طلا نوشته است:
مهندس میدونم باعث میشه فکر کنید بنده دارم اغراق میکنم اما مدارم با این پیکر بندی سیگنال میگیره !!!

البته بعنوان یک فلزیاب از فرستنده ینی مدار و ساختار اصلا رفتار متفاوتی دارن . حالا تو تاپیک خودم اینو توضیح میدم خودتون مشاهده کنید ، چجوریه ... اگه خیلی دیگه بحث پیچیده شد تو تاپیک دیگر که داریم بحث میکنیم فیلم قرار میدم واضح که دیگه لا اقل شکی نمونه
ممنونم
بحث اغراق نیست بلکه بحث جواب دادن و ندادن هست! شما با افزایش زیاد مقدار مقاومتهای امیتر در کنار حذف
خازنهای 560 پیکو همون تقویت 100 برابری مجموع طبقه دوم و سوم رو عملا خنثی کردی. حالا اگر سیگنالی هم بگیره طبیعیه که باید خیلی قویتر باشه تا آشکارسازی بشه. بعلاوه اینکه چون مدار بشدت تضعیف میشه ؛ به میزان بسیار بیشتری سیگنال اسیلاتور در میکسر ورودی نیاز هست تا ولتاژ خروجی رو به حد مطلوب برسونه! این هم از جهت دیگری باعث میشه حساسیت ترانزیستور اول به سیگنالهای بیرونی به شدت کاهش پیدا کنه. لذا از نظر الکترونیکی و بصورت مبنایی و الفبایی طبیعی هست که جواب نمیده. چیز شانسی و احتمالی هم نیست که من شک داشته باشم!
این نوع مدارات فلزیاب نیستن و بحث یون یاب هم با فلزیاب کلا متفاوت هست. با فرستنده و گیرنده رادیویی هم اگر میشد فلزیاب ساخت مطمئن باشین این همه شرکت معتبر نظیر مینلب و گرت و فیشر و وایتز و لورنز و جمینی و ... با دهها سال تجربه و اعتبار جهانی حداقل یکیشون یک مدل فلزیاب با این روش تولید کرده بود! با فرستنده و گیرنده رادیویی فقط میشه بازتاب موج رو دریافت کرد که مختص فلز نیست و حالت فلزیابی نداره. همونطور که پیشرفته ترین نوعش یعنی GPR فلزیاب نیست! حالا اگر بعضی نوابغ گمنام داخلی با انواع رنگارنگ ماجول مخابراتی و آنتن ادعای ساخت فلزیاب دارن در عمل دارن کلاهبرداری انجام میدن. گرفتن بازتاب موج رادیویی از در و دیوار و سنگ و موزاییک و غیره که در خیلی از این فیلمها شاهد هستیم اسمش فلزیابی نیست!!!
دوست عزیز اتفاقا شما اصلا بحث پیچیده ای مطرح نمیکنی. یک سری مسائل ساده بدون منطق الکترونیک که سر و تهش با هم سازگاری نداره. شما حتی محاسبه و شبیه سازی ترانزیستوری رو هم بلد نیستی تصور میکنی بتای 500 اولی در دومی ضرب میشه و به همین سادگی هست؟! حالا بفرض اینطور هم بود آیا 500 ضربدر 500 میشه 2500 ؟؟!! حداقل در حد چهار عمل اصلی یه حساب کتاب میکردین ما شک کنیم شاید واقعیتی پشت این کارها وجود داره! عزیز من لطفا این بازیها رو کنار بذارین. محیط بحث علمی و فنی جای شیرین کاری و مسخره بازی و علاف کردن دیگران نیست. با این همه اگر واقعا فیلم خاصی از حاصل عملکرد مدارات خودتون دارین قبل از هر بحث دیگری اون فیلمها رو قرار بدین تا بررسی کنیم.