انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 6 تیر1404 - 12:17pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1328 , 1329 , 1330 , 1331 , 1332 , 1333 , 1334 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza2490 نوشته است:

خوب پس فکر کنم همون کابل رابط ایراد داره اون یکم قلمبه شدن موردی نداره
درمورد لوپ دومتری 18میل میشه حدود 2سانت شاید 1.8دهم باشه

اوه ه ه ه ه ه، بله. اشتباه تایپی بود. #-o همون 1.8 میل درسته. یعنی فکر میکنید برای 2 متری هم ایراد به کابل رابط برمیگرده؟ :-?
حالا RG58 هم مثل RG59 خوب کار میکنه؟ چون از اون یه مقداری دارم. بازم ممنونم.

شنبه 21 شهریور1394 - 11:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بچه ها
تو رو خدا یکی فایلها و مدار ی که مهندس حمید طراحی کرده برام جمیل کنه ممنون
Moslem.khademi30@gmail.com

یکشنبه 21 شهریور1394 - 12:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohammadiraj نوشته است:
چرا موقع تست یا کاوش به قول این دوست مون گرندرو خاموش کنیم?من دارم یه زمین تست آماده می کنم یه امید خدا با فیلم تست می کنم

دوست من علتش اینه که با گروند روشن برای تست اصلا نتیجه دقیق مشخص نمیشه حالا چرا ! من میگم شما تست بگیرید مثلا یه فلز 15*15 رو بردارید با لوپ 45 یا 60 فرقی نداره تست بگیرید. با گروند خاموش مثلا اگه تو 120 سانتی بگیره شما تا چند روز هم فلز رو روی لوپ نگاه دارید باز تو همون 120 میزنه مثلا اگه فلز رو نزدیک لوپ بکنید دوباره سریع ببرید بالا از نوع تست کنید همون 120 رو میزنه ولی اگه گروند روشن باشه برای بار اول همون فلز رو تو 120 سانتی میزنه و اگه چند ثانیه نگاه دارید دیگه مدار سنس نمیکنه مجبورید فلز رو نزدیکتر کنید مثلا از 100 سانتی میزنه و باز اگه همون رو هم چند ثانیه نگاه دارید باز کمتر میشه میشه 90 سانت به همین صورت میره پایین مگر اینکه شما فلز رو دور کنید بعد از مثلا 30 ثانیه نزدیک کنید تا دوباره توی 120 سانتی سنس کنه البته تست هوا و لوپ ثابت رو گفتم . وروی زمین هم به همین شکل هستش !گروند روشن چون سبب تطبیق تدریجی و خودکار با فلز میشه . در کاوش هم به این صورت هستش مثلا یه فلزی در عمق زیاد باشه و دستگاه با میتر 10 سنس کنه برای بار اول سنس میکنه ولی اگه چند ثانیه بیشتر نگه دارید دیگه سنس نمیکنه :D هر چقدر هم لوپ رو چپ و راست کنید. باز همون لوپ رو باید کنار ببرید تا دوباره به حالت اول برگرده تا سنس کنه (-| یه پراتور حرفه ای باید همیشه گروند رو خاموش کنه :-B

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 21 شهریور1394 - 1:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

