hamze2000 نوشته است:
دوستان امشب وارد این تونل لعنتی شدم که تو یه جای تنگ تونل ریزش کرد و من زخمی شدم و متاسفانه دوستم بشدت زخمی شده و چندجاش هم شکسته.اگه با تجهیزات و طناب نمیرفتیم فکر کنم زنده نمی موندیم.گوشیم هم متاسفانه له شد و فکر نکنم درست بشه.یه مدت این ردیاب رو از خودم دور می کنم تا یکم اعصابم اروم بشه.دوستم اگه چیزیش میشد خودمو نمی بخشیدم.کلاه ایمنی هم سنگی رو که به سرم خورد رو دفع کرد.واقعا اگه مجهز نبودیم الان اون بالاها بودم...
درود بر شما
باز هم خدا را شکر که تلفان جونی نداشته اید و فقط دست و پا بوده. هر کسی باید کارش مشخص باشد یکی برای ردیاب زنی یکی دیگه حفاری یکی دیگه کوه نوردی و یکی دیگه غار نوردی و یا همین تونلی که شما الان توی اون گیر افتادین باید یه کارشناس خبره داشته باشه و اون خطرات راه را شناسایی کنه.ما هم بهت گفتیم که با ردیاب ابتدا و انتهای تونل را بدست بیار و وقتی رسید اخر تونل همونجا را بکن تا دیگه لازم نباشه از داخل تونل حرکت کنید .در کل تجربه مستلزم هزینه هست منتهی اگه بخواهی هزینه ات کمتر بشه باید اول اطلاعات کافی در مورد
هدف مورد نظر جمع اوری کنید بعد اقدام کنید. پس همیشه برنامه ریزی درست حرف اول را میزنه کسی که دنبال این کار میره ابتدا بلاید پیه همه چیز را به تنش بماله ولی باید همیشه مراقب باشه که سنگی از بالا نیاد و چاهی زیر پاش سیز نشه یا اینکه خفگی به اون دست نده بخاطر محیط کار و گاز ناشی از فلزاتی که زیر زمین هزارها سال پیش مدفون شده اند
و یا اینکه مخل حفاری لو نرود که بیایند و کت بسته ازاونجا ببرنت و هلفدونی بیندازنت