نویسنده |
پیغام |
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
سلام جناب کانی میشه این اطلاعات رو هم در سورفر تحلیل بفرمایین ممنون 
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
gladyator_089
|
شنبه 26 اردیبهشت1393 - 1:13am |
|
 |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
gladyator_089 نوشته است: سلام جناب کانی میشه این اطلاعات رو هم در سورفر تحلیل بفرمایین ممنون  با اجازه دوستم جناب کانی خدمت شما
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
شنبه 27 اردیبهشت1393 - 6:23am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان بهتره یک بخش جدا فقط برای گذاشتن تصاویر آموزشی و اسکن های دوستان ایجاد کنید تا جنبۀ آموزشی هم داشته باشه ، از دوست عزیز و زحمت کشمون برادر کاوشگر در خواست ایجاد بخش فوق و سازماندهی تصاویر رو دارم مثلاً تجزیه و تحلیل این عکس بالا چی هست ؟ لطفاً آقایونی که تجربه بیشتری دارن همراهی کنن ..متشکریم 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 27 اردیبهشت1393 - 6:43am |
|
 |
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: دوستان بهتره یک بخش جدا فقط برای گذاشتن تصاویر آموزشی و اسکن های دوستان ایجاد کنید تا جنبۀ آموزشی هم داشته باشه ، از دوست عزیز و زحمت کشمون برادر کاوشگر در خواست ایجاد بخش فوق و سازماندهی تصاویر رو دارم مثلاً تجزیه و تحلیل این عکس بالا چی هست ؟ لطفاً آقایونی که تجربه بیشتری دارن همراهی کنن ..متشکریم  سلام دوست عزیز حیفه این انجمن رو تیکه تیکه کنیم تا الان اینجوری رفته بزارین همینجوری هم ادامه بده حالا خود دانید ولی خودم بشخصه از این انجمن بیرون نمیرم مگه اینکه اخراجم کنن
صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد
|
شنبه 27 اردیبهشت1393 - 10:05am |
|
 |
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
کاوشگر جوووونم ممنونم ازت میدونم با هر سرعتی بری موتورت از جنس مرغوبشه و چیزیت نمیشه  یه راه دیگه ای من انتخاب کردم و هم هزینش زیاده هم احتیاج به مدار جدا و برنامه نویسی داره که در پروتوس جواب گرفتم مونده عملیش کنم ولی منتظر نتیجه شمام برآورد هزینه کنم ببینم چی میشه از فردا صبح هم ایشاالله کار فیلم برداری شروع میشه بصورت پاره وقت سعی میکنم دو سه روزه تمامش کنم منم فردا ایشاالله شیر برمیگردم آشیانه 
|
شنبه 27 اردیبهشت1393 - 10:12am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 27 اردیبهشت1393 - 10:16am |
|
 |
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
انشاالله انشاالله انشاالله
|
شنبه 27 اردیبهشت1393 - 10:25am |
|
 |
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
مهدی نوشته است: دوستان بهتره یک بخش جدا فقط برای گذاشتن تصاویر آموزشی و اسکن های دوستان ایجاد کنید تا جنبۀ آموزشی هم داشته باشه ، از دوست عزیز و زحمت کشمون برادر کاوشگر در خواست ایجاد بخش فوق و سازماندهی تصاویر رو دارم مثلاً تجزیه و تحلیل این عکس بالا چی هست ؟ لطفاً آقایونی که تجربه بیشتری دارن همراهی کنن ..متشکریم  سلام این تایپیک خیلی وقته که هست اما متاسفانه استقبالی نکردن دوستان viewtopic.php?f=21&t=1530به نظر من اگه قسمت اپراتوریش جدا باشه خیلی بهتر میشه چون روش کار زیاده و برای تجزیه و تحلیل خیلی بهتره و باعث میشه دیگه سوال تکراری نباشه.اقای کانی عزیز نظر شما منفیه چرا عزیزم؟ 
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
شنبه 27 اردیبهشت1393 - 1:57pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
ممنون از همه دوستان و جناب Kaniii عزیز بابت زحماتی که میکشین. من نمیدونم عزیزان در مورد قسمت تصویری چه کاری میخوان صورت بدن که مثلا نیاز به کامپیوتر یا لپ تاپ نباشه؟ چون پر واضحه که چیزی جایگزین لپ تاپ و این نرم افزار سرفر نمیشه کرد! در مورد تاپیک مجزا هم فکر نمیکنم لازم باشه. همین تاپیک به اعتقاد من کفایت میکنه و دنبال کردن موضوع از چند تاپیک مختلف میتونه سبب سردرگمی دوستان بشه. بهرحال مسائل ساخت که دیگه تقریبا تمام شده و چیز خاصی از حیث مدار باقی نمونده. بیشتر بحث از این به بعد روی مسائل تصویری و نرم افزاری هست که به امید خدا به لطف دوستان زحمتکش به نتایج بهتری میشه رسید.
|
شنبه 27 اردیبهشت1393 - 2:02pm |
|
 |
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
gladyator_089 نوشته است: سلام جناب کانی میشه این اطلاعات رو هم در سورفر تحلیل بفرمایین ممنون  سلام داداش چیزی به نظر من در عکس نیست.میشه خودت یک توضیح بدی؟> 
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
شنبه 27 اردیبهشت1393 - 2:14pm |
|
 |
|