انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 5 تیر1404 - 6:08pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1346 , 1347 , 1348 , 1349 , 1350 , 1351 , 1352 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.
میگم انگاری تحریم ها اثرت کردن
i had werther go :-?

شنبه 28 شهریور1394 - 1:09pm
مدیر کل
مدیر کل

shahriyar نوشته است:
با سلام
یک سوال داشتم در مورد لوپ عنکبوتی 30 سانت . اگر بخوام این لوپ را با سیم افشان روکش دار درست کنم چه نمره سیمی بگیرم و قطر داخلی و تعداد دور سیم و اهم و عمق برش برای پیچیدنش چند هست . در ضمن برای این لوپ سیم افشان بهتر هست یا سیم لاکی ؟
با تشکر

شهریار عزیز متاسفانه شما مدت زیادی از صحنه دور بودی وگرنه در مورد این چیزها دهها و بلکه صد ها بار صحبت کردیم! :D
برای لوپهای کوچکی تا حد 30 سانت بنظر من سیم لاکی 0.8 میل بهتر از سیم افشان مشابهش هست. لذا برای لوپ 30 سانتی عنکبوتی باید 27 دور سیم 0.8 استفاده کنین. قطر داخلی 24.5 سانت و طول شیار 2.7 سانت و عرض شیار هم نیم سانت مناسب هست. تعداد شیار رو هم میتونین 15 تا بگیرین. حدود 25 متر هم سیم مصرف میشه. ظرفیت چنین لوپی بطور خودکار حدود 350 میکروهانری و مقاومتش حدود 0.8 اهم خواهد شد. لازم نیست در این مورد کار خاصی صورت بدین. کافیه مختصات ذکر شده برای ساخت رو رعایت کنین.

شنبه 28 شهریور1394 - 1:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود به دوستان
با تبریک به مهندس حمید گرامی برای جهانی شدن FPI و زحمات بی منت ایشان :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
از علیجون و بهرام عزیز سپاسگزاریم که جواب این دوست خارجیمونو دادند ولی اگر دقت کنید ایشان گفتند فارسی نمیدونند که بتونند از فایل راهنما استفاده کنند و همچنین گفتند اگر دوستان بیشتر فیلم قرار بدن از تجربیاتشون همه بیشتر استفاده میکنند و همچنین گفتن که خریدار لوپ 20*20 سانتی و 2*2 متری هستند تا عمق 2.5 متر جواب بده (که طبیعتا FPI و لوپ 2 متری جواب خواهد داد) که اگر کسی براشون بسازه حاضرند پول پرداخت کنند و گفتن من بدون اطلاعات pcb رو ساختم . بنابر این دوستان اگر در توانشون هست فایل راهنمارو برای ایشون و دیگران که فارسی نمیدونند ترجمه کنند :ymapplause: همچنین Linkon عزیز چنانچه در توانشون هست با اخذ هزینه لوپها رو بسازند البته بسیار باکیفیت چون بهر حال ایشون خارجی هستند و بهتره حفظ آبرو بشه @};-
پیروز باشید :YMPEACE: :YMPEACE: :YMPEACE:

شنبه 28 شهریور1394 - 2:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

kurosh نوشته است:
درود به دوستان
با تبریک به مهندس حمید گرامی برای جهانی شدن FPI و زحمات بی منت ایشان :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
از علیجون و بهرام عزیز سپاسگزاریم که جواب این دوست خارجیمونو دادند ولی اگر دقت کنید ایشان گفتند فارسی نمیدونند که بتونند از فایل راهنما استفاده کنند و همچنین گفتند اگر دوستان بیشتر فیلم قرار بدن از تجربیاتشون همه بیشتر استفاده میکنند و همچنین گفتن که خریدار لوپ 20*20 سانتی و 2*2 متری هستند تا عمق 2.5 متر جواب بده (که طبیعتا FPI و لوپ 2 متری جواب خواهد داد) که اگر کسی براشون بسازه حاضرند پول پرداخت کنند و گفتن من بدون اطلاعات pcb رو ساختم . بنابر این دوستان اگر در توانشون هست فایل راهنمارو برای ایشون و دیگران که فارسی نمیدونند ترجمه کنند :ymapplause: همچنین Linkon عزیز چنانچه در توانشون هست با اخذ هزینه لوپها رو بسازند البته بسیار باکیفیت چون بهر حال ایشون خارجی هستند و بهتره حفظ آبرو بشه @};-

درود برشما @};-

بنده که درخدمت تمامی دوستان هستم.ایشون منظورشون از لوپ 20*20 همون دیسک دایره ای 20سانتی هست یا لوپ 20*20با فرم مربعی؟

زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت

شنبه 28 شهریور1394 - 2:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Linkon نوشته است:
kurosh نوشته است:
درود به دوستان

