حمید نوشته است:
خسته نباشین.
در مورد سیستم تفکیک فلزجو توضیح مفصلی در راهنما قید کردم که باید با دقت مطالعه کنین. در حالت کلی بنظر من بهتر هست حذف آهن خاموش باشه و خودتون وضعیت تفکیک رو از روی FERRO , ID بررسی کنین. در غیر این صورت بسته به شرایط مدار و کویل باید با فلزات کاملا آهنی درجه حذف آهن رو تنظیم کنین. فلزاتی که کاملا آهنی نیستن مثل برخی انواع استیل که جذب آهنربا میشه یا حلبی که روکش قلع داره بدلیل اینکه کاملا آهنی نیستن تفکیکشون کمی با آهن خالص فاصله داره. البته قبل از هر چیز باید اعداد 3 گانه درست باشن و همینطور ID برای سکه 500 تومنی دور و بر 40 باشه. در این صورت مشخص میشه دستگاه قابلیت تفکیک صحیح رو داره.
برای 357 فلزی نیاز به هیت سینک نیست چون فشار خاصی هم روش نیست و فقط ممکنه اندکی گرم بکنه. لذا گذاشتن هیت سینک فقط میتونه سبب نویز پذیری بشه.
در مورد دیلی هم همونطور که در راهنما توضیح دادم ما دو دیلی داریم. یکی دیلی خودکار کویل که موقع بالانس نشون داده میشه و معمولا باید دور و بر 20 باشه. دومی هم دیلی دستی هست که خودتون تنظیم میکنین. اگر دیلی خودکار 10 بوده باشه نشون میده اشکالی وجود داره.
درود بر شما استاد گرامی.سپاس بابت پاسختون.
در مورد تفکیک امروز کلی تو انجمن گشتم و خیلی چیزا رو فهمیدم.
اعداد سه گانه روی دستگاه A106 B291 C435 هست
یه ایسی tl071 تو خونه داشتم نو هم بود گذاشتم جای lf357 کار کرد ولی بازم تفکیک مشکل داشت و اعداد سه گانه A165 B260 C360 زد.
یه ایسی lf357n داشتم گذاشتم روی دستگاه قبلا گذاشته بودم دستگاه کار میکرد تست تفکیک نگرفته بودم اما الان ارور کوئیل میده.برا ارور کوئیل قبلی کل قطعات رو نو کردم حتی میکرو و ایسی lf357h ولی BS170 رو از یه مغازه خریدم به همراه دوخازن تانتالیوم ۱۰۰میکرو حس میکنم bs170 تقلبی هست حالا 2n7000 میگیرم برعکس میذارم رو برد ببینم چی میشه.
سپاس از راهنمایی و صبوری شما استاد گرامی.