mamad13 نوشته است:
از توضیحات مفیدتو ممنونم مهندس
ناصر جان من منظورم واسه دفینه یابی هست نه چیزایه بی ارزش تازه منظورم مدارات نتیه نه شرکتی ولی اگه لورنرز طلارو راحت میزنه بقیه دستگاههایه پالسی باید بزنه فقط یکم باید روش وقت گذاشت
ای کاش یه مداره خوب تو نت پیدا میشد
ناصر جان من با تی ال رفتم یه مکانه پر بار کله منطقه زدم هیچی نگرفت بعد واسه عکس گرفتن برگشتم لبه چاله ای که دوستام کنده بودن یه سکه طلا پیدا کردم حالا به نظره تو این مدار به درد میخوره؟
ممد عزيز سكه طلا رو با tl پيدا كردين ؟ يا تصادفي؟
در مورد فلزياب پالسي بايد اين خصوصيات باشه كه بتوان بهش براي دفينه يابي اميدوار بود
1- قدرتش و فركانسش اونقدر زياد باشه كه بتوان لااقل 2.5 متر با لوپ 33 سانتي رو براي فلز 20 در 20 غير آهني زد وبا لوپ يك دريك متر 7 يا 8 متر مثل لورنز عمق زني كنه
2- حساسيتش فوق العاده زياد براي طلا داشته باشه
3- مصرف باتريش يا همون جريانش زياد باشه چون مصرف كم قدرت كم رو هم درپي داره
4_ بايد لوپش درستوحسابي باشه يك لوپ 45 سانتي فلت ويك لوپ يك در يك خوب بايد داشته باشين شيلد شده با گرافيت البته بايد از سيم لوپ نمره پايين استفاده بشه وكابل رابطش از نوع خوب باشه تا نفوذ خوبي داشته ونويز از محيط نگيرد ومقاومت لوپ هم از 1.5 تا 5 اهم بسته به فركانس دستگاه داره كه بايد مناسب باشه
5- قلب هر فلزياب همون ترانزيستور قدرت ويا ماسفت قدرت ولوپ هست و البته طبقات پيشتقويت و انتيگرال گير خوبي هم داشته باشه اگه قدرت پالس ارسالي خوب باشه وقدرت آشكارسازي پسماند كم باشه باز بدرد نميخوره
6 - تجربه اپراتور ومحل كاوش هم مهمه
همه اينها بايد رعايت بشه