واقعیتش من قبلاباهاشون تماس گرفتم متاسفانه این فلزیاب خیلی وقت پیش خریده شده وگارانتی نداره جواب شرکتم این بودکه نمیتونه چیزی روبرام ارسال کنه وفقط بایدفلزیابوبرای تعمیرارسال کنم که فکرکنم هزینش زیادمیشه و...
واقعیتش فکرمیکردم که به کمک دوستان توی انجمن مشکلم حل میشه نمیدونم شایدواقعاکسی محصولی ازاین شرکت رونداره که بتونه مشکلم روحل کنه ویا...
شایددرنهایت مجبوربشم برای تعمیرارسالش کنم که البته اخرین راه حله چون برای عیب یابی مدارزیادباهاش کلنجاررفتم وقطعات رو جابجا کردم خوب شرکت هم دوست داره به بهونه های مختلف هزینه تعمیرروبالاببره چه بهونه ای بهترازاین ودستکاری شدن مدار.
البته بیشتردلم ازهزینه بالای احتمالیش نمیسوزه ازاین ناراحتم که مشکلشوپیداکردم ومشکلش هم زیادپیچیده نیست ولی کاری نمیتونم انجام بدم
ازجواب جنابTaaakهم ممنونم وشرمنده ام که تصورتبلیغ محصولاتشونودرذهن شون ایجادکرده ام
اتفاقامن هم دنبال ارزیابی محصولات این شرکتم خوب توی مملکت مامتاسفانه شرکت های زیادی توکارفروش فلزیابندکه بازهم متاسفانه قریب به اتفاقشون کلاه بردارندالبته این شرکت رومن پیش داوری نمیکنم چون همین محصول خرابشودارم وفقط مدارات تبلیغاتیشونوتوی اینترنت دیده ام
بنابراین برای اگاهی بیشترمن وبقیه دوستان هرگونه اطلاعات مفیدی که دارین اینجااپ کنین حتی درحدچندتاعکس باشه وکمکی بهم برای تعمیربردم نکنه