ali652 نوشته است:
سلام عزیزان در مورد
ردیاب فنری نظرتون چیه؟واقعیت اینه من تازه در موردش شنیدم.کلی تعریفش رو میکردن.ممنون میشم اگه عزیزی اطلاع دارهراهنمایی کنه.همون که
دو رشته فنر هست و از
دو طرف
دو نفر میگیرن اونو و مسیر رو نشون میده .البته فیلمش هست که بهتر میشه متوجه شد.

دوست من بنده همین
ردیاب دو نفره فنری رو چندسال پیش خریداری کرده بودم
دو میلیون و پانصدهزار تومان که به تاکید یکی از
دوستانم خریداری کردم که از همین شرکت کلاهبردار کا ایکس اس KXS بعداز حفاریهای فراوان به این نتیجه رسیدیم که این دستگاه فقط حفره میزنه و لونه موش و هرچی که فکر کنی جز دفینه . چون وقتی که دستگاه طوری طراحی شده بود تو کاتالوگش میگفت فقط طلا و نقره یعنی چی؟ اصلا سلکتور هم نداشت که بخوایم انتخاب کنین طلا رو بزنه و نقره رو نزنه یا باالعکس خب ایا بنظر شما مثلا طلا فرکانسش پنج و نیم کیلو هست و نقره مثلا هشت کیلو ایا مابین این فرکانس اشغالهای دیگه هم نیست تو زمین که ایندستگاه پیدا کنه ؟ حتی صد هرتز هم فرکانس تغییر کنه انتن میره به یه سمت دیگه چه رسد به چندین کیلو من موندم چرا این مدل رو طراحی کردند و سر مردم بدبخت رو کلاه میذارند اگر خوب به حرفهای من توجه کنین متوجه میشین من چی گفتم .
جالب اینجاست میخواستم پسش بدم حتی حاظر نبودند با پانصدهزار هم پس بگیرند و بعد از
دو بار تلفن زدند به این شرکت که تو گرگان تشریف داشتند منظورم نمایندگیشون بهم فوحش دادند و دیگه جواب تلفن منو ندادند فقط یه بار بهم گفت میخوای از دست خطا راحت بشی یه سکه طلا بنداز
دو متر اونطرفتر همین که خودم هم می
دونستم . اینم از دستگاههای شرکتی .
یه
دوست دیگه من یه ایکس 5000 خرید مال شرکت اوکی ام بود فکرکنم 45 هزار یورو یعنی
دویست میلیون بابتشون پول دادند بعد از شش ماه اموزش و
دوندگی همش خطا گرفتند و کل این
دویست میلیون رفت هوا و اخرش اومدن پیش من و بولا میگفتند چرا زودتر ندیدیمت و حاظر بودند برای
ردیاب ما بیست میلیون هم بدند اما من گفتم قیمت این دستگاه رو من یک میلیون گذاشتم و برای همه تا الان یکسانه و تعجب کردند که نکنه این بدرد نمیخوره که میگه یک میلیون اما بعداز صحبتهای من به این نتیجه رسیدن داستان از چه قراره