k.irani70 نوشته است:
درود خدمت دوستان و اساتید گرامی
من یه سئوال دیگه هم برام پیش اومده اما نمیدونم مربوط به تاپیک لوپ میشه یا اپراتوری به هر حال اگر جاش اینجا نیست به بزرگی خودتون ببخشید اگر شما در یک منزل قدیمی که داخل دیوارها لوله اب و سیم کشی برق هست قرار باشه دنبال یک کیلو طلا بگردین از چه لوپ وتنظیماتی استفاده میکنید و ایا قبل از شروع به جستجو برق خونه رو قطع میکنید یا نه نیازی به این کار نیست همچنین در منزلی که یکسری وسایل قرار داشته باشه مثلا محل سکونت باشه و یه الگنوی طلای 18 عیار گم بشه که این النگو سایز 5 و به قطر 4 سانت باشه اما به دلیل اینکه چندتا بچه شیطون با الگنو بازی میکردن گم شده حالا بهترین لوپ و تنظیم دستگاه برای جستجو کدام گزینه ها هست
با سپاس
با سلام خدمت استاد ایرانی عزیز ، ماهم مثل خودت اهل ماهیگیری و شکار و تیراندازی بنج رست هستیم برادر با لوازم مجهز و حرفه ای
به نظر من شیرین ترین چیز برای یک اپراتور ردیاب کشف فلز هست هرچند غیر ارزشمند باشه مثل ماهی گیری میمونه لذتش ! بنده روزی 5 ساعت ایستاده و بدون نشستن مداوم تمرین رد
یابی میکردم برای فرکانسهای مختلف که بعد از 10 سال به این نتیجه رسیدم که تمام فرکانسهای مثلاً دقیق برای فلزات با ارزش خطا دارن و در برابر میدان مغناطیسی ذرات آهن ناتوان هستن و سرتعظیم فرو میارن ! الان به جایی رسیدم که بدون فرکانس با آنتن تمام برنجی هرجایی دوستان طلا رو مخفی میکنن تا یک تا یک و نیم متریش میرم و پیداش میکنم چه در خانه و چه در بیابون ! یک دوستی نقطه زن جی پی 5000 داشت که تازه یک بار برخورد داشتیم دیدم که شروع کرد از ردیاب و رد
یابی بدگویی کردن و گفت همش دروغه و قبول ندارم مگه میشه با دوتا آنتن خالی مسیر وجود هر فلزی رو فهمید ؟!! بنده به ایشون گفتم هرکجایی شما بگی من برای تست با شما میام ! و جایی در جنگل ایشون مارو برد البته قبلش ایشون النگوی طلا رو برد و مخفی کرد و بعد بنده رفتم سر مکان ، ی یاعلی گفتیم و شروع کردیم البته فقط با آنتن خالی بدون هیچ خوراکی ! مسیر قوی ای رو گرفتم که حدود 15 متر دورتر بود رفتم تا اولین قیچی رو گرفتم و یک قدم از محل قیچی عبور میکردم آنتن ها برمیگشتن ، این قدرت گیرندگی و حرکت انتنها به من میگفت که هدف خیلی نزدیکت هست ، که چهار جهت اصلی رو مشخص کردم و از چهار جهت یک مربع گرفتم که فاصله زوایا با هم حدود 2 متر بود که فهمیدم خودش هست و گفتم النگوی طلا باید در همین محیط یکی دو متر باشه ! طرف حسابی شاخش دراومده بود و همینطور خودم از کارم لذت بردم که دیگه بعد از 10 سال تمرین میدونم بدون هیچ فرکانسی طلا رو رد
یابی کنم ! در همون روز چهار نقطه رو در همون مکان گرفتم که سه نقطه آهن پوسیده بود و یک نقطه مرمی کلت کمری در عمق 40 سانتی بود که خود اون یارو جی پی داره بیرونشون آورد و کلی حال کرد و قبول کرد که رد
یابی میشه کرد ولی با تمرین زیاد !
در مورد النگو فرمایشات مهندس حمید عزیز بسیار دقیق و گویا بود ، مطلبی رو بنده ساده تر بگم که عدد تفکیک النگوی طلا ID حدود 20 تا 22 باید بشه با میتر nonfe+5+15 همچین مواردی برای النگو در تفکیک دستگاه خواهیم داشت ، شما میتونی هرجایی که سنس داشتی و غیر از این اعداد تفکیک بود بفهمی که اون النگوی طلا نیست ! و هرجایی که مثل این اعداد بود پیگیرش بشی تا انشاا... موفق باشی