انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 15 مرداد1405 - 4:38pm

پاسخ به موضوع  [ 992 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 96 , 97 , 98 , 99 , 100
 PD 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

AMIRHOSEIN نوشته است:
سلام به همه ي دوستان.من تازه عضو شدم.نميدونم اين مدار تو اين سايت هست يا نه.تو سايتاي ديگه بود.نوشته بودن 20 متر ميگيره.ولي باور نكنيد 20 متر نميگيره.من خودم درستش كردم اولش نتيجه نگرفتم اما بعد اشكالاتمو برطرف كردم و الان جواب ميده.يك نكته ي بسيار مهم اينه كه ساخت اين فلزياب سخته.پس هركس مثل من تازه كاره نره دنبالش.
من تمام زورمو زدم و دو و نيم متر ازش نتيجه گرفتم البته رو زمين با 3 تا النگوي طلا.اين فلزياب تا جايي كه اطلاع دارم به طلا فقط حساسيت نشون ميده
ولي بازم ميگم بازم ميگم ساختش سخته.
براي افزايش كاركرد و جواب دهي از قطعات با درصد خطاي 1 استفاده كنيد
اگه بخايد عكس مداري كه خودم درست كردمو ميذارم...
اميدوارم موفق باشيد :)

سلام جناب امیر حسین شما ساختیدی این مدار را بنظرتون این مدار بهتره یا مدار محمود یا اون مدار مکس که با دست کشیده شده یا مدا آندریاس

غریب و تنها کسی است که دوستی نداشته باشد امام علی(ع)

پنج شنبه 15 مرداد1405 - 7:53am
آنلاین
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

iran zamin نوشته است:
سلام دوستان من کل این تاپیک را گشتم فقط و فقط جز کش مکش و بیراهه و حاشیه چیزی ندیدم
نقشه شماتیک کاملش و pcb را بزارید تا ببینیم چی میشه
توقع داریم اونایی که ساختن فایل ساخت را بزارن
ممنون

دوست عزیز نوشته های شما و مطالب سایت را خیلی وقته دنبال میکنم فکر میکنم حمید عزیز نظرشان را چند بار صراحتا عنوان کردند و برداشت من این بوده که به نظر ایشان اساس کار پی دی و فرانکو در اصل یکیه با این تفاوت که فرنکو در فرکانس بالا کار میکنه و پی دی برای کار در فرکانس پایین طراحی شده ...البته قاعدتا ساخت گیرنده در محدوده فرکانس کیلوهرتز بسیار آسانتر از فرکانس بالاست ولی به همان نسبت در فرکانس پایین امواج مزاحم بیشتره ...در حقیقت طراحی اصلی در فرکانس پایین باید به منظور حذف فرکانسهای مزاحم و یافتن سیگنال اصلی صورت بگیره .... بسیار از دوستان دستگاههای پی دی و پی دی کی را دستگاههایی مرموز و بر پایه اثرات شناخته نشده تصور میکنند در حالی که کشف یک اثر شناخته نشده و قانونمند کردن آن به طوری که قابل استفاده تجاری باشه کاری بسیار بزرگه که حداقل بعیده فقط در اختیار چند نفر اشخاص خاص و یا فقط شرکت مینرو قرار داشته باشه ...حداقل اثری را که حمید عزیز برای دستگاه فرانکو تشریح میکنند را بسیاری از دوستان تجربه کردند و از نظر منطقی هم سازگار با عقل سلیمه ...هر چند به صورت رسمی و آکادمیک پذیرفته شده نیست ...و علتش هم به طور یقین اینه که برای آزمایش مکرر در محیط کنترل شده نیازمند دفینه قدیمی در قفس فاراده هستیم که برای آزمایشهای علمی چنین امکانی در دسترس نمیباشد ... حالا اگر فرض کنیم مطابق نظر مهندس حمید با تشکیل فرآیند شیمیایی در مجاورت برخی دفینه های قدیمی و تشعشع پالسهای سوزنی بسیار ضعیف در طیف گسترده ای از امواج الکترومغناطیس سر نخ اولبه را در اختیار داشته باشیم میتوان بر پایه آن طراحی برای فرکانسهای پایینتر را نیز آغاز نمود و این قطعا از ساخت با آزمون خطا مدارهای متعدد کارآیی بیشتری خواهد داشت

پنج شنبه 15 مرداد1405 - 4:23pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 992 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 96 , 97 , 98 , 99 , 100

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: bluee6040 , underground و 68 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure