نویسنده |
پیغام |
معین
کاربر حرفه ای
|
درود به همه و تبریک سال نو ...از مدیران سایت خواهش میکنم فکری به حال این مشکل بکنن ..با اینکه گوشی من گلکسی اس 4 هست و قبلا مشکلی نداشتم برای خواندن مطالب .الان وقتی وارد سایت میشم .فقط نصف سمت راست صفحه رو بالا میاره ...چند شبه امتحان کردم با مرورگر های مختلف فایده نداشت ..لطفا کمک کنید
|
چهارشنبه 5 فروردین1393 - 3:10am |
|
|
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
معین نوشته است: درود به همه و تبریک سال نو ...از مدیران سایت خواهش میکنم فکری به حال این مشکل بکنن ..با اینکه گوشی من گلکسی اس 4 هست و قبلا مشکلی نداشتم برای خواندن مطالب .الان وقتی وارد سایت میشم .فقط نصف سمت راست صفحه رو بالا میاره ...چند شبه امتحان کردم با مرورگر های مختلف فایده نداشت ..لطفا کمک کنید سلام دوست عزیز از مرورگر opera mini استفاده کن و در قسمت تنظینات گزینه single column view را on کن موفق باشید
|
چهارشنبه 6 فروردین1393 - 7:26am |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
سلام بله درسته منم با اپرا مینی میومدم که با مشکل نصف صفحه برخورد کردم رفتم تو تنضیماتش نمای تک ستونی رو روشن کردم درست شد
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
چهارشنبه 6 فروردین1393 - 10:59am |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
درود بر همگی. من با اقا مجتبی قبل از زدن این تاپیک صحبت کردم گفت ک مشکلی نداریم فلان.. الانم با اپرا مینی اومدم سایت، اگ بخوایم با ی مرورگر دیگه بیایم نمیشه و نصف صفحه باز میشه، فیل شکن قبلیم ک باهاش وارد میشدم خیلی قویتر از اپرا هستش اگ بشه کاری کرد ک درست بشه این مشکل عالی میشه
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
چهارشنبه 6 فروردین1393 - 11:30am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوستانی که روی موبایل مشکل داشتن الان چک کنن باید درست شده باشه. اگر باز هر مشکل دیگه ای احیانا هست سعی کنین از صفحه موبایل یا تبلت خودتون عکس بگیرین که بشه متوجه شد مساله چیه.
|
چهارشنبه 6 فروردین1393 - 2:16pm |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
سلام انگار درست شده مشکلی نیست ممنون با تشکر
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
چهارشنبه 6 فروردین1393 - 9:06pm |
|
|
معین
کاربر حرفه ای
|
ممنون از دوستان ...الان مشکل حل شده ...سپاسگذار
|
پنج شنبه 6 فروردین1393 - 2:09am |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
سورنا نوشته است: درود بر همگی. من با اقا مجتبی قبل از زدن این تاپیک صحبت کردم گفت ک مشکلی نداریم فلان.. الانم با اپرا مینی اومدم سایت، اگ بخوایم با ی مرورگر دیگه بیایم نمیشه و نصف صفحه باز میشه، فیل شکن قبلیم ک باهاش وارد میشدم خیلی قویتر از اپرا هستش اگ بشه کاری کرد ک درست بشه این مشکل عالی میشه سلام اخی راهتمون کردین!!! سورنا جان اگه میشه فیل شکن قبلیت رو بزار یا برام بفرست تا ما هم حالشو ببریم،ممنون
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
پنج شنبه 7 فروردین1393 - 10:36pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
درود. حمید جان مرسی لطف کردی الان درست شده اعصابمونم اروم.. کیهانجم عزیز من با گوشی میام سرعت اینترنتم جالب نیست ببینم میشه بزارمش چشم حتما اینکارو میکنم.
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
پنج شنبه 7 فروردین1393 - 11:53pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
داداش الان هرکاری میکنم نمیشه حجمش بیشتر از 10 مگابایته آپ نمیشه.. اسمش هست پافین بروزر.. از نت دانلود کن ولی آخرین ورژنش رو. خیلی پرقدرته
|
جمعه 7 فروردین1393 - 12:01am |
|
|
|