سلام به استاد حمید بزرگوار و دوستان خوب فلزجو
من با این سیستم خیلی کاووش رفتم و اسکنهای متعددی گرفتم که به نظر من قابل قبول بود چون نتیجه اسکنها اکثرا با نتیجه کار یکی بود
اما این رو در نظر داشته باشید که حفره های در بسته یا محصور رو بهتر اشکار میکنه
که هنوز نمیدونم چرا
یعنی جایی رو که حفره یا تونل تشخیص میدادم بعد از حفاری هم همون بود اما خوب هنوز شانس به ما رو نکرده تا به چیزی برسیم (امید به خدا)
جالبه که این سنسورها بسیار حساس و دقیق هستند طوری که من فکر میکنم هیچ مدار لایو اسکنی که تو بازار هست نمیتونه به خوبی عمل کرد این سنسورها رو نشون بده (البته میدونم که خروجی این سنسورها فرکانسی هست نه ولتاژ)مگه این که یه مدار برا همین سنسورها طراحی بشه که دست استاد و بچه هایی رو میبوسه که به برنامه نویسی اشراف دارن
خروجی این سنسورها از 20 کیلو هرتز(شاید هم کمی کمتر بسته به محیط داره ) تا 300 کیلو هرتز تغییر میکنه در بیشترین فاصله اهنربا و کمترین فاصله اما به صورت هرتز به هرتز بالا و پایین میشه یعنی یه پیچ گشتی اهنربایی رو در فاصله 2.5 تا 3 متری به صورت تغییر 100 هرتزی تو خروجی نشون میده اما مداری که بتونه تو رنج کیلو هرتز مقادیر تغییرات هرتزی رو دقیق نشون بده تو بازار ندیدم مگه فرکانس متر که اون هم باید طوری تغییر کنه که بتونه این تغییرات رو به صورت تصویری یا سه بعدی به ما نشون بده با این تفاسیر احتمالا بتونه عمق بالایی رو برا حفره کاووش کنه
موفق و پیروز باشید