delta force نوشته است:
دوست عزیز GOOD TIGER زود قضاوت نکن
منکه دعا نکردم که خدا جون بند هاشو بحرف من بگیره یا جایی رو نابود کنه
من تا حالا فکر کنم یک یا دوبار از خدا ثروت خواستم حاضرم قسم بخورم
من اگر خدا رو ستایش میکنم بخاطر حوریان یا بهشتی که شاید بر فرض محال نصیب من بشه نیست , به عظمت خدا قسم که راست میگم
هر کسی نماز خوند یا روزه گرفت دلیل بر مسلمان بودنش نیست هر کسی خدا رو یه خاطر یه چیز پرستش میکنه
یکی بخاطر حوریان بهشتی
یکی بخاطر بهشت
یکی بخاطر ترس
یکی بخاطر عظمت و بزرگی خدا
یکی بخاطر نعمتهای که خدا بهش داده
یکی بخاطر ریا
و...
ولی انسانها با هم فرق دارن
شاید کسی که هر روز از خیابان رد میشه و لباسهای کهنه به تن داره و همیشه زیر نگاه تحقیر امیز مردم بوده از کسی که همیشه از همون راه میاد و میره مسجد برای عبادت عزیز تر باشه
کسی چه میدونه؟
در مورد شما هم دقیقا همینطوره , نمیتونم به شما بگم که گناه کار و کافر هستید نمیتونم بگم شما حتما جایگاهتون در جهان بعدی بد خواهد بود شاید اگر بهشتی وجود داشته باشه شما خیلی زودتر از من و امثال من وارد اون بشید و این حرف رو از ته دل میزنم .
دوست عزیز بسیار ممنون از سخنانت
بحث اعتقادیه من سر دراز دارد
من حتی با علمای حوزه هم بحث کردم
حتی با شخصی که نمیتونم اسمشو ببرم هم هم صحبت شدم
در رابطه با سخنانی که با اونها در میون گذاشتم واقعیت جوابهایی به من دادن که قابل قبول نبود
دوست خوبم در جمعی که حتی شخص سخنران یک شخص خیلی مهم بود و بحث روی پیامبر بود گفتم که اول ثابت کنید که خدا هست بعد میپردازیم به بقیه مثائل
دوست خوبم همه در اون لحظه فکر کردن من یک شخص کافرم
اما گفتم اشکال نداره من کافر...شما که ادعای مسلمانی داری ثابت کن
شخص سخنران خندید و گفت بزار یه داستان برات تعریف کنم
روزی یک فردی امد پیش من و گفت که حاج اغا من عاشق یک دختر مسیحی شدم..من مسلمانم اما ان دختر برای ازدواج یک شرط دارد و ان این است که من مسیحی شوم..گفتم خوب!!!گفت امدم ببینم اگر مسیحی شوم به جهنم میرم یا خیر؟؟
اعتقادات خیلی از ما مسلمونا خیلی سست هستش
ان شخص بعد از تعریف این داستان خندید و گفت بزارید اینطور حرف بزنیم!!
شما که ادعای مسلمانی دارید ثابت کنید خدا هست
امروز یا همه کافر میشید یا یک مسلمان واقعی
یه روز دوست خوبم به سخن خدایه خودت گوش بده
در دینت تجسس کن
یا که کافر بشی
یا یک مسلمان واقعی
اما حرف دلت رو به خدات بزن..خدایی که از رگ گردن به ما نزدیک تره..و گاهی جییییغ بزن...بزار خدا هم به فکر فرو بره
خدای همه خدای ما هم هست
یک دقیقه وقتش برا ما
حالا خدایا کجایی؟؟؟