انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 6 تیر1404 - 9:19pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1318 , 1319 , 1320 , 1321 , 1322 , 1323 , 1324 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

با سلام وضمن تشکر از جناب مهندس حمید عزیز
من با کمک دوستان این مدار رو ساختم البته چون خودم سر رشته ایی نداشتم کسی برام ساخت
اولش کویل ارور میداد یک لوپ 60 هم که بار اولمم بود درست کردم باز همم کویل ارور میده چطور میتونم تست کنم که ایراد از کدومشون هست وسایل و اهم متر و ... ندارم

چهارشنبه 18 شهریور1394 - 2:46pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

pari نوشته است:
من با کمک دوستان این مدار رو ساختم البته چون خودم سر رشته ایی نداشتم کسی برام ساخت
اولش کویل ارور میداد یک لوپ 60 هم که بار اولمم بود درست کردم باز همم کویل ارور میده چطور میتونم تست کنم که ایراد از کدومشون هست وسایل و اهم متر و ... ندارم

دوست عزیز اول چک کن موقع روشن کردن دستگاه لوپ نزدیک فلز یا رو زمین نباشه برا منم همینطور بود وقتی لوپ رو از زمین بلند میکردم رو هوا میگرفتم بعد که دستگاه رو روشن میکردم لوپ رو میشناخت
شما هم تست کن @};-

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

چهارشنبه 18 شهریور1394 - 6:03pm
مدیر کل
مدیر کل

hafez نوشته است:
متالزشو دات آی آر

در رابطه با لینک بالا عرض کنم که حمید جان ترفند جالب این دوستان خیلی باحاله که با بررسی و تحقیق به دست اوردم این دغل دوستان به همراه دستگاه یک پروگرمر avrقرار دادن به همراه یک دفترچه راهنما برای آپدیت میکرو و کلی توصیحات من در اوردی برای متقاعد کردن خریدار
هرچند مونتاژ بی نقص و بی عیبی دارن اما واقعا ارزش داره که با زحمات شبانه روزی شما به پول برسند ؟؟؟؟

خیلی ممنون از شما.
بله این مطلب رو چندی قبل هم دیده بودم! ایشون اسمشون حامد هست و سر مدار چنس هم همین کار رو کرده بودن! حالا اون موقع میگفتن مدار چنس که طراحی حمید نیست و ... اما سر این مدار دیگه ظاهرا حرفی ندارن و اینجا با ایدی دیگه انگار قربون صدقه ما هم میرن! خب البته طبیعیه چون فکر میکنم کلا امورات زندگیشون بر اساس سودجویی از تلاش ما میگذره! :D
بهرحال من زحمت خودم رو کشیدم حالا هر کسی به صورتی ازش استفاده میکنه. من از ابتدا عرض کردم با این شکل و سبک و بدون اجازه اصلا راضی نیستم کسی بهره مالی برای خودش داشته باشه بخصوص که قیمتی هم که تعیین میکنن جوریه که انگار دارن حق طراحی و تکنیک خاص پیاده شده در طرح رو هم برای خودشون دریافت میکنن! در صورتیکه فقط مجاز هستن هزینه کلی قطعات و متعلقات بعلاوه دستمزد عادی مونتاژ یک دستگاه رو دریافت کنن. جز این باشه بهیچ وجه بنده راضی نیستم و مطمئنا در آینده زندگیشون تاوانش رو خواهند داد.

چهارشنبه 18 شهریور1394 - 6:04pm
مدیر کل
مدیر کل

alijooon نوشته است:
سلام مهندس جااان

در مورد فیوزبیت 0111 قضیه به همون شکل بود که عرض کردم
فکر میکنم برنامه اصلی پروگرامر مشکل داشته باشه چون موقع اوتو دتکت هم328شناسایی میکنه
ولی وقتی تایید میزنیم یه اتمگا به شماره ای غیر از 328 تایید میشه و در دستور عملیات قرار میگیره

مهندس یه چیزی برا من عجیبه بخدا
اونم اینه که فلزیاب من از نطر حساسیت ،طلای جدید و فلزات آهنی رو مثل هم سنس میکنه
منطورم تفکیک نیست
منطورم اینه که طلا رو بخوبی آهن و مس سنس میکنه
تاجایی که من میدونم همه فلزیاب ها فلزات آهنی رو بهتر از فلزاتی مثل طلا و نقره باید سنس کن