درود برشما @};-

بنده که درخدمت تمامی دوستان هستم.ایشون منظورشون از لوپ 20*20 همون دیسک دایره ای 20سانتی هست یا لوپ 20*20با فرم مربعی؟

درود بر شما Linkon گرامی
والا دقیقا مشخص نکردن فقط گفتن 20*20 سانتیمتری

شنبه 28 شهریور1394 - 2:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

البته بنظرم منظورشون همون لوپ دایره ای باشه Linkon جان

شنبه 28 شهریور1394 - 2:36pm

با سلام
دوستان برای مدار من یک مشکلی پیش اومده و اونم این که من چند روزی بود به سمت دستگاه نرفته بودم امروز اومدم روشن کردم دستگاهو و لوپ رو زمانی میشناسه که نزدیکش فلز باشه!! به نظر شما کجا ایراد پیدا کرده؟

شنبه 28 شهریور1394 - 5:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
shahriyar نوشته است:
با سلام
یک سوال داشتم در مورد لوپ عنکبوتی 30 سانت . اگر بخوام این لوپ را با سیم افشان روکش دار درست کنم چه نمره سیمی بگیرم و قطر داخلی و تعداد دور سیم و اهم و عمق برش برای پیچیدنش چند هست . در ضمن برای این لوپ سیم افشان بهتر هست یا سیم لاکی ؟
با تشکر

شهریار عزیز متاسفانه شما مدت زیادی از صحنه دور بودی وگرنه در مورد این چیزها دهها و بلکه صد ها بار صحبت کردیم! :D
برای لوپهای کوچکی تا حد 30 سانت بنظر من سیم لاکی 0.8 میل بهتر از سیم افشان مشابهش هست. لذا برای لوپ 30 سانتی عنکبوتی باید 27 دور سیم 0.8 استفاده کنین. قطر داخلی 24.5 سانت و طول شیار 2.7 سانت و عرض شیار هم نیم سانت مناسب هست. تعداد شیار رو هم میتونین 15 تا بگیرین. حدود 25 متر هم سیم مصرف میشه. ظرفیت چنین لوپی بطور خودکار حدود 350 میکروهانری و مقاومتش حدود 0.8 اهم خواهد شد. لازم نیست در این مورد کار خاصی صورت بدین. کافیه مختصات ذکر شده برای ساخت رو رعایت کنین.

ممنون از شما مهندس حمید
واقعیتش یکسری مشکلات پیش اومد که حدود یکسالی از صحنه دور بودم و نتونستم بیام انجمن
شخصا از بابت طراحی چنین مداری از شما ممنون هستم

خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است .
پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست

شنبه 28 شهریور1394 - 6:26pm

محل اقامت: کرج
سلام خدمت مهندسین و اساتید گرامی
راستش بنده غریب به یکماه هست که مدارات فلزیاب رو مورد بررسی قرار دادم و تاره کار :-s
از مهندس حمید عزیز بابت زحمتی که در رابطه با مدار خودشون و فلزیاب چنس کشیدند و اطلاعاتی که در مورد ساخت فلزیابهای پالسی دادند ببسیار سپاسگذارم.

مهندس میخوام مدار شما رو بسازم ...(با اجازتون) البته میخوام طرح پی سی بی رو کمی تغییر بدم و تمامی قطعات رو به اس ام دی تبدیل کنم،به این خاطر که میخوام مدار رو حدالامکان کوچک کنم :-B به نظر شما قابل انجامه یا باید همون طرح خودتون رو بسازم!!! :-\

شنبه 28 شهریور1394 - 6:45pm
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین. ممنون از شما.
این موضوع چند بار مطرح شده و واقعا برای من جای تعجب داره! چون این مدار که بخودی خود در عین مختصات ویژه فنی که داره تقریبا کوچکترین مدار فلزیاب پالسی هم محسوب میشه. حالا شما این مزیت رو میخواین تقویت کنین که به چی برسین؟! یعنی میتونین از ابعاد باطری و ال سی دی و به طبع جعبه عبور کنین و صرفا سایز مدار باید کوچکتر از این بشه؟! این بنظر من منطقی نیست و لزومی هم نداره. با این حال اگر میخواین چنین زحمتی رو متقبل بشین تصمیم با خودتون هست. اگر فیبر به همین شکل فعلی باشه و نکات فنی طراحی رعایت بشه مشکلی پیش نمیاد. اما اگر زمین مدار رو نتونین درست در بیارین و یا محل خازنها رو اشتباه بذارین احتمالش هست جواب خوبی نگیرین.

شنبه 28 شهریور1394 - 7:32pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1346 , 1347 , 1348 , 1349 , 1350 , 1351 , 1352 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mehrdadmahmoodi و 63 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure