mohammadiraj نوشته است:
خدایش ما رو چه به مدار مونتاژکردن
زدیم تمام خونه رو به ... کشیدیم
اسید و ریختیم تو یه ظرف شیشه ای گفتم زودتر عمل کنه چیکارش کنم گفتم یه مقدار گرم ش کنم

گذاشتمش رو اجاق
یهو شیشه گفت پوق
لامصب چقدرم کثیفه

خدای کسی اگه تجربه داره برای از بین بردن این زردیا یه راهنمایی کنه فردا دخلمو میارن
دوست عزیز بلا دور باشه!

امیدوارم بیشتر مراقب باشین تا از این جور مسائل پیش نیاد. البته بحث تجربه در زدن
فیبر مطرحه. اگر از من بپرسین باید عرض کنم اولا ظرف شیشه ای برای اینجور کارها یک مقدار خطرش بیشتره! ظرف پلاستیکی مستعمل و ترجیحا در دار و شفاف به اعتقاد من بهترین گزینه هست.
فیبر هم باید بطور کامل درونش جا بشه. مقدار اسید رو هم طبق دستورالعمل استفاده کنین. نباید بیش از حد رقیق یا بیش از حد غلیظ در بیاد. بستگی به جنس اسیدش داره. در مورد حرارت هم اگر سرد باشه بهتره تا اینکه خیلی داغ باشه!!! داغ بودن اسید هم خطر داره و هم ممکنه قبل از حل شدن قسمتهای مس اضافی به پوشش لیزری یا جاهای ماژیک کاری شده لطمه بزنه و
فیبر خوب در نیاد. سرد بودن اسید فقط زمان اسید کاری رو چند دقیقه طولانی تر میکنه. بهترین دما بنظر من در حد ولرم هست. در موقع اسید کاری هم اصلا عجله نکنین. حدود 10 دقیقه زمان لازم دارین و در این مدت باید ظرف رو به آرامی تکان بدین. طرف سیمکشی
فیبر هم باید حتما به سمت بالا باشه! سطح اسید هم باید حدود 1 سانت بالاتر از
فیبر باشه.
در مورد زردی اسید اگر روی پارچه و فرش ریخته باشه متاسفانه راهی نداره! اسمش اسید هست دیگه. ولی اگر روی زمین و سطوح سرامیکی و نظیر اون ریخته باشه با انواع شوینده های قوی یا جرمگیر پاک میشه.