انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 6 تیر1404 - 6:51am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1333 , 1334 , 1335 , 1336 , 1337 , 1338 , 1339 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام دوستان به نظر شما از دو تا کابل مکس استفاده بشه (سه رشته از جمله شیلد و دو مغزی رو همه به هم وصل کنیم)یکی برای یه سر لوپ و دیگری برای سر دیگه خوب جواب میده ؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 23 شهریور1394 - 8:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

alijooon نوشته است:
سلام

چشمتون روشن :-BD
بالاخره من هم به برد قابل قبول رسیدم
مشکل از 840 بود
یه دونهk2611مارک توشیبا داشتم انداختم خیلی عالی شد
لطفا بفرمایید برد خوبه یا نه
لوپ60عنکبوتی
سکه500 تومنی تو45 سانت
سینی آهنی گالوانیزه قطر 45سانت تو فاصله 1.60 تک بوق و 1.50 سنس کامل
سینی استیل 40در65سانت تو فاصله180 تک بوق و تو فاصله 1.70 سنس کامل
دسته کلید معمولی(7عدد کلید منزل) تو فاصله 60 سنس شد
بازم تشکر میکنم
ازجناب آقا مهدی هم تشکر میکنم

سینی استیل 45*60رو در 160؟خیلی پایین نیست؟ بیشتر از اینا باید بزنه داداشم.

دوشنبه 23 شهریور1394 - 9:39am
کاربر فعال
کاربر فعال

stkmelodi_20 نوشته است:
alijooon نوشته است:
سلام

چشمتون روشن :-BD
بالاخره من هم به برد قابل قبول رسیدم
مشکل از 840 بود
یه دونهk2611مارک توشیبا داشتم انداختم خیلی عالی شد
لطفا بفرمایید برد خوبه یا نه
لوپ60عنکبوتی
سکه500 تومنی تو45 سانت
سینی آهنی گالوانیزه قطر 45سانت تو فاصله 1.60 تک بوق و 1.50 سنس کامل
سینی استیل 40در65سانت تو فاصله180 تک بوق و تو فاصله 1.70 سنس کامل
دسته کلید معمولی(7عدد کلید منزل) تو فاصله 60 سنس شد
بازم تشکر میکنم
ازجناب آقا مهدی هم تشکر میکنم

سینی استیل 45*60رو در 160؟خیلی پایین نیست؟ بیشتر از اینا باید بزنه داداشم.

سلام
میدونم پایینه
ولی قبلا که از840استفاده کردم خیلی پایین تر بود
الان باk2611اینقدر بیشتر شده

مطمئنم یا مشکل قطعات تقلبی دارم یا کابل رابطم خوب نیست
از پیچیدن لوپ مطئنم مشکلی نیست
لوپ های 25 و35 و 50سانتی60 درست کردم
هم با سیم لاکی هم با سیم افشان 1.5 و 1 و 0.75
خلاصه پیچیدن سیم ها رو بسیار بسیار منطم زدم

البته تست رو توخونه انجام دادم .خونه هم اسکلتی هستش

من شهرستان هستم و تامین قطعات اصلی برام سخته
بعضیا فرمودن از پایا گرفتن بعضیا گفتن از چهره
خلاصه نمیدونم قطعات اصلی که مطمئن باشن رو از کجا تهیه کنم

ممنونم بابت پاسخ

دوشنبه 23 شهریور1394 - 11:52am

سلام لطفا کمکم کنید
مدار مهندس رو درست کردم بالا اومده یه لوپ 60 عنکبوتی خودم درست کردم هیچ تجربه ایی ندارم و نمیتونم ظرفیت و اهم لوپ رو بسنجم
عرض شیارها 2 سانت شد چون بین سیمها خواستم فاصله بیفته طول شیار رو 7 سانت گرفتم با اره برش زدم که هر شیار ممکنه در حد یکی دو میل متفاوت باشه هر چی دور پیچیدنم بیشتر میشه به تدریج سیمها شل میشه با وجودی که محکم محکم میکشم و با چسب حرارتی بهش میزنم اما شل میشه و در کل دیلی میشه 50 یا 100 و خوب در نمیاد موند چیکار کنم یک بار هم سیمها رو بی فاصله پیچیدم که همش 3 سانت از اون 7 سانت استفاده شد و اینبارم سیمها یا شل میشن یا تو دور مثلا دهم که میرسم سیمهای دور دوم روی هم میرن انگار زیاد بهشون فشار میاد
آیا این شل شدن یا روی هم رفتن به این ربط داره که طول شیار ها یا فاصله بین شیارها در حد یک یا دو میل با هم فرق داره؟حس میکنم دو سانت خیلی زیاده و جنس روکش سیمم هم خشکه آیا ربطی داره؟لطفا به عکس دقت کنید درحالی که دوری جا نمونده ولی بین بعضی دورها فاصله افتاد ه بین بعضی هاشون کپ شده

کمکم کنید ممنون میشم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 23 شهریور1394 - 12:19pm
مدیر سایت
مدیر سایت