لوپ 60 سانتی عنکبوتی برش لیزری دادم :D
تنظیمات همه چیز پیش فرض فقط گروند رو خاموش کردم و حساسیت روی 18
1- مقدار اهم 0.9 اهم
2- ظرفیت 324 میکرو هانری
3- نوع سیم رشته ای یک میل برق
4-همون فلز استیل 15*15 توی عکس رو از 120 سانتی بوق یکسره سنس میکنه
5- همون سکه 500 ریالی داخل تصویر رو از45 سانتی سنس کامل دارم
به نظرم من ارزش نداره لوپ عنکبوتی بسازیم چون با لوپ معمولی نهایت حدود 10 سانت اختلاف داره البته لوپ معمولی رو بستگی داره از چه نوع سیمی استفاده کنید ! و اینکه باید روی لوپ عنکبوتی کار کنم مثلا کابیل شبکه رو شکاف بدم سیمها رو در بیارم روی لوپ عنکبوتی ببندم ببینم این نوع سیم چه نتیجه ای میده! موفق باشید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 21 شهریور1394 - 2:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
دوستان ببخشید اینجا پست میذارم شرایط اضطراری هستش از دوستان کسی رو خارج از کشور دارند. برادر یا فامیل بتونند قرص مستینون امریکایی گیر بیارند 600 تا برام بفرستند؟ تو تهران که نبود ولی باز اگه دوستان هستند که با داروخانه سر و کار دارند بپرسند ببیند وجود داره یا نه البته فکر نکنم تو ایران باشه لطفا خصوصی پیام بدید مرسی @};-
البته دکتر گفته تو استرالیا هم دارند! فعلا هم با یکی از دوستان تو استرالیا صحبت کردم ببینم چیکار میکنه :(

یکشنبه 22 شهریور1394 - 4:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
لوپ 60 سانتی عنکبوتی برش لیزری دادم :D
تنظیمات همه چیز پیش فرض فقط گروند رو خاموش کردم و حساسیت روی 18
1- مقدار اهم 0.9 اهم
2- ظرفیت 324 میکرو هانری
3- نوع سیم رشته ای یک میل برق
4-همون فلز استیل 15*15 توی عکس رو از 120 سانتی بوق یکسره سنس میکنه
5- همون سکه 500 ریالی داخل تصویر رو از45 سانتی سنس کامل دارم
به نظرم من ارزش نداره لوپ عنکبوتی بسازیم چون با لوپ معمولی نهایت حدود 10 سانت اختلاف داره البته لوپ معمولی رو بستگی داره از چه نوع سیمی استفاده کنید ! و اینکه باید روی لوپ عنکبوتی کار کنم مثلا کابیل شبکه رو شکاف بدم سیمها رو در بیارم روی لوپ عنکبوتی ببندم ببینم این نوع سیم چه نتیجه ای میده! موفق باشید

خوب نسخه شما برای یه لوپ 45 و 60 معمولی چیه برامون بپیچی ،؟؟

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

یکشنبه 22 شهریور1394 - 4:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
سلام و خسته نباشید خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان عزیز فلزجو
توی شهرستانها واقعا جنس مرغوب واصلی گیرنمیاد خیلی دنبال کابل رابط لوپ به مداربودم و بالاخره تونستم دونوع کابل پیدا کنم که ظاهرن خوبن ولی هنوز تست نکردم عکس و مشخصات هردوشون رو میزارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
کابل میکروفون بادومغزی افشان.شیلدوفویل دار:
OFC HIGH GRADE LOW NOISE MICROPHONE CABLE
پیوست:
1.jpg

کابل سیاه هم RG59 وشیلدوفویل دار:
SUPER MAX ***RG59 B/U -COAXIAL CABLE-75 OHM-TAIWAN-2014-SHIELD&FOIL 429 M

یکشنبه 22 شهریور1394 - 7:59am

سلام دوستان
بنده تجربه ای در اپراتوری ندارم و یک سوال دارم این tone8 که صدای سنس عوض میشه به نظرم میتونه هم در قسمت تشخیص جنس سطحی و هم تشخیص عمق کمک شایانی بکنه ایا این حرف و نظر درست هست یا تجربه و برداشت اشتباهی است که بنده از کار با دستگاه برداشت کرده ام؟

یکشنبه 22 شهریور1394 - 9:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdisalehi نوشته است:
kdj نوشته است:
mahdisalehi نوشته است:
با سلامی دوباره
من دو دور از سیم کم کردم الان ظرفیت لوپ شد 370 میکرو هانری و مقاومت خود لوپ حدود 0.9 که با کابل رابط میشه 1 اهم فیکس
مشکلی که دارم اینه که اعداد سه گانه ی من کمی پایین هست (180 570 710)و دیلی اتومات من 19 میزنه لوپم 20 دور سیم لاکی 0.75 برای لوپ 40 تخت به قطر داخلی 35
مهندس حمید مارو دریاب :D
واقعا آقایی مهندس

