقط مانده ام یک6ولت با یک 12ولت بگیرم و سری کنم یا 2 عدد 12 ولت؟!(اختلاف معامله بین 24 ولت و 18 ولت فقط 10هزار تومن است)
از چند نفر پرسیدم گفتند بهتر است 2عدد 12 ولت سری کنم چون در 18 ولت باطری 6 ولت تحت فشار است و موقع شارژ مشکلاتی پیش میاید.
همه باطری های مورد نظر 2.8آمپر هستند و شایان ذکر است چند آداپتور چاپگر با یک شارژر لپ تاپ دارم.
شارژر لپ تاپ 20 ولت 2.5 آمپر و آداپتورها 24 ولت که آمپراژ یکی 550ma میلی آمپر و دیگری 1.5 آمپر است.
حال با توجه به توصیفات مذکور کدام باطری و شارژر را پیشنهاد میکنید؟لطفا با ذکر دلیل بفرمایید.

چهارشنبه 8 مهر1394 - 8:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

omid66 نوشته است:
omid66 نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید و عزیزان این انجمن
من یه مشکل عجیب و غریب دارم اونم اینه که وقتی لوپ به مدار وصله مدارم اصلا روشن نمیشه اما وقتی لوپ جدا میکنم مدارم روشن میشه وبعد که لوپو وصل میکنم مرتب کار میکنه میکرو رو عوض کردم وپروگرامم کردم رگولاتور 7812 رو عوض کردم تمامی ولتاژهامم درسته 12.05 ولت برای 12 ولت و 4.95v برای 5 ولت هستش و 9.54v برای 9.5 ولت
فقط باید اول لوپو جدا کنم تا مدار روشن بشه و بعد لوپو وصل کنم ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر فراوان

bs170 عوض کردم درست نشد
مقاومت r13 کاملا سالمه
کابل کویلم اتصالی نداره
روی بردم بارها چک کردم هیچ اتصالی نداره
دیگه اعصاب واسم نزاشته
مطمئنا یکی ار قطعات آسیب دیده ولی کدمومشون نمیدونم
کمک کنیییییییییییییییییییییییییید ممنون

چک کنید قطب های خازنها رو اشتباه نزده باشید

چهارشنبه 8 مهر1394 - 9:26pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1375 , 1376 , 1377 , 1378 , 1379 , 1380 , 1381 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 70 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure