نویسنده |
پیغام |
ariya
استاد - مدیر
|
در اینجامیتونید شیوه استفاده از اهن ربا در یک نوع انتن رو مشاهده کنید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
mantera
|
شنبه 26 اسفند1391 - 2:26pm |
|
|
reza vir
استاد نقطه زنی
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 اسفند1391 - 8:50am پست: 346 محل اقامت: مازندران
|
مهندس جان در قسمت بالای درایو های نوری هم دو عدد وجود داره و درون هارد کامپیوتر هم یه 8 سانتیش موجوده اما یه چیز جالب دوستان چطور باید قطب های منفی مثبت آهنربای نودیوم رو تشخیص بدن ؟؟؟؟
دوستان جديد پيدا کنيد اما دوستان قديمی را هم حفظ کنيد، اينها نقره و آنها طلا هستند.
|
چهارشنبه 14 فروردین1392 - 2:30pm |
|
|
reza vir
استاد نقطه زنی
|
بنظر من فقط با یه آهنربای دیگه که قطبهاش روی اون نوشته میشه البته راه های دیگه آسونتری باید باشه هرچی فکر میکنم به ذهنم نمیرسه ؟؟؟؟
دوستان جديد پيدا کنيد اما دوستان قديمی را هم حفظ کنيد، اينها نقره و آنها طلا هستند.
|
چهارشنبه 14 فروردین1392 - 2:34pm |
|
|
مسعودکاشف
|
سلام دوستانی که کلاس 5ابتدائی رو پاس کرده باشن میدونن از رو شمال جنوب مغناطیسی زمین
|
پنج شنبه 29 فروردین1392 - 2:12pm |
|
|
berenj
|
با قطب نما میشه مانند قسمت ساخت آنتنها به صورت علمی
|
پنج شنبه 29 فروردین1392 - 3:18pm |
|
|
reza vir
استاد نقطه زنی
|
مسعودکاشف نوشته است: سلام دوستانی که کلاس 5ابتدائی رو پاس کرده باشن میدونن از رو شمال جنوب مغناطیسی زمین خوب برادر شما پنجم رو پاس کردین میدونید لطفا کامل توضیح دهید .
|
پنج شنبه 29 فروردین1392 - 4:01pm |
|
|
reza vir
استاد نقطه زنی
|
کاشف جان اگه آهنربای نودیوم رو دیده باشی متوجه میشی مواد تسکیل دهنده و خاصیت مغناطیسیش با آهنربا های 2 قطبی فرق میکنه زمانی که با یک آهنربای دو قطبی که به گفته شما قطب N و S داره و به شمال و جنوب حساسه تست شد هم سمت شمال و هم جنوب آهنربای نودیوم رو جزب میکنند به این صورت که انگار یک آهن است در صورتی که این آهنربا از مواد پور شیمیایی خاصی تولید شده اگه خوردش کنی متوجه میشی بنظر من این ماده شیمیایی رو طوری بار دار کردن که هر دو قطب رو درون خودش داره سوال من برای همین بود . البته نگران نباش قول میدم پنجم رو زودتر پاس کنم تا سوالهای پیشو پا افتاده نپرسم .
|
پنج شنبه 29 فروردین1392 - 4:16pm |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
سلام اقا رضا منم تا تصمیم کبری بیشتر نخوندم اما این اهنربا مثل اونا که قطب ان و اس داشته باشند نیست اونا مخالف رو جذب میکنند موافق رو دفع اما اینا براشون فرقی نداره همدیگرو جذب میکنند رو به هر سمتی که باشه چه موافق چه مخالف برای همینکه سخته با تشکر
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
پنج شنبه 29 فروردین1392 - 6:34pm |
|
|
ali652
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 15 فروردین1392 - 4:37pm پست: 258 محل اقامت: کرمانشاه
|
سلام.آقا ی سوال : آهنربای نودیوم رو میشه از سی دی های صوتی که سری اول سی دیها (که قادر به پخش فقط صوتی نه چیز دیگه یا حتی ام پی تری ) میباشند تهیه کرد.؟؟آخه دستگاه ضبط و سی دی قدیمی تو انباری داریم که در شرف دور انداختن هستش.ممنون
|
جمعه 30 فروردین1392 - 12:53pm |
|
|
reza vir
استاد نقطه زنی
|
تو اکثر وسایل لنز دار موجوده البته تو قسمت بالایی سی دی رامها هم موجوده و تو قسمت هد هارد کامپیوتر هم موجوده .
|
شنبه 31 فروردین1392 - 8:30am |
|
|
|