نویسنده |
پیغام |
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
jafar نوشته است: دوستان تا الان استاد جاوید و استاد حمزه چند تا فرکانس خوب دادن که مشکل اصلی ما رو حل کرند پس لطف کنید زیاده خاهی رو کنار بذاریم و با این فرکانسا مشکلات همو کم کنیم شرمنده اصلأ دلم نمیخاست تو این بحس شرکت کنم اما من به شخصه با داشته ها زندگی میکنم از طرفی پیامبر هم گفته هر هدیه ای گرفتین عوضشو بدین،انسافأ کدوم ما این کارو کردیم برای استادید جاوید حمزه کانی کرمی حمید مجتبی و...
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
شنبه 30 آذر1392 - 10:45pm |
|
 |
آرش
استادیار
|
جاوید نوشته است: درود بر ایرانیان
دوستان یک از اعضافعال فرکانس اصلی را پیدا کرد و فرکانس فروخته شد یادتون باشه که من شما را نفروختم
من هم بعد از این ماجرا دیگه در این قسمت هیج فعالتی نمیکنم تا یه وقت به ذهنم خطور نکنه که انتظار شما را در معرض
فروش بزارم
شرافتتان جاوید باد من قبول ندارم هرکسی باید فرکانسی که هماهنگ با بدن خودشه رو پیدا کنه 
|
شنبه 30 آذر1392 - 10:45pm |
|
 |
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
جاوید نوشته است: درود بر ایرانیان
دوستان یک از اعضافعال فرکانس اصلی را پیدا کرد و فرکانس فروخته شد یادتون باشه که من شما را نفروختم
من هم بعد از این ماجرا دیگه در این قسمت هیج فعالتی نمیکنم تا یه وقت به ذهنم خطور نکنه که انتظار شما را در معرض
فروش بزارم
شرافتتان جاوید باد جاوید عزیز شما که با صداقت و شجاعت تمام این موضوع رو بیان کرید پس با شجاعت هم شفافسازی کنید تا دوستان بهتر این موضوع رو درک کنن
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
شنبه 30 آذر1392 - 10:48pm |
|
 |
reza_ab_87
|
جعفر جان شما درست میفرمایید ولی استاد جاوید خودشون میدانند که منظور من چی بود چون قبلا به ایشان پیام خصوصی داده بودم و من به شخصه ارادت خاصی خدمت تمام اعضای این انجمن دارم و همه برادر های من هستند
|
شنبه 30 آذر1392 - 10:50pm |
|
 |
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
دوستان ...من طرحم رو تقریبا تمام کردم ...........و فردا میرم برای تستش ببینم ایا واقعا عمل میکنه یا نه اگه عمل کرد حتما نتایج رو بهتون میگم
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
شنبه 30 آذر1392 - 10:51pm |
|
 |
ali7777
کاربر حرفه ای
|
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.چی شده میشه بگین اقاجاوید؟؟؟؟؟؟
|
شنبه 30 آذر1392 - 10:52pm |
|
 |
jafar
کاربر حرفه ای
|
کورش جان درسته مغناطیس خوب نبود چون شبکه های ماهواره خوب نمیگرفت.منظورم همان 1332 بود که از چهار طرف زد که مشخصأ خطا بودن رو ثابت کرد
|
شنبه 30 آذر1392 - 11:10pm |
|
 |
farbod
کاربر فعال
|
سلام. اول يلداى همه مبارک.دوم اينکه اين بچه بازيارو بزاريد کنار,به فکر توسعه مطالب سايت و ردياب باشيم,يادتون باشه هر چى بيشتر به موفقيت نزديکتر ميشيم حسادت حسودان بيشتر مىشه,مطمئن باشيد رقيباى اين سايت هم سري به اينجا ميزنند,نزاريد به ريشمون بخندند,نزاريد با اين حرفا شاد بشن. مرسى از همه داداشاى گلم.
|
شنبه 30 آذر1392 - 11:16pm |
|
 |
jafar
کاربر حرفه ای
|
reza_ab_87 نوشته است: جعفر جان شما درست میفرمایید ولی استاد جاوید خودشون میدانند که منظور من چی بود چون قبلا به ایشان پیام خصوصی داده بودم و من به شخصه ارادت خاصی خدمت تمام اعضای این انجمن دارم و همه برادر های من هستند رضا جان من این مسأله رو کلی عنوان کردم چون چند روزه دوستان مطرح کردن من NAهستم این سمیمیت که اینجا هست کمی ازNA نداره با این جور مسائل نباید خدشه دار بشه
|
شنبه 30 آذر1392 - 11:19pm |
|
 |
bardia
کاربر حرفه ای
|
جاوید عزیز سلام شب یلدا بخیر فکر نکنم کسی کسی بیش اژ اینها از شما انتظار داشته باشه.... استاد مجتبی از مشکلات من آگاه هستند.من شخصی هستم کع با سن ۲۷ سال چند سالی بیگناه زندان بودم هیچ امیدی به زندگی ندارم تنها امیدم پیدا کردن دفینه ۳ میلیاردی عستش تا تازه صفر به صفر بشم.... شما فکر میکنید کسی تا پول حرومی پیدا میکنه رستگار شده نه آقا جان این حرفا نیست از ته وحود پس میدن جاوید جان کمک کن جواب بده بگو قضیه جیه اگر این فرکانس وجود داشاه باشه مطمئن باش من پیداش میکنم تنها امیدم اینه
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
شنبه 30 آذر1392 - 11:27pm |
|
 |
|