babrestan نوشته است:
درود
خب جنگ تموم شد به امید حق سالها ایران روی خوش خواهد دید تحریم و دلار اینا دیگ پرواز نمیکنه و تغییرات خوبی خواهد شد.
استاد شمایی بنده از روز اول از فلزجو شرو کردم با همون نقطه زن که اونم فرق بین خازن و مقاومت و منفی مثبتو نمیدونستم چیه.
در مورد سیستم
میشه گفت که بنده با این سیستمها سالها کشتی گرفتم ظرافت و رعایت کردن بعضی نکات هست که با چشم دیده نمیشه .با چشمم ببینی بازم دیده نمیشه
پیدی ک باشه نقطه هم میتونی بکنی
پیدیکا هم سختتر ولی مثل اپراتوری ماینلب که کسی حرفه ای میشه از صدای بوق میشناسه اونم همینطور .
میشه گفت تقریبا بنده فهمیدم و رسیدم فقط با ازمایش و سالها صبوری مغز اهنی
داستانو مثل اون طلا با سوالای عجیب سخت نکن ربطی ب فیزیکو اینا نده .
از لحاظ الکترونیک هم چیزی بلد نیستم فقط ازمایش و تجربه
شاید دهها مهندس الکترونیک بگی و گفتم اصلا قبول نداشته باشن و وقتی تعریف میکنی نمیفهمنت
شادی باشد
سلام استاد ببرستان عزیز و گرانقدر
سپاس از شما عزیز دلی

آره جنگ هم تموم شد خداروشکر انشاالله که پایان گرونی و کابوس دلار و طلا هم تموم بشه واقعا سایه جنگ اندوهناک و ویرانگر هست نگران حال همه مردم عزیز ایران بودیم ایزد یکتا همه بلاها و بدی ها(جنگ،خشکسالی و دروغ)را از این خاک پرمهر دور کنه
خب بقول شاعر: جنگ که تموم بشه با چوب دستی ام برایت میوه میچینم
بینهایت از شما تشکر میکنم که تجربیات گرانبهای خودتون را با ما سهیم میشسد استاد،شکست نفسی میفرمایید خحالتم ندید شما استاد و پیشکسوات بزرگ ما و عزیز دل مایی من ک انگشت کوچیک شما هم نمیشم
خب اره دقیقا درسته نباید سختش کنیم چون این معما حل شدست و جواب هم آمادست
خب من یک ورق طلای خوراکی نازک ۲۲ عیار خارجی در عمق ۱۰ سانتی چال کردم و اب نمک هم بهش زدم زودتر جابیوفته و آمادش میکنم برای چالش سیستم pdk و اگر جواب داد میتونم محل ازمایشگاهمو در اختیارتون بذارم تا سیستمتون را کالیبره کنید و حتی میتونید خودتون با ورق طلا و اب نمک محل تست درست کنید توی نهایت عمق ۲۰ سانتی نهایتا ۱ سال آماده سنس میشه ورق ها نهایت ۲ دلار اب میخوره و خوبی هم که داره با فلزیاب سنس نمیشه و امن و امان میمونه(منتظرم تا یونیزه بشه برای تست)
آره نمیشه هیچ دلیل و توضیحی برای اینکارا اورد البته تجربه هایی که توی مسیر حاصل میشه و با ازمون خطاهایی که بدست میاد هیچوقت قابل تشریح نمیشه من بشخصه خودمو مدیون جناب مهندس حمید میدونم که تا اینجا من را آوردند و توی این مکتب بهم صندلی دادن تا بشینم و آموزش و تعلیم علم و معرفت و راه انبیاء را یاد بگیرم،
اراده و مغز اهنی و اتکا به نفس پولادین میطلبه اینکار
از صمیم قلب خوشحالم که به درجات بالایی از علم و معرفت دست یافتید استاد سایه تان مستدام
شاید در آینده pd بسازم و یه چالش بذارم و تجربیاتم را بنویسم
استاد اینکه فرمودین با چشم دیده میشه ولی بازم دیده نمیشه خیلی به دلم نشست حض کردم
چه خاطراتی زنده شد برام