FelezJoo
https://www.felezjoo.com/

ردیاب MINOTOM
https://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=10&t=4184
صفحه 27 از 27

نویسنده:  arash22 [ یکشنبه 18 آبان1399 - 2:47pm ]
عنوان پست:  Re: ردیاب MINOTOM

درود وقت بخیر
ایا این ردیاب هم مثل اسپوفر میشه 15 فرکانس رو داخلش ذخیره کرد اگر امکانش هست سیم ولوم به کجا باید وصل بشه؟ ممنون

نویسنده:  arash22 [ یکشنبه 18 آبان1399 - 9:44pm ]
عنوان پست:  Re: ردیاب MINOTOM

یک نکته در مورد ردیاب اسپوفر عرض میکنم شاید در مورد این ردیابم کاربرد داشته باشه من این ردیاب ندارم برای اسپوفر ولوم خروجی رو مولتی گذاشتم سه دور باز میکنم با فرکانس پایه 25 تا 30 کارمیکنم بهتره با حفره کار کنید تا اهداف عمقی رو سنس کنید فرکانس 715 خوبه بعد گرفتن نقطه روی فلز امتحان کنید اگر جواب داد حفاری کنید روی فلز برای جستجو بزارید الویتش فلز سطحی هست. بعد مشخص کردن مکان فرکانس پایه رو بزارید روی 10 تا 12 اگر بازم گرفت صد درصد زرات گرفته و گرنه فلز هست..ولوم قدرت خروجی و فرکانس پایه باید مچ باشه و گرنه قاطی میزنه

نویسنده:  مجیک [ دوشنبه 26 آبان1399 - 3:01pm ]
عنوان پست:  Re: ردیاب MINOTOM

سلام مهندس جان
اقا مجتبی مشکل بهم ریختگی ال سی دی در بعضی اوقات چیه
میشه طبق گفته یکی از دوستان با منفی کردن بدنه ولوم ها این مشکل حل بشه
ممنون از پاسخ گویی شما

نویسنده:  Mojtaba195 [ چهارشنبه 28 آبان1399 - 2:00pm ]
عنوان پست:  Re: ردیاب MINOTOM

arash22 نوشته است:
درود وقت بخیر
ایا این ردیاب هم مثل اسپوفر میشه 15 فرکانس رو داخلش ذخیره کرد اگر امکانش هست سیم ولوم به کجا باید وصل بشه؟ ممنون

سلام . خیر برای این طرح حافظه در نظر گرفته نشده

نویسنده:  Mojtaba195 [ چهارشنبه 28 آبان1399 - 2:22pm ]
عنوان پست:  Re: ردیاب MINOTOM

مجیک نوشته است:
سلام مهندس جان
اقا مجتبی مشکل بهم ریختگی ال سی دی در بعضی اوقات چیه
میشه طبق گفته یکی از دوستان با منفی کردن بدنه ولوم ها این مشکل حل بشه
ممنون از پاسخ گویی شما

سلام. مشکل بهم ریختگی ال سی دی چند تا علت داره یا نزدیک به چوک قرار داره یا اینکه چوک مشخصات خوبی نداره و باعث جریان کشی زیاد میشه باید تعداد دور سیم ها رو کم کنید تا قدرتش کمتر بشه یا اینکه ولوم قدرت رو زیاد بازش نکنید

نویسنده:  saman12 [ چهارشنبه 24 دی1399 - 9:33pm ]
عنوان پست:  Re: ردیاب MINOTOM

ضمن تشکر از زحمات شما مهندس مجتبی متاسفانه مداری که ارایه داده اید ناکامل است. حتی مثل مدار قبلی شما فرکانسها را هم ذخیره نمیکند! یک ردیاب در بهترین حالت خود یک ابزار گمانه زنی که بیشتر نیست، هست؟ فکر نمیکنم لزومی هم داشته باشد شما نگران سواستفاده از مدار در جهت خرید و فروش آن باشید بلکه بیشتر لازم است نگران ناکارآمدی مدارتان باشید که در این بین مدار ناقصی به دست مصرف کننده که شاید مبلغ زیادی هم بابتش داده باشد نرسد. همچنین پیشنهاداتی داشتم در جهت ارتقای سخت افزاری و نرم افزاری که خوشحال میشوم از آن استفاده کنید. البته نگران دردسرهای طراحی مجدد پی سی بی و مدار نشوید کسی که بخواهد میتواند با سیم انها را وصل کند. اگر هم از حوصله ی شما خارج است حداقل سورس آن را ارایه دهید که بقیه بتوانند ادامه دهند.
1: با زدن یک دکمه برنامه به یک حلقه ی جدید برود (و برگردد) که در آنجا ال سی دی از مدار خارج شود چون در نبود ال سی دی میکرو در تولید فرکانس بهتر عمل میکند خصوصا در فرکانس های بالا البته تاثیر این کار احتمالا در مدارات فلزیاب بیشتر مشهود است همچنین برای ردیاب قبلی شما.
2: با چرخاندن یک روتاری انکودر در لیست فرکانسها جستجو کنیم . فرکانسهایی که به صورت صعودی چیده میشوند .
3: ولومی برای تغییر دیوتی سایکل موج
4: با زدن یک دکمه فرکانس پایه به آنتن اعمال نشود و فقط یک فرکانس داشته باشیم. (برای بررسی تاثیر آن)

نویسنده:  hamid_54 [ جمعه 22 اسفند1399 - 7:36am ]
عنوان پست:  Re: ردیاب MINOTOM

درود بر شما دوستان این ردیاب کاتالوگ اپراتور ی نداره نحوه کار باهاش رو توضیح بده اگه دوستانی که کار با این ردیاب رو واردن لطفا راهنمایی کنند نحوه کار باهاش چطوریه ممنون میشم راهنمایی کنید

صفحه 27 از 27 همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت [ DST ] تنظیم شده اند.