انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 6 تیر1404 - 5:29am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1334 , 1335 , 1336 , 1337 , 1338 , 1339 , 1340 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

b6868 نوشته است:
سلام دوستان به نظر شما از دو تا کابل مکس استفاده بشه (سه رشته از جمله شیلد و دو مغزی رو همه به هم وصل کنیم)یکی برای یه سر لوپ و دیگری برای سر دیگه خوب جواب میده ؟

خیر امتحان شده بجز میتر منفی و بی ثباتی نتیج بهتری در بر نداشت

دوشنبه 23 شهریور1394 - 6:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام این هم لوپ 60 سانتی جدید من،فقط نمیدونم چطوری یه دسته به لوله(دسته) پلاستیکی جاروبرقی وصل کنم.چیزی شبیه این عصاهای طبی

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 23 شهریور1394 - 10:05pm

با عرض سلام و ادب خدمت مهندسین گرامی
من خیلی اذیت کردم مهندس حمید شمارو واقعا نمیدونم چطور تشکر کنم :D :)
من لوپم رو میزارم ثابت یک جا و بالانس رو میزنم بدون هیچ تکون دادنی خود به خود از هدفون صدا در میاد و انگار همش نویز هست!
این نویز که بدون تکان دادن ایجاد میشه مربوط به کجا میتونه باشه؟ من قطعات مدارم رو تعویض کردم ولی نویز شدیدی دارم

سه شنبه 23 شهریور1394 - 12:09am

ayhan نوشته است:
سلام بر همگی دوستان.من تا حالا دوتا از این مدار رو ساختم یکی کار میکرد اما بد سلیقه بود به خاطر همین یکی دیگش رو ساختم وتمام اتصالات درسته و تمام ولتاژ ها درسته اما کویل ایرور COIL ERROR میده.خواهشا راهنماییم کنین

سلام
بنا به تجربيات عزيزان به احتمال زياد يا ٣٥٧ مشكل داره يا ٨٤٠

سه شنبه 23 شهریور1394 - 12:40am

kelid نوشته است:
سلام مهندس حمید خسته نباشید .
مهندس در موردی که صدا رو قطع میکنیم وقتی سنس داریم لایت ال سی دی بصورت چشمک زن و با نور بالا کار میده که توی شرایط کاوش مشکل ساز هست اگه ممکنه در ورژن جدید این میزان نور ال سی دی رو با مقدار تنظیم شده اپراتور برای نور ال سی دی یکی کنید
با تشکر

مهندس در اسرع وقت يه جك هدفون واسه فلزيابت تعبيه كن كه فوق العاده كارامده تو كاوشهاى شبانه

سه شنبه 23 شهریور1394 - 12:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
خوب نسخه شما برای یه لوپ 45 و 60 معمولی چیه برامون بپیچی ،؟؟

غضنفر جان قبلا توضیح دادم چندین صفحه برگرد عقب نهایت 100 تا!

راستی چرا کابری خودتون رو عوض کردید غضنفر جان ؟ همیشه سعی کن خودت باشی :D X_X

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 23 شهریور1394 - 1:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hafez نوشته است:
hafez نوشته است:
سلام دوستان
دیشب یه لوپ ساختم به قطر 53 با یک سیم تلفن که کابل رو باز نکردم به همون شکل دقیق به شکل عنکبوتی و دو به دو سری کردم حالا اومدم با یه تست با فرکانس 300
پهنا 130
دیلی دستی 30 گراند خاموش
یه سینی 53استیل رو دقیقا در رابطه 240 میزنه قسمت جالب کار اینجاست که قدرت سنس روی 15 هستش و این کابل داخلش یه فویل داره و یه سیم نازک که به دورش پیجیده شده
و تعجب من به خاطر اینه که چرا با وجود اتصال ندادن شیلد به منفی مدار واقعا دیگه میتر منفی ندارم خودمو جر دادم تا میتر منفی بندازه ننداخت که ننداخت و جالبتر از اون تفکیک فوق العاده خوبشه که با این ماسفت P14NK60z در 12 کاملا خوب عمل میکنه
حالا سوال اینجاست که چرا میتر منفی ندارم آیا به خاطر اون فویله یا اهم لوپ که 2.5 هستش دارم به گفته آقا کرمی فکر میکنم که گفت اهم بالا حساسیت به زمین رو کاهش میده

ای آقا جوابی نیومد از کسی

سلام
غضنفر جان برد شما خیلی خوب بوده ولی من متوجه سیم تلفن نشدم از کدوم نوع بود ! دوستان رو این سیم تمرکز کنید!

سه شنبه 23 شهریور1394 - 1:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hafez نوشته است:
روی این سیم تلفن نوشته 0.60 و دارای چهار عدد سیمه یه فویل آلمینیومی و یک سیم نازکتر که به دور فویل پیجیده شده مه من بعد از پیچیدن دوتا رو به هم و تا رو به لوپ یک و دوتا رو به لوپ دو وصل کردم دیلی اتو رو 21 میشناسه
اعدادم
189_599_689

مه من بعد از پیچیدن دوتا رو به هم و تا رو به لوپ یک و دوتا رو به لوپ دو وصل کردم

غضنفر جان من این قسمت رو متوجه نشدم چیکارش کردید . اگه خودت متوجه شدی :D دوباره کمی ساده تر توضیح بده

سه شنبه 23 شهریور1394 - 2:23am
مدیر کل
مدیر کل

mahdisalehi نوشته است:
با عرض سلام و ادب خدمت مهندسین گرامی
من خیلی اذیت کردم مهندس حمید شمارو واقعا نمیدونم چطور تشکر کنم :D :)
من لوپم رو میزارم ثابت یک جا و بالانس رو میزنم بدون هیچ تکون دادنی خود به خود از هدفون صدا در میاد و انگار همش نویز هست!
این نویز که بدون تکان دادن ایجاد میشه مربوط به کجا میتونه باشه؟ من قطعات مدارم رو تعویض کردم ولی نویز شدیدی دارم

خواهش میکنم.
متوجه نشدم منظور شما از نویز بوق های عادی فلزیاب هست یا صدای دیگری غیر از بوق عادی شنیده میشه؟! اگر صدای غیر عادی میشنوین که مشکل از مدار صوتی شامل ترانزیستور 337 و خازن 17 و خود هدفون میتونه باشه. ولی اگر واقعا بوق سنس دارین حاصل نویزی هست که روی لوپ میفته و بدلیل محیط تست پر نویز شماست. با کمی تغییر تنظیمات و تغییر محل تست برطرف میشه.

سه شنبه 23 شهریور1394 - 3:15am
آواتار کاربر

دوستان عزیزی که طرح های خوب برای لوپ برای برش لیزر دارن لطفا اونو اینجا قرار بدین.
یا مهندس حمید عزیز اگر مقدوره چند نمونه در صفحه اول بذاره.
این باعث میشه کلی در وقت و انرژی صرفه جوئی بشه.

مثلا لوپ سایز 45 و 60 اگر کسی قبلا در کورل یا اتوکد داره در اینجا بذارن تا دوستان نیز استفاده کنن. و دوباره طراحیش نکنن.

سپاسگذاریم از همه دوستان

سه شنبه 24 شهریور1394 - 3:47am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1334 , 1335 , 1336 , 1337 , 1338 , 1339 , 1340 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 100 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure