ابتدا این رو عرض کنم که ردیاب 35 یک اسباب بازی 20 هزار تومنی نیست! شما اگر چیزی که بنده در فیلم تست فرکانسی ردیاب 35 گذاشتم رو از هر کسی بین این مدعیان بتونین ببینین بنده شخصا 10 برابر قیمت ردیاب 35 به شما جایزه میدم! اینم یک چالش جدید و پر سود برای هر دوست طراح یا مدعی که فکر میکنه میشه چنین چیزی رو به براحتی ساخت. فیلم تست با اسکوپش رو هم در صفحات ابتدایی گذاشتم. هر کسی حرفی برای گفتن در این زمینه داره بیاد جلو!
در عین حال این رو هم عرض کنم بنده حداقل 1 سال در زمینه ردیابی تحقیق کرده بودم! کاتالوگ اکثر ردیابهای معروف و حتی مدار بعضیاشون رو دیده بودم! سیستمهای فرکانسی رو بررسی کرده بودم. پس این یک کاردستی الکی نبوده که بخواد درست بشه. اگر سیستم وزن در ردیاب 35 واقعا کاری بر اساس وزن هدف صورت میده که همه هم قبول دارن و در دستگاه مشابه دیگری دیده نمیشه ؛ تصادفا بدست نیومده!
همه ردیاب ها مودهای فرکانسی مختلف دارن که علی القاعده هر کدوم مخصوص چیزی هست و در خیلی شرایط هم درست عمل میکنه. ولی همه این ردیاب ها هم همیشه دچار این خطاها میشن!!! واقعیت تلخ ردیابی به همین سادگیه!
اشتباه بزرگ شما و خیلیا بنظر من تکیه کامل به ردیابه. در صورتیکه بارها گفتم اگر از سیستمهای نقطه زن کمک گرفته میشد و صرفا ردزنی به ردیاب سپرده میشد آیا واقعا این همه نیاز به مبحث اپراتوری سرسام آور ردیاب بود؟!
درسته اکثر دوستان هم موفق نشدن. در کاوش همیشه همین بوده. ربطی به ردیاب و فلزیاب و مدل دستگاه هم نداره. اما ایا واقعا نبودن کسانی که اینجا در کاوش موفق شده باشن؟ حتی با تکیه صرف به ردیاب 35؟؟؟ حالا شما فلانی و فلانی رو بگی درست نبوده و اصلا طرف ادم ناشناس بوده! ولی خیلی از افراد شناخته شده هم موفقیتهای ریز و درشت متعددی گزارش کردن که نمیشه فراموش کرد! تازه اونی هم که موفقیت خیلی بزرگی نصیبش بشه که نمیاد اینجا جار بزنه! شما خودت تضمین میدی که در صورت رسیدن به موفقیت بزرگ بیای اینجا برای همه توضیح بدی؟ ولی من مطمئنم هر چی خطا بزنی میای با آه و ناله جار میزنی! خب برای خیلیا همین داستانه و ما هم مجبوریم تحمل کنیم!
در مورد انتن خالی هم من نظری ندارم. ما حتی ردیاب زن هایی داریم که اصلا با آنتن خالی بهتر هدف رو پیدا میکنن!!! این خودش نشون میده که نقش خود انتن و اپراتور چقدر در ردیابی اهمیت داره. در صورتیکه دست من توی قسمت الکترونیکی از این لحاظ بستست و نمیتونم کاری کنم که اگر مثلا آنتن ایراد داشت بتونه تشخیص بده یا خطای ذهنیت و انتن زنی اپراتور رو خنثی کنه. در واقع وقتی امواج از داخل دستگاه خارج شد دیگه هیچ چیزی در کنترل مدار نیست چون اصولا سنس ردیاب الکترونیکی نیست.
در خصوص اقا مجتبی طبیعتا ایشون مسئول و مدیر بخش فروشگاه در این انجمن هستن و مسئولیت بسیاری از مسائل متوجه ایشون هست و خودشون باید جوابگو باشن. ممکنه ایشون چیزی هم اینجا بگه یا تبلیغی هم بکنه که من موافق نباشم! ولی دیگه نمیشه توی انجمن با هم دعوا کنیم که!