بله ظاهرا نرم افزار پروگرامر TNM 2000 کلا با اتمگا328 مشکل داره و اگر اینطور باشه مطمئنا جایی از کار مساله ساز خواهد شد! حساب کار اینه که اصلا خود نرم افزار باید میکرو رو بدرستی بشناسه. نرم افزار پیشنهادی در نسخه اصلی هم حتی این امکان رو نداشت و اون دو فایلی که ما اضافه کردیم باعث میشه کل مشخصات و مختصات میکروی اتمگا328 بدرستی شناسایی بشه. واقعا هم جای تعجب داره چون میکروی اتمگا328 درسته که میکروی جدیدی محسوب میشه ولی حداقل 6 سال از تولیدش میگذره و الان دیگه در بازار رایج شده و در بسیاری از پروژه ها استفاده میشه. بنابراین ایراد از این نرم افزارهاست که به اون شکل آپدیت نیستن و کار ما رو هم سخت کردن! بهرحال بهترین راه استفاده از پروگرامر و برنامه پیشنهادی هست.
در خصوص حساسیت به طلا و فلزات آهنی مطلبی که فرمودین تقریبا درسته. اما این مساله اتفاقی نیست! فاکتورهای مختلفی وجود دارن که باعث این مساله شدن. البته بیشتر مساله سر سنس طلای کوچک هست که اکثر پالسی ها باهاش مشکل دارن. اما پیاده سازی بخشی از تکنیک مربوط به فلزیاب های سری GPX مینلب سبب شده این مشکل برطرف بشه. هر چند که وقتی لوپ بزرگ استفاده میشه و هدف سنس فلزات بزرگتر هست ؛ این موضوع دیگه زیاد بدرد ما نمیخوره و اتفاقا باید دیلی رو بالاتر بذاریم تا فلزات ریز تقریبا حذف بشن.

چهارشنبه 18 شهریور1394 - 6:11pm
مدیر کل
مدیر کل

وحید آریا نوشته است:
سلام به اساتید و همه ی دوستان.
آقا حمید نمیدونم با چه زبونی از این کارتون تشکرکنم ،
امیدوارم به هرچی تو زندگیت میخوای برسی،
استادهای دانشگاهم حتی با گرفتن پول یه موضوع رو اینجوری توضیح نمیدن
که شما این مدارو توضیح دادین،
ایران و ایرانی باید به وجود شما افتخارکنن

خیلی خیلی خیلی تشکر

خواهش میکنم عزیز من.
ممنون از شما. ایشالا شما هم موفق باشین و به هدفتون برسین. @};-

چهارشنبه 18 شهریور1394 - 6:12pm
مدیر کل
مدیر کل

pari نوشته است:

خواهش میکنم. به فلزجو خوش اومدین.
همونطور که در فایل راهنما ذکر شده ؛ هر ایراد اساسی در مدار و همینطور لوپ میتونه به اعلام خطای لوپ منجر بشه. لذا در عین اینکه باید از اصلی بودن ایسی 357 و ترانزیستور BS170 (باید بدون پسوند باشه) و IRF840 اطمینان حاصل کنین ؛ همچنین باید حواستون باشه لوپ موقع بالانس نباید نزدیک فلزات باشه و کابل لوپ هم حتما بررسی کنین مشکل یا اتصالی نداشته باشه. همه اینها میتونه به کویل ارور منجر بشه.

چهارشنبه 18 شهریور1394 - 6:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام مهندس حمید عزیز
یه سوال داشتم اینکه میخواستم ببینم مقاومت لوپ از نظر علمی چه تاثیری کلا حالا رو برد و همینطور کیفیت لوپ داره؟
با تشکر @};-

