بهرام نوشته است:
اگه منظورت خازن 100 نانو و مقاومت 10کیلو هست نه اون فیلتر نیست خازن کوپلینگ ومقاومت بایاس هست که 4066 سوئیچ میکنه البته شکل موج رو هم تصیح میکنه باید توی اسکپ دید که متاسفانه موجود نیست ولی فکر نکنم واسه تضعیف موج کمتر از 600 باشه چون توی تمامی فلزیابها PI که از این تراشه کمک گرفتن در فرکانس پایین 100هرتز همین دو قطعه هم موجود هست و تفاوتی در مقدار ظرفیت نیست...ببین مدار مشکلی نداره تنها روی 4093 تمرکز کن تا خروجی بگیری هر وقت راه افتاد پی سی بی رو بزن فقط اون زمان میشه با کم زیاد کردن مقدار قطعات بهترین نتیجه رو بگیریم حتی شده بجای مقاومت ثابت از ولوم هم کمک میگیریم
راستی من رفتم تو کار یک مغناطیس سنج انالوگ البته نرم افزار داره کفرمو در میاره با این کتابخونه داغونش
قنبری جان شما با پروتوس خودت مشکل نداری واسه من موقع سیو کردن میره واسه خودش مجبور شدم از CIRCUIT MAKER کمک بگیرم که اینم اینجوریه
اگه جایی واسه دانلود داری بگو دان کنم گیر کردم فقط کامل باشه وگرنه جواب نمیده مخصوصا پروتوس
والا بهرام جان پروتیوس من مثل ساعت کار می کنه
تا اونجایی که من اطلاع دارم circuit maker برا طراحی شماتیک مداری هست .الان بهترین نرم افزار شبیه سازی orcadهست ولی نسبت به پروتیوس کتابخوانش ضعیفه.ولی اگه یاد بگیری عالیه.
بنده تقریبا همه نرم افزار های رشته الکترونیک دارم .
حتی پروتیوس 8.ولی منبعی برای دانلود یادم نمیاد.همش خریدم
در مورد اون مدار RCوالا چی بگم تا جایی که من می دونم .فیلتر هست
که خروجی شکل موج اصلاح می کنه و نقش اصلیش هم قسمت DCموج رو حذف و فقط سیگنال acرو عبور میده.به قول شما همان کوپلینگ .
بهرام جان برا تفکیک اول باید اندوکتانس لوپ انتخاب کنیم.تو قسمت لیست قطعات اصلا بهش اشاره نکردین!!! قسمت تاخیر انالیزش تمام شده است .فقط بهم بگو چند میکروهانری؟؟؟؟؟؟؟؟تا تاخیر دقیق محاسبه کنم.هم برا طلا هم برا اهن.
الان شکل موج تاخیر رو دقیقا شبیه سازی می کنم