میکرو جان امیدوارم در ساخت و استفاده از این گیرنده VLF موفق باشین بخصوص با توجه به آیسی تولید ملودی UM66 لحظات مفرحی رو براتون پیش بینی میکنم!
در مورد دیود 1 که OA91 هست ؛ این یک دیود ژرمانیومه که بصورت دیود شیشه ای بزرگ بی رنگ با یک حلقه خط مشکی ؛ آبی یا قرمز در یک طرفش وجود داشته! متاسفانه امروزه این نوع دیود های ژرمانیوم که بسیار در دریافت و آشکار سازی امواج ضعیف رادیویی خوب عمل میکردن ؛ دیگه کمیاب هستن. هر چند شبیهش رو بهتره از رادیو و تلویزیونهای قدیمی در اوراقی ها پیدا کنین ؛ ولی بهرحال تنها دیودی که الان در بازار پیدا میشه و مشابهش هست 1N60 هست.
در مورد دیودی که بصورت 6V1 مشخص شده ؛ دیود زینر 6.1 ولت هست که در بازار وجود داره. اگرم دقیقا این مقدار نبود فکر نمیکنم استفاده از دیود زینر 6 ولت بجاش مشکلی داشته باشه.
خازنهایی که مشخص کردین بعنوان تنظیم فرکانس گیرندگی در سیستم رزونانس مدار هستن که با سلکتور تعویض میشن تا فرکانس دریافت عوض بشه. نکته مهم این هست که تک تک این خازنها باید از ثبات بسیار بالا برخوردار باشن. پس مقادیر پایین تر حتما از نوع ام کا تی باشه خیلی بهتره. دو مقدار 20 میکرو و 200 میکرو رو هم میتونین تانتالیوم بذارین. برای 20 میکرو 2 تا 10 میکرو و برای 200 میکرو هم 2 تا 100 میکرو تانتالیوم رو با هم موازی کنین.