underground نوشته است:
iran zamin نوشته است:
سلام دوستان من کل این تاپیک را گشتم فقط و فقط جز کش مکش و بیراهه و حاشیه چیزی ندیدم
نقشه شماتیک کاملش و pcb را بزارید تا ببینیم چی میشه
توقع داریم اونایی که ساختن فایل ساخت را بزارن
ممنون
دوست عزیز نوشته های شما و مطالب سایت را خیلی وقته دنبال میکنم فکر میکنم حمید عزیز نظرشان را چند بار صراحتا عنوان کردند و برداشت من این بوده که به نظر ایشان اساس کار پی دی و فرانکو در اصل یکیه با این تفاوت که فرنکو در فرکانس بالا کار میکنه و پی دی برای کار در فرکانس پایین طراحی شده ...البته قاعدتا ساخت گیرنده در محدوده فرکانس کیلوهرتز بسیار آسانتر از فرکانس بالاست ولی به همان نسبت در فرکانس پایین امواج مزاحم بیشتره ...در حقیقت طراحی اصلی در فرکانس پایین باید به منظور حذف فرکانسهای مزاحم و یافتن سیگنال اصلی صورت بگیره .... بسیار از دوستان دستگاههای پی دی و پی دی کی را دستگاههایی مرموز و بر پایه اثرات شناخته نشده تصور میکنند در حالی که کشف یک اثر شناخته نشده و قانونمند کردن آن به طوری که قابل استفاده تجاری باشه کاری بسیار بزرگه که حداقل بعیده فقط در اختیار چند نفر اشخاص خاص و یا فقط شرکت مینرو قرار داشته باشه ...حداقل اثری را که حمید عزیز برای دستگاه فرانکو تشریح میکنند را بسیاری از دوستان تجربه کردند و از نظر منطقی هم سازگار با عقل سلیمه ...هر چند به صورت رسمی و آکادمیک پذیرفته شده نیست ...و علتش هم به طور یقین اینه که برای آزمایش مکرر در محیط کنترل شده نیازمند دفینه قدیمی در قفس فاراده هستیم که برای آزمایشهای علمی چنین امکانی در دسترس نمیباشد ... حالا اگر فرض کنیم مطابق نظر مهندس حمید با تشکیل فرآیند شیمیایی در مجاورت برخی دفینه های قدیمی و تشعشع پالسهای سوزنی بسیار ضعیف در طیف گسترده ای از امواج الکترومغناطیس سر نخ اولبه را در اختیار داشته باشیم میتوان بر پایه آن طراحی برای فرکانسهای پایینتر را نیز آغاز نمود و این قطعا از ساخت با آزمون خطا مدارهای متعدد کارآیی بیشتری خواهد داشت
سلام استاد عزیز روزبخیر،ممنون که اکقدر وقت گزاشتی و تشکر میکنم از محبت شما دوست عزیز بله دقیقا همینطوره خودم هم نظرم با فرانکو هست البته نه هر فرانکویی، واقعا از زحمات جناب مهندس حمید و الطاف ایشان بینهایت سپاسگزارم ،بهترین استاد در کل دنیا ایشون هستن نمونه علم و اخلاق جناب استاد حمید کسی که تنها دلیل پیشرفت و تنها دلگرمی من در این انجمن هستن،واقعا نمونه منش و اخلاق هستند،

من هم با نظر ایشان موافقم به نظرم pdk توی کوه اصلا کاری نمیتونه انجام بده حتی ۵۰ سانت،برعکس فرانکو توی کوه عملکردش به اوج ثبات و دقت و قدرت میرسه تجربه با هر دو دستگاهی که عرض کردم دارم ولی حیف دریغ از یک سکه

،فرمایشات مهندس حمید سرآمد سالها تجربه و علم و دانش هست،یادمه برای ساخت اولین سیستمم که تریشر اسکوپ کواد بود،هیچ تجربه ای از هیچ قطعه ای نداشتم،تازه وارد انجمن شده بودم و غریبانه به دنبال یک سیستم بودم برای ساخت و گذران اوقات فراغت و پناهی برای تنهایی این پناهی برای تنهایی را عشق الکترونیک ها میدونن یعنی علاقه محض،این سیستم را من فقط با کمک جناب مهندس حمید ساختم که شاید توی همون تاپیک بگردید ۵ تا صفحش پیامهای من هست با جناب مهندس بزرگوار،یادش بخیر چقدر دلم برای اون روزها تنگ شده

وهمچنین در سایر تاپیک ها فقط جناب مهندس حمید بودند که پاسخ این حقیر را به بهترین حال بدون پیچش سخن میدادند،تا به اینجا رسیدم دست بوس جناب مهندس حمید عزیز هستم
خلاصه در مورد pd چندتا دوستان ساختند مثل جناب امیر حسین زحمت نقشه و فایل ahg را کشیدن گزاشتند و سایر دوستان هم مجدد فایلهای خوبی گزاشتند،اما جناب امیر حسین فرمودند ۳ تا النگو طلا را از ۳ متر آشکار میکنه،این را گفتن همانا و سودای pd همان،خب تقریبا همین هم میشه دلیل حساب کرد برای این تقلا و تلاش و کوشش ها،بعد جناب محمود یک فایل با دست خط اقای مورگان گزاشتند و همینطور یک شماتیک هم از آقای مکس هست،اما من اون گفته اقای امیر حسین را قبول دارم بیشتر،ای کاش بود الان و منو از دو دلی بیرون میاورد، البته pdk خودم قسمتی ویرایش و تغییر یافته از pd alonso هست که از یک شخصی به نام اقای والدنی و به توصیه اقای مورگان ساختم ولی باز هم خودم تغییرات جزئی توش انجام دادم که تقریبا فلز جدید هم میزنه ولی خیلی کم در حد ۵۰ سانت،
حالا توی دوراهی ahg و بقیه pd ها گیر افتادم
موفق باشید