دوست من لوپت خوبه :-BD 357 رو تعویض کردی؟از اصلی بودنش مطمئنی؟این مشکل فقط از 357 یا ماسفت میتونه باشه!جایی دیگه دنبالش نباش :YMPEACE:

با دو تا از 357 دیگه تست کردم اونارو دیلی اتومات بالا میزد نزدیک 42 ولی فکر نکنم این 357 که استفاده میکنم غلابی باشه از پایا گرفتمش و بعید میدونم غلابی باشه
ولی ماسفت رو نمیدونم! یعنی احتمال داره از ماسفت هم باشه ؟ اگه این اعداد درست شه فقط تفکیک و حذف آهن درست میشه یا برد هم افزایش پیدا میکنه؟
با عکس میشه اصل بودنش رو تشخیص داد؟ اگه میشه بگین تا عکس بگیرم

دوست من,من از چهره 5 تا فلزی گرفتم همه تقلبی بودن! X( ولی سرامیکیاش که یه خط سفید روش هست اصلیه دونه ای هم 18500!
بله از ماسفت هم میتونه باشه!من 12nk90 استفاده کردم جواب خوبی هم داده.ولی دوستان 11nk100 استفاده میکنن که جواب خوبی گرفتن.(اونم از چهره میتونی تهیه کنی).
این اعداد سه گانه به قول مهندس کیفیت دستگاهتو نشون میده!هرچی به استاندارد نزدیکتر باشه یعنی کارکرد دستگاهت بهتر و دقیقتره
موفق باشی @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

یکشنبه 22 شهریور1394 - 10:36am

kdj نوشته است:
mahdisalehi نوشته است:
kdj نوشته است:
با سلامی دوباره

دوست من لوپت خوبه :-BD 357 رو تعویض کردی؟از اصلی بودنش مطمئنی؟این مشکل فقط از 357 یا ماسفت میتونه باشه!جایی دیگه دنبالش نباش :YMPEACE:

با دو تا از 357 دیگه تست کردم اونارو دیلی اتومات بالا میزد نزدیک 42 ولی فکر نکنم این 357 که استفاده میکنم غلابی باشه از پایا گرفتمش و بعید میدونم غلابی باشه
ولی ماسفت رو نمیدونم! یعنی احتمال داره از ماسفت هم باشه ؟ اگه این اعداد درست شه فقط تفکیک و حذف آهن درست میشه یا برد هم افزایش پیدا میکنه؟
با عکس میشه اصل بودنش رو تشخیص داد؟ اگه میشه بگین تا عکس بگیرم

دوست من,من از چهره 5 تا فلزی گرفتم همه تقلبی بودن! X( ولی سرامیکیاش که یه خط سفید روش هست اصلیه دونه ای هم 18500!
بله از ماسفت هم میتونه باشه!من 12nk90 استفاده کردم جواب خوبی هم داده.ولی دوستان 11nk100 استفاده میکنن که جواب خوبی گرفتن.(اونم از چهره میتونی تهیه کنی).
این اعداد سه گانه به قول مهندس کیفیت دستگاهتو نشون میده!هرچی به استاندارد نزدیکتر باشه یعنی کارکرد دستگاهت بهتر و دقیقتره
موفق باشی @};-

ماسفت و آی سی که استفاده کردم رو تصاویرشون رو پیوست کردم نظر بدید در موردش تا برای تعویض و سفارش اقدام کنم
ممنون

یکشنبه 22 شهریور1394 - 12:01pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1328 , 1329 , 1330 , 1331 , 1332 , 1333 , 1334 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 74 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure