انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 16 تیر1404 - 12:55am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1310 , 1311 , 1312 , 1313 , 1314 , 1315 , 1316 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
بله میشه استفاده کرد و در این صورت 15 سلول نیکل متال هیدرات کفایت میکنه. اما مشکلی که هست اینه که اولا قیمتش در مجموع شاید حتی بیشتر از سایر انواع باطری در میاد و در ثانی شارژ این باطری ها زمان بیشتری لازم داره و ثالثا حجم و وزن قسمت باطری نسبت به نوع لیتیوم خیلی بیشتر میشه! از این جهات زیاد باطریهای مناسبی نیستن. وگرنه برای کارکرد مدار هیچ مشکلی نداره.

ممنون مهندس حمید و mhak عزیز
چون 20 تا باتری قلمی و شارژرشونو داشتم به این خاطر گفتم. پس 2 تا از این باکس باطری ها کارو راه میندازه.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 15 شهریور1394 - 1:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

shadabad نوشته است:
shadabad نوشته است:
این که شکی درش نیست توضیحات مهندس عالیه
ولی من چون زمینه ای از اپراتوری و حذف و تفکیک و اینا ندارم مطلب خوب برام جا نیفتاده اگه با مثال یکی توضیح بده خیلی خوب میشه :D ;;)
@};-

آقا هیشکی که جواب نداد خودم یه توضیح کوچیکی میدم شما ببینید درست فهمیدم :D
تفکیک اینه که مثلا از یه درجه ای توو تنظیمات دیگه آهن و مس و مفرغ و غیره رو از طلا تفکیک میکنه؟
یعنی دیگه فقط برای طلا واکنش نشون میده؟
یا اینکه فقط آهن رو از بقیه فلزات مثل مس و مفرغ و طلا و غیره جدا میکنه؟
@};- ممنون

خب اینکه خیلی واضحه حذف اهن اسمش روشه اهن رو حذف میکنه اما اگه درجه ی این تنظیم از حدی بالاتر گذاشته بشه به نسبت تمام فلزات رو حذف میکنه

یکشنبه 15 شهریور1394 - 1:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

mhak نوشته است:
shadabad نوشته است:
shadabad نوشته است:
این که شکی درش نیست توضیحات مهندس عالیه
ولی من چون زمینه ای از اپراتوری و حذف و تفکیک و اینا ندارم مطلب خوب برام جا نیفتاده اگه با مثال یکی توضیح بده خیلی خوب میشه :D ;;)
@};-

آقا هیشکی که جواب نداد خودم یه توضیح کوچیکی میدم شما ببینید درست فهمیدم :D
تفکیک اینه که مثلا از یه درجه ای توو تنظیمات دیگه آهن و مس و مفرغ و غیره رو از طلا تفکیک میکنه؟
یعنی دیگه فقط برای طلا واکنش نشون میده؟
یا اینکه فقط آهن رو از بقیه فلزات مثل مس و مفرغ و طلا و غیره جدا میکنه؟
@};- ممنون

خب اینکه خیلی واضحه حذف اهن اسمش روشه اهن رو حذف میکنه اما اگه درجه ی این تنظیم از حدی بالاتر گذاشته بشه به نسبت تمام فلزات رو حذف میکنه

آره اینو فهمیده بودم
پس یعنی آهن رو حذف میکنه ولی مس و مفرغ و طلا رو میشناسه؟

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

یکشنبه 15 شهریور1394 - 1:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
آره اینو فهمیده بودم

خب شماعدد حذف اهن رو تا حدی بالا میبرین که فلزات اهنی رو به صورت مقطع حذف میکنه یعنی صدا قطع و وصل میشه در این حالت یک درجه به حذف اهن اضافه میکنین که این درجه بهترین درجه برای هر دستگاهی هست اگه بالاتر از این درجه بذارین ممکنه فلزات غیر اهنی رو هم حذف کنه اگه پایینتر بذارین ممکنه بعضی از فلزات اهنی رو در بعضی شرایط نتونه حذف کنه

یکشنبه 15 شهریور1394 - 1:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

mhak نوشته است:
نقل قول:
آره اینو فهمیده بودم

خب شماعدد حذف اهن رو تا حدی بالا میبرین که فلزات اهنی رو به صورت مقطع حذف میکنه یعنی صدا قطع و وصل میشه در این حالت یک درجه به حذف اهن اضافه میکنین که این درجه بهترین درجه برای هر دستگاهی هست اگه بالاتر از این درجه بذارین ممکنه فلزات غیر اهنی رو هم حذف کنه اگه پایینتر بذارین ممکنه بعضی از فلزات اهنی رو در بعضی شرایط نتونه حذف کنه

دوست عزیز مچکرم از پاسخت @};-

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

یکشنبه 15 شهریور1394 - 1:57pm

محل اقامت: کرج
آقای مدیر محترم اگر نیست شما از ایجاد این بحث کمک به دیگرانه پس چرا بنده برای. تایید سوالم چهارروز باید منتظر باشم و عمو انتظار بکشم، ونه اگر مردم ازاریه باز حداقل ثبت نامانوس جمع کنیین تا مردم نفرینتون نکنم

اینم جیمیلم منتظر جوابمون،،،،
Www.vahidariya10@gmail.com

انسانهای ساده را احمق فرض نکنید.
باور کنید آنان خودشان نخواستند هفت خط باشند.

یکشنبه 15 شهریور1394 - 3:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

وحید آریا نوشته است:
آقای مدیر محترم اگر نیست شما از ایجاد این بحث کمک به دیگرانه پس چرا بنده برای. تایید سوالم چهارروز باید منتظر باشم و عمو انتظار بکشم، ونه اگر مردم ازاریه باز حداقل ثبت نامانوس جمع کنیین تا مردم نفرینتون نکنم

http://Www.vahidariya10@gmail.com

وحید جان ماکه نفهمیدیم چی گفتی.خداییش اینقدر غلط املایی و جمله بندی بدی داری که ادم فکر میکنه داره یه نسخه گنج را رمز گشایی میکنه.

یکشنبه 15 شهریور1394 - 4:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

[-(
behnam karami نوشته است:
وحید آریا نوشته است:

وحید جان ماکه نفهمیدیم چی گفتی.خداییش اینقدر غلط املایی و جمله بندی بدی داری که ادم فکر میکنه داره یه نسخه گنج را رمز گشایی میکنه.

=)) =)) :D

یکشنبه 15 شهریور1394 - 10:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

وحید آریا نوشته است:

دوستمون فکر کنم زبان فارسی بلد نیستند و با ترنسلیت معنی می کنند و کپی می کنند :D

یکشنبه 15 شهریور1394 - 11:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
ganbari نوشته است:
وحید آریا نوشته است:

دوستمون فکر کنم زبان فارسی بلد نیستند و با ترنسلیت معنی می کنند و کپی می کنند :D

"نامانون"یعنی ناموس ان به احتمال قوی
من که همین یه کلمه رو تونستم ترجم کنم :p

دوشنبه 15 شهریور1394 - 12:05am
YIM
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1310 , 1311 , 1312 , 1313 , 1314 , 1315 , 1316 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 249 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure