نویسنده |
پیغام |
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
alijooon نوشته است: سلام خدمت همه عزیزان سلام خدمت مهندس حمید عزیز و بزرگوار
سیستم من هم راه افتاد bs170دیر به دستم میرسید طاقت نیاوردم و از یه فتsmdاستفاده کردم شمارش هم 2n7002هستش که از روی مادربرد کامپیوتر برداشتم
من از 3نوع357 استفاده کردم 2تاش بسیار بی ثبات و ضعیف بودن و هر دفعه دیلی فرق میکرد فقط یکیش خیلی قوی و با ثبات هست و هر دفعه که بالانس میزنم دیلی13 در میاد
چنتا نکته چهنای پالس خیلی پایین و خیلی بالا کویل شناسایی نمیشه فرکانس های بالا عبارتhi powerمیاد و سیو نمیشه لوپ من375میکروهانری0.9اهم هستش
فیبر مسی دولایه همین فلزیاب رو تو60سانت میزنه من فعلا اصلا و ابدا با تنطیماتش آشنا نیستم
اینم عکس فت smdکه از روی مادربرد برداشتم http://8pic.ir/images/opuslvb4uedjk72v3t3w.jpg
سلام دوست عزیز! این تصویر فت هست یا رگلاتور 12 ؟
|
سه شنبه 17 شهریور1394 - 1:47pm |
|
 |
alijooon
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: علی جان خیلی ممنون از شما. زحمت کشیدین. تنظیمات فیوزی که گذاشتین بنظر من درست هستن فقط تنها تفاوتی که وجود داره اینه که ما در توضیحات هم ذکر کردیم فیوزهای CKSEL باید بصورت 0111 باشه که شما 0110 ذکر کردین. هر چند این تنظیم هم جواب میده ولی 0111 تفاوتی که داره اینه که در ابتدای راه اندازی دستگاه چند میلی ثانیه تاخیر اضافی هم وجود خواهد داشت و به ثبات کلاک میکرو در موقع شروع به کار کمک میکنه. بخصوص چون خازنهای دکوپلاژ این مدار ظرفیتشون بالاست بنظر من خیلی مطمئن تره که از فیوز بیت 0111 برای CKSEL استفاده بشه. سلام استاد 0111هم زدم ولی سرعت میکرو خیلی خیلی زیاد بود طوریکه وقتی میخواستم گزینه ای رو کم یا زیاد کنم به محض زدن کلید، اون گزینه در کثری از ثانیه تا آخر کم یا تا آخر زیاد میشد همچنین اگه میخواستم منو رو بزنم به محض زدن کلید okحدود 10بار منو و خروج از منو اجرا میشد با0111سرعت خیلی زیاد بود طوریکه روشن شدن دستگاه و دمو و محدیدت استفاده اصن دیده نمیشد
|
سه شنبه 17 شهریور1394 - 2:08pm |
|
 |
alijooon
کاربر فعال
|

majid_famali نوشته است: alijooon نوشته است: سلام خدمت همه عزیزان سلام خدمت مهندس حمید عزیز و بزرگوار
سیستم من هم راه افتاد bs170دیر به دستم میرسید طاقت نیاوردم و از یه فتsmdاستفاده کردم شمارش هم 2n7002هستش که از روی مادربرد کامپیوتر برداشتم
من از 3نوع357 استفاده کردم 2تاش بسیار بی ثبات و ضعیف بودن و هر دفعه دیلی فرق میکرد فقط یکیش خیلی قوی و با ثبات هست و هر دفعه که بالانس میزنم دیلی13 در میاد
چنتا نکته چهنای پالس خیلی پایین و خیلی بالا کویل شناسایی نمیشه فرکانس های بالا عبارتhi powerمیاد و سیو نمیشه لوپ من375میکروهانری0.9اهم هستش
فیبر مسی دولایه همین فلزیاب رو تو60سانت میزنه من فعلا اصلا و ابدا با تنطیماتش آشنا نیستم
اینم عکس فت smdکه از روی مادربرد برداشتم http://8pic.ir/images/opuslvb4uedjk72v3t3w.jpg
سلام دوست عزیز! این تصویر فت هست یا رگلاتور 12 ؟ دوست گرامی این یه فت هست و smdهستش و چونbs170 نداشتم و خیلی دیر به دستم میرسید اومدم طبق دیتاشیت این قطعه رو بجایbs170استفاده کردم رگولاتور ها معمولا ایستاده هستن و بزرگ هستن.شما لیست قطعات رو خوب مطالعه بفرمایید. من با کمک ذره بین عکس این قطعه رو گرفتم و الا این قطعه خیلی کوچیکه و با چشم بخوبی دیده نمیشه
|
سه شنبه 17 شهریور1394 - 2:16pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

alijooon نوشته است: سلام استاد 0111هم زدم ولی سرعت میکرو خیلی خیلی زیاد بود طوریکه وقتی میخواستم گزینه ای رو کم یا زیاد کنم به محض زدن کلید، اون گزینه در کثری از ثانیه تا آخر کم یا تا آخر زیاد میشد همچنین اگه میخواستم منو رو بزنم به محض زدن کلید okحدود 10بار منو و خروج از منو اجرا میشد با0111سرعت خیلی زیاد بود طوریکه روشن شدن دستگاه و دمو و محدیدت استفاده اصن دیده نمیشد
خب این مساله خیلی عجیبیه که تا حالا ندیدم! شما اگر کریستال رو 20 مگاهرتز گذاشته باشین سرعت نهایی عملکرد برنامه و تمام تایمنیگها باید بر اساس سرعت 20 مگاهرتز کریستال باشه. ما اصلا سرعتی فراتر از این نمیتونیم برای این میکرو داشته باشیم! حالا شما باز هم تست کنین شاید اشتباه از شما بوده. اگر باز هم اینطور بود دیگه باید گفت پروگرامر 2000 کلا نمیتونه این میکرو رو بدرستی پروگرام کنه. چون فیوزبیت CKSEL=0111 چیزی هست که در مدل فیوزبیتهای ذکر شده ما رعایت شده و داره بدرستی و طبق دیتاشیت میکرو کار میکنه. واقعا هیچ دلیلی نداره با یک پروگرامر خاص وضعیت به صورت دیگری باشه مگر اینکه برنامه اون پروگرامر ایراد داشته باشه و خصوصیات ویژه میکروی اتمگا 328 رو بدرستی نشناسه.
