دوستان در خصوص مساله فروش عدد فرکانس! که جاوید جان مطرح کردن بنده با ایشون صحبت کردم و ایشون ظاهرا از این قضیه اطمینان داشتن اما با این استدلال که نمیخوان آدم فروشی کنن حاضر نشدن بگن این کار توسط چه کسی انجام شده! بهرحال این مرام ایشون با اینکه جای تقدیر داره اما از نظر ما مهم هست اگر این کار واقعا انجام شده باشه! بخصوص اگر خدای نکرده توسط کاربرانی که در این انجمن دارای پست یا رتبه ویژه ای هستن چنین کاری بخواد صورت گرفته باشه بهیچ وجه برای ما قبول قبول نیست. در هر صورت من از آقا مجتبی که با دوستان ارتباط بیشتری دارن خواهش کردم این مساله رو پیگیری کنن.
اما درباره اصل قضیه یافتن یک فرکانس بدون خطا و بعد هم فروش اون فکر نمیکنم داستان به این صورت بتونه باشه! چون اولا بارها عرض کردم با اینکه خود بنده مشتاق چنین اتفاقی هستم که مثلا فرکانس بدون خطا برای طلا پیدا بشه ؛ اما متاسفانه چنین چیزی بنظر من نزدیک به غیر ممکن و یک ایده آل هست و همه فرکانسهای ردیابی کم و بیش خطا هم دارن. فقط بعضی فرکانسها میتونن خطای کمتری داشته باشن و یا اینکه هر کدوم در یک شرایطی خطا بزنن و دیگری نزنه و جای دیگه هم برعکس باشن! پس به یک فرکانس اصلا نمیشه اتکا کرد و علت استفاده از چندین فرکانس هم همین هست. در ثانی واقعا عجیبه که بشه یک عدد فرکانس رو به کسی فروخت!

در واقع اینم دیگه از اون حرفاست!
اگر هم کسی فرکانس ویژه ای از طریق مود آزاد این ردیاب پیدا کرده باشه واقعا نمیشه بهش گفت که شما حتما وظیفه داری این رو در اختیار بقیه بذاری! ولی اگر شخص چنین کاری بکنه هم به دیگران کمک کرده کما اینکه دیگران هم بهش کمک میکنن و هم اینکه با توجه به شرایط اقلیمی و آنتن زنی متفاوت حتی خود فرد میتونه از طریق دیگران به صحت و قابل اعتماد بودن بیشتر اون فرکانس پی ببره و این برای خودش هم خیلی خوبه! وگرنه چه کسی میتونه ادعا کنه که یک فرکانس رو تونسته تحت همه شرایط خطای ممکن در ردیابی تست بکنه و از خطا نداشتنش بصورت قطعی مطمئن بشه؟!
بنده قبلا هم عرض کردم اپراتوری ردیاب نکات بسیار زیادی داره که با توجه به در اختیار بودن تمام پارامترهای متغیر در ردیابی فرکانسی توسط ردیاب 35 کار پیچیده تر هم میشه. ولی دوستان بنظر میاد تمرکز خودشون رو گذاشتن روی قضیه فرکانس و فکر میکنن حتما با فرکانس جدید و خارق العاده ای مشکل کلا حل خواهد شد! شاید بنده به لحاظ طراحی این ردیاب از این مساله اصلا ناراحت هم نیستم که مثلا در آینده فرکانسی توسط خود این ردیاب بدست بیاد که بتونه حلال مشکلات باشه! اما اگر بخوایم واقع بین باشیم و حقیقت رو بگیم باید گفت احتمال چنین مساله ای خیلی کم هست وگرنه تا الان در دنیای ردیابی به این فرکانس رسیده بودن و نیاز به این همه فرکانس هم نبود. ولی دوستان خیلی بهتره سایر فاکتورهای مهم در ردیابی رو هم در نظر بگیرن و روش تمرین کنن. بحث فرکانسها هم همین احتمال خطاهاست. وگرنه چه کسی میتونه الان ادعا کنه که مثلا جایی رفته و دفینه صد در صدی از فلان جنس بوده و با فرکانسهای ثابت این ردیاب نتونسته بزنه؟!
در خصوص علمی بودن بحث فرکانسها که دوستان چند بار مطرح کردن ؛ نمیدونم انگار ما بیسواد یا بی اطلاع بودیم ردیاب رو ساختیم یا این دوستان سوادشون از ما خیلی بیشتره که اینطور بحث رو مطرح میکنن! ببینید مثلا فرکانس 37.32 هرتز یک فرکانس به اصطلاح علمی از طلا هست که حتی میشه گفت فرکانس اصلی طلاست! و بنده این فرکانس رو قبلا هم داشتم اما مشکلی که داره این فرکانس توسط فرمول خودش در شرایط میدان مغناطیسی 50 میکرو تسلا در زمین بدست میاد که حتی اگر چند نانو تسلا این میدان مغناطیسی تغییر بکنه دیگه فرکانس از نظر علمی نمیتونه چنین عددی باشه! حالا اگر دوستان این فرکانس رو در شرایط مختلف تست کردن و واقعا جواب داده که خیلی عالیه. وگرنه با توجه به متغیر بودن مغناطیس محیط و زمین و این واقعیت که ممکنه هدف در نقطه دورتر دارای شرایط مغناطیس متفاوت باشه و یا بخصوص اگر دفینه ای باشه که اصلا خودش هم یک میدان مغناطیسی اضافی هم ایجاد میکنه که دیگه بهیچ وجه قابل حساب و کتاب نیست ؛ پس در مجموع روی این فرکانسهای وابسته به مغناطیس نمیشه حساب کرد. اگر هم بخوایم بگیم به مغناطیس وابستگی نداره خب باز هم نمیشه! چون این عدد فرکانس بر اساس 50 میکرو تسلا محاسبه شده و اگر بخواد به مغناطیس مرتبط نباشه پس طبق این فرمول هم نخواهد بود و دیگه حالت علمی خودش رو کلا از دست میده.