چهارشنبه 18 شهریور1394 - 6:23pm
مدیر کل
مدیر کل

میزان امپر نهایی که میتونه از لوپ عبور کنه طبیعتا به مقاومت لوپ بستگی داره! مثلا وقتی لوپ 1 اهم هست با توجه به ولتاژ 12 ولت استفاده شده برای پالس ؛ حداکثر جریان عبوری از لوپ میتونه 12 تقسیم بر مجموع مقاومت لوپ و ماسفت باشه که در صورت استفاده از IRF840 با مقاومت 0.85 اهم نتیجه جریانی در حدود 6.5 آمپر خواهد بود. البته ظرفیت لوپ و تنظیم پهنای پالس هم در رسیدن به امپر نهایی تاثیر دارن ولی حدی که عرض شد بهیچ وجه قابل عبور نیست! لذا هر چه مقاومت لوپ و البته ماسفت پایین تر باشه شانس داشتن آمپر بیشتر و میدانی قویتر برای لوپ وجود داره. تنها مشکل برای لوپ با مقاومت کم اینه که نیاز به سیمی ضخیم تر داره و سیم هر چه ضخیم تر باشه لوپ سنگین تر و میزان نویز پذیریش هم بیشتر خواهد شد! لذا با توجه به اینکه برد داخل خاک از حدی بیشتر نمیشه و برای همه دستگاهها هم همین هست ؛ پایین اوردن بیش از حد مقاومت لوپ فاکتور مفیدی نیست.

چهارشنبه 18 شهریور1394 - 6:53pm

سلام خدمت همه ی دوستان
عرض ادب و احترام خدمت مهندس حمید عزیز
من الان قاب لوپ رو ساختم و اسکلت رو کامل کردم
لوپ من 40 هست و میخوام سیم رو بپیچم حالا برای این به نظر شما مهندس من این رو به صورت تخت بپیچم یا عنکبوتی؟ سیم لاکی بهتره یا رشته ای؟ اگه برد تخت بیشتره تخت بپیچم بهتره؟ سیم ها با هم فاصله داشته باشه؟ و نکته ی دیگه هم اینکه آیا از سیم 0.8 استفاده کنم براش یا 0.6 و یا 0.7

راستی یک کابل میکروفنی گیرم اومده که متری 8 هزار تومنه و شیلد استریو هست جنسش حرف نداره و ذخامت مغزی هاش 1 میله انگار اهمی هم نداره !

سوال دیگری هم دارم این که میخوام من دستگاه رو از گردن آویزون کنم به نظر شما مشکلی پیش نمیاد اگه یکم کابل رو بیشتر بگیرم و به جای اینکه روی بدنه باشه به گردن آویزون شه؟
اگه به همه جواب بدین بی شمار ممنون میشم
مهندس حمید خیلی خیلی ممنونم :ymhug: :x :)

چهارشنبه 18 شهریور1394 - 6:57pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
میزان امپر نهایی که میتونه از لوپ عبور کنه طبیعتا به مقاومت لوپ بستگی داره! مثلا وقتی لوپ 1 اهم هست با توجه به ولتاژ 12 ولت استفاده شده برای پالس ؛ حداکثر جریان عبوری از لوپ میتونه 12 تقسیم بر مجموع مقاومت لوپ و ماسفت باشه که در صورت استفاده از IRF840 با مقاومت 0.85 اهم نتیجه جریانی در حدود 6.5 آمپر خواهد بود. البته ظرفیت لوپ و تنظیم پهنای پالس هم در رسیدن به امپر نهایی تاثیر دارن ولی حدی که عرض شد بهیچ وجه قابل عبور نیست! لذا هر چه مقاومت لوپ و البته ماسفت پایین تر باشه شانس داشتن آمپر بیشتر و میدانی قویتر برای لوپ وجود داره. تنها مشکل برای لوپ با مقاومت کم اینه که نیاز به سیمی ضخیم تر داره و سیم هر چه ضخیم تر باشه لوپ سنگین تر و میزان نویز پذیریش هم بیشتر خواهد شد! لذا با توجه به اینکه برد داخل خاک از حدی بیشتر نمیشه و برای همه دستگاهها هم همین هست ؛ پایین اوردن بیش از حد مقاومت لوپ فاکتور مفیدی نیست.

با تشکر از توضیحات زیباتون که قشنگ مطلب رو برام جا انداخت
یه چیز دیگه که شاید البته خیلی سوال مسخره ای باشه :D اینکه آیا میشه مثلا به جای 10 دور پیچیدن سیم از کابل مسی با قطر نیم سانت یا یک سانت اونم فقط یک دور پیچید و به همین نتیجه ای رسید که با سیم مثلا 1در 1 بدست میاد؟

چهارشنبه 18 شهریور1394 - 6:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1318 , 1319 , 1320 , 1321 , 1322 , 1323 , 1324 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 57 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure