FelezJoo
https://www.felezjoo.com/

پروگرامر stk500 _تنظیم فیوزبیت atmega328 برای کریستال خارجی
https://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=18&t=4371
صفحه 1 از 1

نویسنده:  kambiz1985 [ دوشنبه 25 فروردین1398 - 1:39am ]
عنوان پست:  پروگرامر stk500 _تنظیم فیوزبیت atmega328 برای کریستال خارجی

سلام .
از دوستان کسی هست توضیح بده نحوه تنظیم فیوزبیت اتمگا 328 برای کریستال خارجی با پروگرامر stk500 چطوریه ؟

تا الان ۷ تا میکرو سوزوندم بخدا .

نویسنده:  arash22 [ سه شنبه 27 فروردین1398 - 7:36pm ]
عنوان پست:  Re: پروگرامر stk500 _تنظیم فیوزبیت atmega328 برای کریستال خا

kambiz1985 نوشته است:
سلام .
از دوستان کسی هست توضیح بده نحوه تنظیم فیوزبیت اتمگا 328 برای کریستال خارجی با پروگرامر stk500 چطوریه ؟

تا الان ۷ تا میکرو سوزوندم بخدا .

از نرم افزار ProgIsp استفاده بکن توضیحاتش توی نت زیاد هست و خیلی ساده هست . و اکثر پروگرامرها کریستال خارجی ندارند اگر دوتا کریستال روی پروگرامر نبود یکی بخر روی شیاری که برای کریستال تعبیه شده قرار بده . در غیر این صورت نمیتونی پروگرام کنی ایسی میسوزه یااصلا ایسی رو نمیخونه

نویسنده:  غضنفر [ سه شنبه 27 فروردین1398 - 8:30pm ]
عنوان پست:  Re: پروگرامر stk500 _تنظیم فیوزبیت atmega328 برای کریستال خا

کامبیز جان میکروها نسوختن بلکه قفل شدن منم اون دوران اول جاهلیت اینجوری بودم خخخخخخخخخخ بعدش دکتر فیوزبیت رو ساختم هر ده دوازده میکرومو احیا کردم

نویسنده:  بهرام [ دوشنبه 27 مرداد1399 - 5:10am ]
عنوان پست:  Re: پروگرامر stk500 _تنظیم فیوزبیت atmega328 برای کریستال خا

سلام و درود...
بچه ها اگه از شما دوستان درایور stk500 واسه ویندوز7 نسخه 32 بیت داره ممنون میشم بزاره واسه خودمو نمیدونم کدوم یکی از بچه های فامیل کش رفته به گمون به جای سی دی موزیکال اشتباهن بردن خنگولا :D فعلا دستم زیر پوست گردو مونده :((

مدل هم rp115 رسا الکترونیک

نویسنده:  بهرام [ سه شنبه 27 مرداد1399 - 2:28am ]
عنوان پست:  Re: پروگرامر stk500 _تنظیم فیوزبیت atmega328 برای کریستال خا

حل شد :-B

صفحه 1 از 1 همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت [ DST ] تنظیم شده اند.