|
سه شنبه 17 شهریور1394 - 2:17pm |
|
 |
mpoo
|
سلام مهندس خسته نباشی من تو کاوشی که دیروزداشتم یه موردی که بود موقع سنس عدد تفکیک واسه چند لحظه ثابت میموند و باعث اشتباه اپراتوری میشد یه مورد دیگه طبق گفته شما بعضی مواقع با وجود اعلام غیر اهن عدد تفکیک اهن منفی بود مورد این بود که این عدد منفی با وجود اینکه خیلی بزرگ بود باز غیر اهن اعلام میشد بازم ممنون .ضمنا اعداد دستگاه من A243 B 606 C 808
|
سه شنبه 17 شهریور1394 - 3:19pm |
|
 |
danesh
کاربر فعال
|
منم از پروگرام 2000استفاده کردم جالب اینه که خیلی خیلی کند شده
|
سه شنبه 17 شهریور1394 - 3:21pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
mpoo نوشته است: سلام مهندس خسته نباشی من تو کاوشی که دیروزداشتم یه موردی که بود موقع سنس عدد تفکیک واسه چند لحظه ثابت میموند و باعث اشتباه اپراتوری میشد یه مورد دیگه طبق گفته شما بعضی مواقع با وجود اعلام غیر اهن عدد تفکیک اهن منفی بود مورد این بود که این عدد منفی با وجود اینکه خیلی بزرگ بود باز غیر اهن اعلام میشد بازم ممنون .ضمنا اعداد دستگاه من A243 B 606 C 808 خواهش میکنم. اعداد 3 گانه شما بد نیستن ولی فاصله عدد دوم و سوم حدود 200 تاست که به نسبت خیلی زیاده! باید ببینید علتش چی میتونه باشه. وگرنه عدد اولتون جوری هست که تفکیک درست جواب بده. ثابت موندن عدد تفکیک برای چند لحظه یا بخاطر این هست که فلز از لوپ فاصله زیادی داره و یک لحظه تفکیک میاد و دیگه محاسبات کامل نمیشه و یا اینکه فلز بصورت ناگهانی خیلی به لوپ نزدیک میشه. در هر دو صورت اطلاعات تفکیک اعتبار زیادی نداره. موردی هم که میتر آهن منفی با رقم زیاد نشان میده ولی غیر آهن اعلام میشه معمولا بخاطر کوچک بودن هدف هست و در بیشتر موارد هم غیر آهن هست که دستگاه هم همینو اعلام میکنه.
|
سه شنبه 17 شهریور1394 - 3:27pm |
|
 |
mpoo
|
ممنون مهندس واسه پاسخ فنی و کاملتون
|
سه شنبه 17 شهریور1394 - 5:52pm |
|
 |
مهصن
|
سلام دوستان این کابل برای رابط لوپ و دستگاه مناسبه؟ قطر کابل 0.7 میباشد
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
روزانه هزاران انسان به دنیا می آیند… اما انسانیت در حال انقراض است
|
سه شنبه 17 شهریور1394 - 5:59pm |
|
 |
mohsen90
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: دوست عزیز اگر مدار شما مشکلی نداشته باشه که فقط با تغییر تنظیمات خیلی برد کم و زیاد نمیشه! در خصوص مدار شما وقتی میفرمایین 357 تقلبی هست باید قبل از هر چیز نوع اصلیشو به کار ببرین. نوع تقلبی هیچ حساب و کتابی نداره و بردش هم قطعا کمتر از نوع اصلی هست. ممنون مهندس حمید به خاطرپاسختون .دیگه نمی تونم به 357 فلزی هم اعتماد کنم به خاطر همین ازای سی 3130استفاده کردم که با تنضیمات پیش ورز با لوپ60 سکه 500تومنی رو 50سانت وفیبر مسی 5*10 رو80سانت وسینی استیل 22سانتی رو 120 سنس میکنه واعداد سه گانه به ترتیب 320و706و826است وحذف اهن هم از 2 شروع میشه به نظرشما ای سی 357 نسبت به 3130می تونه قدرت بیشتری بده ....  بازم ممنونم از مدار خوبتون دیگه از مدارات انالوگ خسته شده بودم 
|
سه شنبه 17 شهریور1394 - 6:28pm |
|
 |
|