پری جان الهی ور بپری ! این چطور پیچیدنه ! احساس میکنم بعضی جاها لایی هم کشیدی ! اگر بهتر از این بپیچی چند درصد نتیجه بهتری بهتون میده

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 23 شهریور1394 - 1:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
b6868 نوشته است:
سلام دوستان به نظر شما از دو تا کابل مکس استفاده بشه (سه رشته از جمله شیلد و دو مغزی رو همه به هم وصل کنیم)یکی برای یه سر لوپ و دیگری برای سر دیگه خوب جواب میده ؟

سلام دوست گرامی من با کابل کواکسیال و آنتن انجام دادم ولی به خوبی جواب نداد با کابل میکروفن تست نکردم \M/

دوشنبه 23 شهریور1394 - 1:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
pari نوشته است:
سلام لطفا کمکم کنید
مدار مهندس رو درست کردم بالا اومده یه لوپ 60 عنکبوتی خودم درست کردم هیچ تجربه ایی ندارم و نمیتونم ظرفیت و اهم لوپ رو بسنجم
عرض شیارها 2 سانت شد چون بین سیمها خواستم فاصله بیفته طول شیار رو 7 سانت گرفتم با اره برش زدم که هر شیار ممکنه در حد یکی دو میل متفاوت باشه هر چی دور پیچیدنم بیشتر میشه به تدریج سیمها شل میشه با وجودی که محکم محکم میکشم و با چسب حرارتی بهش میزنم اما شل میشه و در کل دیلی میشه 50 یا 100 و خوب در نمیاد موند چیکار کنم یک بار هم سیمها رو بی فاصله پیچیدم که همش 3 سانت از اون 7 سانت استفاده شد و اینبارم سیمها یا شل میشن یا تو دور مثلا دهم که میرسم سیمهای دور دوم روی هم میرن انگار زیاد بهشون فشار میاد
آیا این شل شدن یا روی هم رفتن به این ربط داره که طول شیار ها یا فاصله بین شیارها در حد یک یا دو میل با هم فرق داره؟حس میکنم دو سانت خیلی زیاده و جنس روکش سیمم هم خشکه آیا ربطی داره؟لطفا به عکس دقت کنید درحالی که دوری جا نمونده ولی بین بعضی دورها فاصله افتاد ه بین بعضی هاشون کپ شده

کمکم کنید ممنون میشم

سلام خسته نباشید.
پری عزیز عرض شیارهات خیلی زیاد شده دلیل نامنظمی و شل شدن وروی هم افتادن سیمها هم همینه بنظرمن اون تخته ت دیگه قابل استفاده نیست و ی تخته دیگه باید برش بدید اما اول ازهمه به تاپیک فلزیاب چنس سری بزنید اونجا مهندس حميد زحمت کشیدن و روش پیچیدن لوپ عنکبوتی رو کامل توضیح دادن.
برای لوپ 60 با سیم افشان
قطر داخلی : 51.7 سانت
قطر خارجی :60 سانت
قطر سیم :1 میل افشان
تعداد دور :19
متراژ :حدود 35 متر
اندوکتانس :410 میکروهانری
تعداد شیار :17
فاصله بین شیارها :11 سانت

دوشنبه 23 شهریور1394 - 1:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pari نوشته است:
سلام لطفا کمکم کنید

کمکم کنید ممنون میشم

دوست عزیز نباید روی سیمها فشار وارد کنی بایدم همینطور باشه مثلا شما سیمتون در دایره 55سانت قرار داره وسیم بعدی با فشار روی اون اونو چند میل کوچکتر می کنه سیم اضافه میاد .عرض شیار 2.5هم باشه موردی نداره
توضیحات کامل در تایپک چند فوت کوزه گری .این یکی از فوتای کوزه گریه که شما انجام ندادی

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

دوشنبه 23 شهریور1394 - 1:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بر همگی دوستان.من تا حالا دوتا از این مدار رو ساختم یکی کار میکرد اما بد سلیقه بود به خاطر همین یکی دیگش رو ساختم وتمام اتصالات درسته و تمام ولتاژ ها درسته اما کویل ایرور COIL ERROR میده.خواهشا راهنماییم کنین

دوشنبه 23 شهریور1394 - 3:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

shakib نوشته است:
mhak نوشته است:
دوستان من با 15 رشته سیم 0.15 سی متر سیم درست کردم و باهاش یک لوپ معمولی پیچیدم اهمش شده 1.8 و ظرفیتش هم حدودای 640 میکرو هست اما اعداد سه کانال همچنان نرمال هستن دوستان میشه راهنمایی کنن که چیکار کنم منم اعدادم رنجشون به هم بریزه اخه هر لوپی میپیچم اعدادم تو رنج درست هستن :D

شما30مترو60مترکن درست میشه :D

فکرمیکنم 15 رشته 30 رشته بشه درست تر باشه

علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن

پیامبراکرم(ص)

دوشنبه 23 شهریور1394 - 5:45pm
YIM
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1333 , 1334 , 1335 , 1336 , 1337 , 1338 , 1339 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 173 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure