|
|
ثبت نام • • ورود
|
|
|
|
تاریخ : شنبه 20 تیر1405 - 12:08pm
|
فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI
| نویسنده |
پیغام |
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 1:43pm پست: 756 محل اقامت: Persian
|
البته در صفحه قبلی که پاسخ هوش مصنوعی ۲ تا هستن هر دو تا هوش مصنوعی جمینای هست فقط رفرش کردم که دو پاسخ جالب داد که گفتم هر دو پاسخ اشتراک بذارم جالب باشه و به یک جمع بندی برسیم در زیر هم نظر هوش مصنوعی چت جی بی تی که کامل تر و جامع تره
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک ، راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت)
|
| جمعه 18 تیر1405 - 2:25am |
|
 |
|
مغناطیس
|

درود به مهندس حمید گرامی و اعضاء فعال فلزجو.از شما دوست گرامی هم به خاطر این مقایسه نظرات بنده و مهندس حمید توسط چت جی بی تی سپاسگذارم.ایده جالبی است.اما توجه داشته باشید که هوش مصنوعی در دنیای واقعی ما انسانها نیست و نیازها و اهداف ما را نمی داند.وقتی هم که هدف مشخص نباشد پس راه را نیز تشخیص نمی دهد.بنده فقط می خواهم عمق کاوش را زیادتر کنم.تفکیک فعلا مهم نیست.فقط بتوانم قانون بیو ساوار را اجرا کنم کافی است.جناب مهندس حمید از دیدگاه ساخت فلزیاب متعارف کاربردی موضوع رل بررسی می فرمایند.ونظرات ایشان کاملا صحیح است.بنده در پی شکستن رکورد قدرت پالس هستم.تا حدی علت کم بودن حساسیت و عمق زنی در پی افزایش دو یا چند برابری جریان کویل را حدس می زنم.شاید خود قطعه نیمه هادی ماسفت درجه عایق بودنش در زمان خاموشی بعد از پالس، کافی نیست و جریان موج سینوسی میرا شونده مانند عبور از یک خازن رفتار می کند و ولتاژ فلای بک نمی تواند به مقدار متناسب با افزایش جریان کویل و ماسفت بالاتر برود.پس بایستی به دنبال یک سوییچ باشیم که در حالت خاموشی شبیه مقاومت بینهایت مانند خلاء باشد.الان متوجه شدیم که ماسفت با مقاومت بین سورس و درین بسیار بالاتر به کار ما می آید و نه برعکس آن.یک راه سری کردن چند ماسفت با هم است و برای عبور جریان به مقدار زیاد هم ناچار به افزایش ولتاژ تغذیه این ماسفتهای سری شده با کویل هستیم.لطفا جناب مهندس و دیگر دوستانی که مسلط به Pspice هستند این مکاشفات بنده را شبیه سازی کنند و نتیجه را برای دوستان فلزجو به اشتراک بگذارند.اینجا محفل علم است پس از مکاشفات عجیب و غریب تعجب نکنید و در بیان آنها خجالت نکشید.بسیار سفر باید کرد تا پخته شود خامی.
|
| جمعه 19 تیر1405 - 11:10pm |
|
 |
|
چه کسی آنلاین است؟ |
کاربران حاضر در این انجمن: danialma , Google , Majestic12 و 256 مهمان |
|
در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید
|
انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای
پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی
و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب -
best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure
|